Jump to content

Chyby Vodafone TV

Marek-26

Recommended Posts

Proc chodit tak daleko ke kratkym poradum. Zkuste si prehrat vsechny dily MASH na Prime rano s nejakym hodinovym zpozdenim. Nikdy neuvidite vse nebo neco uvidite vicekrat. V kombinaci s nemoznosti pretacet, ideal. 😁

• Agree 2
  • 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • VTV Set-Top-Box 2G_A, COMPAL CH7465LG
  • Brno

Úplně by stačilo kdyby na konci každého nahraného pořadu bylo tlačítko, po jehož stisknutí by se pokračovalo v přehrávání následujícího pořadu dle EPG , ale to by to musel chtít někdo naprogramovat a ne to pořád jen obkecávat.

• Agree 5
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Posted (edited)

hlavně se nám tu u nových aplikací opět rozšiřuje takový nešvar a to jest nemožnost řadit programy dle svého uvážení!

Edited by retron
  • Haha 1
  • 150 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal bridge, 4x CA modul
  • Praha

Posted (edited)

Víš jak je to "složitý" 😄

Já jsem si myslel  ( když je ta možnost v mobilu, myslím ) , tak se to prostě promítne i ve webové aplikaci pod stejným účtem a profilem.

Tak jsem si jak debil to horko těžko upravil v mobilu. Přihlásím se na web a co ? a HOV.......

Člověk by si myslel, že veškeré nastavení profilu se ukládá do DB a promítne se globálně ( pár stránek a aplikací jsem napsal ) Ale né 😞

Edited by Sparrow
  • Agree 4
  • Super
  • Red Basic
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Praha 10
  • Speedtest

To že se musí zvlášť řadit  kanály je velmi otravné.  K čemu potom jsou uživatelské profily?  U konkurenčních služeb se řazení propisuje do všech zařízení. 

Navíc způsob přesouvání u Vodafone je asi nejhorší možný.

• Agree 2
  • Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

Já bych ocenil něco jako Playlist. Naklikat si pořady třeba dle EPG a zařadit je do fronty. Ocenil bych například při krátkých pořadech např. u Sitcom kde jdou po sobě čtyři díly. Něco jako je teď - Přidat na seznam - ale s možností přehrát vše. 

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465, CA modul
  • Plzeň

V 1. 7. 2024 v 17:14, tomus napsal:

Úplně by stačilo kdyby na konci každého nahraného pořadu bylo tlačítko, po jehož stisknutí by se pokračovalo v přehrávání následujícího pořadu dle EPG , ale to by to musel chtít někdo naprogramovat a ne to pořád jen obkecávat.

Úplně by stačilo, kdyby to přehrávalo dál a nemusí se dělat žádné tlačítko navíc. Tlačítko na zastavení (když budu chtít já) už tam je 🙂

• Agree 8
  • Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6
  • Speedtest

V 1. 7. 2024 v 12:54, Veronika - Vodafone napsal:

@CableGPěkné odpoledne, nahrávky a zpětné sledování ve Vodafone TV fungují na základě EPG,  které nám TV stanice poskytují. To, zda se pořad nahraje v pořádku celý, záleží na tom, jak přesná data v EPG od konkrétní TV stanice dostaneme. Protože ze zkušeností víme, že ne vždy je možné začátky a konce pořadů dodržet, máme u každého pořadu ještě 15 minut rezervu, která pokrývá naprostou většinu situací, kdy TV stanice svůj TV program nedodrží. Pokud došlo k nějakému chybnému nahrání, pošlete nám prosím konkrétní příklady přes  https://tam.je/forum, ať to můžeme nechat prověřit. Díky za spolupráci.

@Veronika - Vodafone Než se s tím začnu sepisovat - má nějaký smysl hlásit nahrávky, kterým chybí začátek, protože byl pořad odvysílán dřív, než měl? Zrovna doháním Ztracený svět na AXN Black, došel jsem k S01E08 a S01E09 a u obou chybí na začátku 7 minut, protože byly odvysílány dřív než podle programu měly. Datum vysílání nevím, protože ho aplikace pro iPad nikde neuvádí a nebo to tam neumím najít.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6
  • Speedtest

No a co by s tím Vodafone měl podle tebe dělat ?

že má vysílatel uvedené špatné časy v televizní programu, nebo že začal vysílat o 7 minut dřív než měl není vina Vodafone a že by přidali 10 minut na začátek nahrávky to neočekávám, protože drtivá většina pořadů začíná spíš později než dřív.

• Agree 1
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest