Jump to content

Chyby Vodafone TV

Marek-26

Recommended Posts

Teď jsem zkusil aplikaci ručně povolit přístup k poloze a načetla si datum i čas správně. Tak té bandě amatérů , co vyvíjí aplikaci řekněte ať tam to povolení nastaví natvrdo.

• Like it 1
  • 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Klasik
  • V.Station 3.1,2xCA modul
  • Plzeň - Skvrňany

Díky, ale když ta aplikace zapínala GPS, tak si uživatelé zase stěžovali k čemu potřebuje polohu.

Jinak zapnutí polohy v aplikaci VTV na PC v android emulátoru bohužel nepomohlo, polohu mám všude povolenou, ale čas se nesynchronizoval, aplikace si polohu ani nevyžádala,

V mobilu mám všechna oprávnění vypnutá a přesto správný čas funguje v pořádku.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

• alnagon changed the title to Vodafone TV v prohlížeči - chyba

Našel jsem tuhle radu je to určené pro mobilní verze aplikace, předpokládám že pro webovou aplikaci je to stejné:

Aplikace při pokusu o přihlášení hlásí, že byl účet uzamčen (chyba MA104)? V tom případě počkejte nebo si vygenerujte nové heslo.

Důvodem uzamčení účtu je několik chybných pokusů o přihlášení. Okamžité odblokování provedete tak, že si přes Můj Vodafone necháte poslat nové heslo pro přihlášení do Vodafone TV. Návod najdete v předchozím bodu.

https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/televize-aplikace/

• Like it 1
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
  • Speedtest

V 6. 8. 2022 v 18:37, Ivo2003 napsal:

Jak souvisí datum a čas v aplikaci s oprávněním pro Polohu? 🥺

To je mi taky záhadou. Ale po 14 dnech . kdy jsem mazal data aplikace , restartoval telefon ( prakticky jediný co jsem neudělal bylo odinstalování a znovunainstalování aplikace ) tak to po tomto povolení naskočilo. Třeba to s tím nesouvisí a jen si to zrovna ta aplikace v tu chvíli našla , nevím.

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Klasik
  • V.Station 3.1,2xCA modul
  • Plzeň - Skvrňany

Také mě to nepřijde moc pravděpodobné že by zapnutí polohy mělo vliv na aktualizaci času, na mobilu ji povolenou vůbec nemám a na počítači v android emulátor, kde je s zamrznutím časem v apce neustále problém, jsem ji povolil, ale Vodafone TV aplikace polohu stejně nezapne (a čas v apce je stále zamrzlý), což vidím v nastavení androidu v záložce poloha, takže z mého pohledu to mohla být spíš náhoda, ale kdoví ta apka je celá taková divná a nedotažená.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
  • Speedtest