Jump to content

Chyby Vodafone TV

Marek-26

Recommended Posts

@CableGVyzkoušel jsem a potvrzuji, mám to na iPadu stejně. Hned od začátku se zvuk oproti obrazu posouvá, po chvíli je to nesledovatelné. Při posunu zpět v čase se zvuk synchronizuje, ale za chvíli se to opět rozsype. Vratné lahve jsou stejný případ. Namátkou jsem zkusil ještě Plán útěku a opět stejný problém.

Já už tu Vodafone TV aplikaci používám jen výjimečně, je to až ta poslední možnost. Kdyby neměl Vodafone DVB-C přes CA modul, už jsem se všemi službami jinde.

• Like it 1
  • Super 500 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • Compal, 4 x CA modul
  • Brno - Žabovřesky
  • Speedtest

Přesně, mám 2x CA modul + 2 boxy a rád bych měl televizní služby jen od Vodafone, ale je to fakt hodně těžké poskládat tak, aby to dávalo smysl a ještě navíc fungovalo.

• 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • VTV Premium, KCF-B4003HCO, 2x Conax
  • Praha 6

Dnes jsem sledoval MotoGP ze záznamu, sice to přes AirPlay 2x spadlo s chybovou hláškou "daný pořad akutálně nelze přehrát zkuste později", ale musím říct, že problém synchronizace obrazu se zvukem vyřešen.

Edited by retron
  • 150 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal bridge, 4x CA modul
  • Praha

Opatrně bych použil “skoro vyřešen”. Když jsem nechal živé vysílání běžet delší dobu, tak na mém “testovacím” AXN Black se zvuk a obraz časem začnou lehce rozjíždět.

• 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Praha 6

K iPadu a Videotéce - o problému se ví a řeší se prý na korporátní úrovni. Nevím přesně co to znamená, ale tak nějak předpokládám, že se vyřešení nedožiju 😂

• Haha 3
  • 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Praha 6

Myslím, že by Vodafone měl celou tuhle platformu korporátně zaříznout a začít od začátku, případně od někoho outsourcovat fungující řešení. Vždyť neumí ani to co uměl Horizon asi před 7 lety anebo umí, ovšem špatně. Jak se tomu věnují svědčí, že pro iOS existuje teprve verze 2.07, přičemž jakžtakž funkční je od 2.01 takže vývoj veškerý žádný. A když už se ohánějí tím korporátním řešením, nevím proč tedy neexistuje verze pro tvOS, když samozřejmě v Německu je.

• Agree 2
  • 150 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal bridge, 4x CA modul
  • Praha

Mne tp pripada,ze testuji na reprezentativnim vzorku zdejsich co to stale pouzivaji, kolik snese cz platici zakaznik.
Pak jim to staci vydelit deseti a tuto latku nasadi korporatne vsude okolo.
A jak psano vyse... nebyt CA modulu tak maj taky o nejake ty zakazniky mene.

• Agree 1
  • -
  • -
  • -
  • CI
  • O-va
  • Speedtest

před 30 minutami, retron napsal:

A když už se ohánějí tím korporátním řešením, nevím proč tedy neexistuje verze pro tvOS, když samozřejmě v Německu je.

A zrovna za verzi pro tvOS bych byl vděčný, i kdyby to byla stejná příšernost, jako je v ostatních zařízeních.

Nahrávám si jeden seriál, kolem poledne jsem se díval na epizodu, co byla vysílaná minulý týden v úterý odpoledne. Nedokoukal jsem, teď jsem si ji chtěl pustit znovu, ale ona začíná až někde v polovině - a přitom dopoledne byla od začátku. Jediné co mě napadá je, že dopoledne jsem ji viděl v rámci zpětného zhlédnutí, které už ale teď není dostupné, takže přehrávám to, co je uloženo v rámci nahrávky a nahrálo se to blbě (protože třeba nesedělo epg nebo VTV mělo nějaký problém).

Já nevím, ale tahle platforma je celkem dost obskurní, jestli odlišuje zpětné zhlédnutí od uložené nahrávky - jako kdyby se hlasovalo o tom, že se to konečně vyhodí a nahradí něčím normálním, tak za mě si udělejte čárku 🙂 

• Agree 1
  • 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Praha 6

@retronTo je zvláštní, tou dobou jsem se díval na ZZ na iPadu. Jediné co mi přišlo divné bylo, že mám pořad v nahrávkách, ale nešlo v něm skočit na začátek, musel jsem si ho pustit přes ZZ (ale to asi bylo tím, že sice pořad skončil, ale ještě nedoběhla ta doba přidávaná k EPG navíc, aby byla větší pravděpodobnost, že se nahraje konec - btw docela legrační, protože to zrovna mělo opačný problém, pořad začal dřív 🙂) .

• 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Praha 6