Jump to content

Chyby Vodafone TV

Marek-26

Recommended Posts

Tak mám nový čerstvý poznatek k záhadným chybovým kódům. Sedím na zahrádce v hospodě a mají tu nějaké bezdrátové připojení od O2 ( rychlost nic moc a s wifi signálem je to podobné). 

Koukám na tenis na Vodafone TV  v pohodě s pár záseky. Pak jsem si odskočil na záchod, a po příchodu jsem si všiml, že jsem připojený domu přes VPN, říkám si vypnu ho, přece jenom je to "úzké hrdlo" . A po vypnutí VPN (přepnutí na O2 internet) na mne vyskočí chyba WT1G151. Po zapnutí VPN ( připojení O2 -> Vodafone ) je vše OK.

Tak tohle je opravdu zajímavé, a teď babo raď 😄 

Edited by Sparrow
  • Super
  • Red Basic
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Praha 10
  • Speedtest

Zrovna teď hledám význam této chyby, ale v seznamu jí nenacházím. Spolehlivě jí nasimuluji tak, že mám v Edge spuštěný nějaký pořad, který stopnu s tím, že se na něj podívám později.

Otevřu si další okno, kde si chci spustit něco jiného a po nalezení a pokusu o přehrání vždy chyba "..Médium nelze přehrát. Zkuste to prosím znovu. (WT1G151).."

V okamžiku, kdy úplně uzavžu to pozastavené okno, další pořad už normálně jde spustit.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
  • Speedtest

Chyba při zpracování odpovědi... Bude problém, že se nějaké informace drží v cache, případně cookies atd. Když se otevře anonymní okno či s jiným profilem, tak to přehrávání normálně půjde. 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest

• 2 weeks later...

Jak se asi může stát, že si v EPG najdu film Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu, potvrdím že ho chci nahrát, nahraje se, pustím si ho a on je tam Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna? Pamětníci ví, že UPC teda EPG nikdy moc nešlo, ale tímhle to dostává nový rozměr 🙂

• Agree 1
  • Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6
  • Speedtest