Přejít na obsah

Nefunkční zpětné zhlédnutí


Návštěvník Haluska

Doporučené příspěvky

Návštěvník Petr z TP

Marek - 26 - ten co nefunguje je klasický HDMI ,pozlacené konektory, délka 2 m ale je asi 5 let starý ... Ten co funguje má jen 1,5 m , a je asi rok starý .

Upraveno uživatelem Petr z TP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Petr z TP

Pozor pro uživatele prohlížeče Firefox při mazání historie nevybírat položku - Vše - pokud ji použijete způsobí - Chyba Médium nelze přehrát. Zkuste to prosím znovu. (WT1809)

video:  https://ulozto.cz/file/hgxp12TtvbIy/pozor-co-muze-vyvolat-chybu-wt1809-v-prohlizeci-firefox-avi

Oprava prohlížeče :
1) pokud nejste tak se přihlaste na účet Firefox aby jste nepřišli o svá data a záložky
2) C:\Users\"Jméno"\AppData\Roaming - zde je složka - Mozilla - tu buď odstraňte nebo přejmenujte třeba na ( Mozilla123 )
3) spuste Firefox, přihlaste se na účet Firefox pokud chcete svá data a zase to bude fungovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, Marek-26 napsal:

@novcze Jaký je to HDMI kabel? Petrovi s HDMI verze 1.3 nefungovalo, až s 1.4. A nedávejte zobrazení pouze monitoru, DP kabel odpojte z PC.

 

nejede to na monitoru, který je přes DP 1.4, HDMI k TV je 2.0, vše podporuje HDCP... a opravdu nebudu nic odpojovat kvůli tomu, že Vodafone neumí naprogramovat streamovací platformu, když všichni okolo normálně fungují.

  • Basic
  • -
  • Základní, Sport, Cinema
  • Compal CH7465
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník KarelKoudy

Ahoj, MÁM ŘEŠENÍ!

Došlo i na mě a po převedení služeb jsem byl odkázán na Vodafone TV, takže good bye Horizon. Vzhledem k tomu, že mám doma střižnu se dvěma monitory a jako třetí monitor mám  TV, tak jsem využíval zpětné zhlédnutí právě skrze PC, protože jsem nechtěl další krabičku u televize a chtěl jsme jen CA modul. Samozřejmě jsem se hned setkal s chybou "Médium nelze přehrát. Zkuste to prosím znovu. (WT1807)". Mám 1x výstup HDMI, 1x DP a 1x DVI - přes redukce všude HDMI. Včera mě to dost naštvalo a nechci měnit operátora a překopávat kvůli tomu přívod internetu a TV v bytě. Rozhodl jsem se, že to nějak obejdu a podařilo se. Vlastně je to ve finále jednoduchý a jako provizorní způsob pro mě dostačující, nevyužívám zpětné zhlédnutí moc často. Celé jsem to rozjel přes Android emulator, zkoušel jsem jich několik a k zázraku došlu u LDPlayer - https://id.ldplayer.net/ 
Je tedy potřeba v BIOS povolit VT, ale pak to šlape úplně bez problému. Celé se to tváří jako tablet, který jsem nastavil na FullHD a stáhnul Vodafone TV v Google Play. Obraz se neseká, je čistý, zvuk taky bez problému a jede to na všech monitorech (i VGA nebude problém). Dokonce mi přijde, že ta jejich aplikace je přehlednější než ten paskvil v prohlížeči. Takže než to opraví, tak mě to takhle asi stačí, je mi asi jedno jestli mám kvůli sledování otevřít prohlížeč nebo zapnout emulátor. Tak hodně štěstí 😉 

Karel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník kabitech
Citovat

k zázraku došlo u LDPlayer - https://id.ldplayer.net/ 

Na Windows to alespoň u mě fungovalo vcelku samo (W10, Firefox,  laptop + LG C1 přes HDMI)  - takže mě není úplně jasné v čem je ta výhra si tam nainstalovat emulátor a pouštět to přes něj.   Možná pro nás Linuxáře je to zajímavý námět na vyzkoušení.  Na AndroidTV jsem vyzkoušel řadu různých browser-ů - kde se dá docílit toho,  že zmizí doporučení instalace  apky a  'skoro' se rozjede přehrávač, nicméně pak to spadne  s obligátní WT1809...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník KarelKoudy

@kabitech Pokud vám to jelo "vcelku samo", tak to samozřejmě žádná výhra není. Mě to nejelo vůbec. Protože nehodlám mechanicky odpojovat zbývající monitory, tak to pro mě to výhra třeba je.  Mám televizi připojenou k video střižně, kde mám další dva monitory, pak to samozřejmě hází tu jejich chybu WT1807. Na to občasné zpětné sledování mi ten emulátor stačí. Jednoduše už to mám doma takhle navržený a od počátku se počítalo s tím, že zpětné zhlédnutí bude řešeno počítačem a ne set-top-boxem 🙂. Někdy i obraz zrcadlím a obraz jede na jednom z monitoru i na TV současně, což je s Vodafone TV  nemožný. Nicméně rozumím, že pro většinu smrtelníku to k ničemu není, ne každý má více monitorů a spoustu lidí má ten jejich set-top-box. Ten od počátku odmítám, na prosté sledování živého vysílání chci, aby televize fungovala samostatně (CA modul), když je to DVB-C a nechci další krabičku a ovladač, ale to už zacházím do detailů. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, už se to tady řešilo, že je možné použít Android emulátor, já například zkoušel Nox a fungovalo to také,

ale není to ideální pro starší slabší počítače, protože ta emulace vyžaduje vyšší výpočetní výkon a obraz pak nemusí být plynulý, nebo se rozchází se zvukem.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník coudypetr

Nechápu, proč má Vodafone nastaveno, když připojím k notebooku stolní monitor, při snaze jakéhokoliv přehrávání hází

Chyba Médium nelze přehrát. Zkuste to prosím znovu. (WT1807).

Při odpojení monitoru na samotném notebooku s přehráváním není problém!!!! Trochu postavené na hlavu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...