Přejít na obsah

Vypadky exUPC site v Brne Cernych Polich


Návštěvník RichardT

Doporučené příspěvky

@tomus No, kéž by 😄 Někdy je Franta či Laco rychlý a nejen, že stihne ukrást obnažený optický kabel, ale ve chvíli, kdy přijedou technici, pracně svaří pár desítek vláken na začátku a pak přejedou na konec, kde provedou to samé, zavolají si na dohled sítě, aby to zkontrolovali, tak je jim řečeno, že ani ťuk. Což je dost divné, že by nesvařili ani jedno vlákno správně ... A tak jedou zase na začátek a zjistí, že než svařili konec, tak x desítek metrů zase někdo uřízl a ukradl 😄 odposlechnuto od lidí z UPC. Další oblíbené historky jsou bagrista a pečený ježek.

Občas u výkopů naštěstí zafunguje státní aparát, který chce vyjádření všech, kteří tam potencionálně mohou vést inženýrské sítě. Což je s chybějící digitalizací hrozný opruz a buzerace v některých případech, ale ve výsledku to chrání všechny. Tedy pak správci či vlastníci daných inženýrských sítí musí dát své vyjádření a spolupracovat na ochraně svého vlastnictví. Kdybyste to náhodou někdo potřeboval, pak https://www.zadostovyjadreni.cz/vodafone/ Za tohle má Vodafone u mě plusové body, jelikož se vrátila k tomu, co bylo dříve normální a tím je bezplatné vyjádření, že v dosahu nejsou vedeny jejich sítě. V pozdějších fázích UPC se i za vyjádření, že tam nic nevede platilo. Na druhou stranu, je třeba ty lidi, co to vyhodnocují, z něčeho zaplatit a proč bych měl já, jako zákazník platit byť jen halíř navíc.

Brno, je jedno z mála měst, kde není dovoleno  3 měsíce na obecních pozemcích kopnout do země, což je moc fajn, když se na přelomu roku stěhujete a chcete nainstalovat DOCSIS služby od Vodafone do rodinného domu, kde připojení ještě nebylo (či je nefunkční), ale nalevo i napravo je.

  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...