Jump to content

Chyby Vodafone TV

Marek-26

Recommended Posts

Ok, tak počítač slabý určitě nemáš, měl jsem tu webovou aplikaci otevřenou minulý týden na notebooku s CPU i5-8000 a integrovanou GPU a šlapalo to v pohodě, ještě to otestuji na svém stolním počítači.

No a když jsi otevřeš správce úloh a podíváš se na zatížení procesoru a grafické karty, tak co ti to kazuje při spuštěném přehrávání ?

• Agree 1
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

tomus:

Tak jsem nahrál na telefon ještě jedno video - a to porovnávací napříč různými platformami - odkaz na video: https://photos.app.goo.gl/YbBhhwfiKjKifG1PA

1. část z webu You Tube

2. část ze streamovací služby Max

3. část ze streamovací služby Disney+

4. část z Vodafone TV

Přehrávání z prvních tří služeb je bez jakéhokoliv problému - vše jede plynule. Jen vysílání Vodafone TV je naprostá tragédie a je to přesně od té doby, co Vodafone nasadil tuto novou verzi aplikace. 

A ten tvůj NTB, na kterém jsi to zkoušel...jeho displej má také velikost 38" a rozlišení 3840x1600? Já jen, že můj monitor má uvedené parametry...

• Basic
  • Red Basic
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465, CA modul
  • Praha
  • Speedtest

VTV fakt umí překvapit - na iPadu vidím jinou nahrávku než v aplikaci pro AppleTV - na iPadu chybí začátek, v AppleTV je to i se začátkem. Po skončení epizody pokračuje na iPadu jiný pořad než na AppleTV.

Začínám trochu pochybovat o tom co VTV umí nebo neumí, spíš mi to přijde jako jeden velkej nezvládnutej chaos.

• Agree 2
  • Haha 2
  • Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6
  • Speedtest

No, na tom Eurosportu mi to sem tam pár frejmů dropne. I kolečko se občas objeví. Ale skoro to vypadá, že po chvíli sledování si to sedne a zlepší se to. Kdo ví, jestli to není jen náhoda.
Jiná věc je, že obraz nuceně přes celý monitor člověka spolehlivě vrátí do doby vysílání před třiceti lety...
A jak tu někdo vyzvídal info ze správce úloh: GPU 21%, CPU 6% a síť tekla dovnitř v průměru okolo 8Mb/sec.

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov

Několik dalších postřehů:

1. Aplikace pro AppleTV mi nabízí více nahrávek než aplikace pro iPad (asi tak o 7), na iPadu jako by přestaly přibývat

2. Ve zpětném zhlédnutí je jedna konkrétní epizoda přehratelná i se začátkem, v nahrávkách začátek chybí na AppleTV i na iPadu (tím bych uzavřel debatu na téma kolik nahrávek je a že je dostupná pouze poslední varianta - možná ano (spíš ne, viz minule objevená nahrávka stejné epizody ale s různými navazujícími pořady), ale rozhodně jsou situace, kdy začátek někde chybí, přestože jinde k dispozici je).

Já bych přestal s tím, že je to chyba platformy. Ta chyba je ve Vodafonu, přesněji někde mezi klávesnicí a židlí.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
  • Speedtest

Zkusil sem na nejakem starsim ntb TP kde je i5-2520M a ten procesor vytizeny na nejakych 70-80% a jak psano nekym vyse zasekane a s koleckem...

Resilo se uz kdysi....-jsou tam tipy kde jak co omezit... 

-nekoukam pres tohle jen sem vam moc neveril... -pred zmenou to uslo...

Edited by pan Novak
dopl.
  • -
  • -
  • -
  • CI
  • O-va
  • Speedtest

před 1 hodinou, CableG napsal:

1. Aplikace pro AppleTV mi nabízí více nahrávek než aplikace pro iPad (asi tak o 7), na iPadu jako by přestaly přibývat

Oprava - aplikace na iPadu přestala ukazovat díly, které se teprve nahrají. Aplikace v AppleTV je ukazuje (stejně jako kdysi to dělala aplikace pro iPad).

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
  • Speedtest