Jump to content

Chyby Vodafone TV

Marek-26

Recommended Posts

Guest skejpa

A jsou A52 a M52 taky na Androidu 12 ? Taky to může být chipsetem Exynos mě napadá. Respektive neoptimalizací appky...

Mam dotaz ohledne "Přehled připojených zařízení 0/10" pokousel jsem se dohledat kde je problem resen a on je na nekolika mistech nastinen a pak konec zadny...
Tak nevim zda zalozit ciste pro toto nove vlakno, nebo zde v "Chyby Vodafone TV" je to dle nazvu prihodne, kdyz tak at nakej mistni starosta zaradi kam treba...

K veci: 
-pocatek roku/jaro migrace vzhledem k problemum ktere naskakaly jsem reseni odlozil na pozdeji s tim, ze snad v dohledne dobe zapracuji a poresi.
Zkousim tedy nyni a narazim na problemy dale...
Je vyreseno v samoobsluze zobrazeni/ovladani zarizeni ?  -pokud ano jak na to? 

Jde mne o toto...

V 18. 4. 2022 v 16:10, ToMiR napsal:

Tak teď by mě opravdu zajímalo, jestli tam má někdo uvedené něco jiného, než 0/10. Já tam mám totiž úplně to samé.455162490_Snmekobrazovky2022-04-18160911.png.4941b54f8e502afc87ee377f13adc85b.png

V 18. 4. 2022 v 12:12, Marek-26 napsal:

@Jiří Pešík & @zapka48 

Pokud po přihlášení do samoobsluhy Můj Vodafone pomocí čísla Vodafone TV (začíná na 8 nebo 9 a najdete ho například ve Vyúčtování) v sekci Služby (nastavení služeb k vaší Vodafone TV) v části Připojená zařízení můžete spravovat zařízení, nevidíte nic, budete muset zavolat do Vodafone. Pokud tam něco je, smažte zařízení, která již nepoužíváte. V případě, že byste omylem smazali zařízení, které požíváte, nic se neděje, jen se budete muset znovu přihlásit. 

Dotaz : -vidim tam presne totez co @ToMiR viz vyse jeho PrtSc.  Je toto pripad jak pise @Marek-26 a je potreba volat Vodafone? a pomuze to?
Jak se psalo je moznost ovlivnena take tim zda se vlastni jejich stb, a kdo ma jen kartu do TV tak se nezobrazuje? tyka se i androidTV?

Nebo jeste lepe kde se doctu jak toto vlastne funguje/nastavuje?
Na jare mi bylo receno na infolince, ze mmnt neni sluzba(ovladani) dostupna. Je toto od jara uz nejak osetreno?

Se dost divim, ze na tyto problemy i po tak dlouhe dobe narazim. Konkurence co pouzivam migrovala k jinemu poskytovateli tv sluzeb cimz se musel komplet prehrat soft/firm. stb + new android apk /chvili jim to bezelo taky soucasne aby nekoho neodrizli uplne/  ano problemy se nejake vyskytly ale postupne vicemene odstraneno. (predchoziho potopilo mimo jine ze dlouhodobe neumeli napravit prechod CT a jejich regio vstupu a hazelo to chyby)
Jestli ono neni lepsi zadat reseni jinym a pak jen pozadovat za sve penize vysledky. Aspon predpokladam ze zde se jedna o snahu resit vse vlastnima silama.

Diky za pripadne navedeni k reseni popr. objasneni.

• -
  • -
  • -
  • CI
  • O-va
  • Speedtest

Guest skejpa
V 23. 7. 2022 v 18:02, Adolf.Shitler napsal:

Jo, Android 12 s One UI 4.1 je v obou telefonech, stejně jako Snapdragon 778G.

S22 nemá 778G. S22 má Exynos 2200. Výkonově někde úplně jinde.

Vždyť jsem na předchozí stránce psal o M52 5G, stačí pozorněji číst. Snad nemusím úplně v každém postu dokola všechno opakovat :)
Jinak zmiňovaný Galaxy A32 je v CZ distribuci za 5.990 Kč (https://www.samsung.com/cz/smartphones/galaxy-a/galaxy-a32-awesome-black-128gb-sm-a325fzkgeue/)
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Jo tak, ale to uz je tak 4 dny, to jsem si nespojil. A koukam, ze tedy tu A32 dali s cenou dolu. No zrovna jsem si neoveroval aktualni cenu, ale mel jsem v hlave asi 14 dni starou

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
  • Speedtest