Snah Posted November 21 Share Posted November 21 Před hodinou, kotasek napsal: ahoj mam stejny problem, vyresilo se to nejak Bohužel ne. Quote 300 Mb/s - Komfort CISCO EPC3925, CA modul Zlín Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotasek Posted November 21 Share Posted November 21 ten Arris.jsi zkousel ? me to pripada , ze ten compal se prehriva, jestli by nepomohl nejaky vetracek Quote Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted November 29 Share Posted November 29 Nemá někdo tušení proč mi najednou svítí dioda napájení oranžově ? Nevím jak dlouho, modem mám pod stolem a všiml jsem si toho až včera. Podle manuálu takou barvu mít ani nemá 🙂 Vše funguje bez problémů. Viz strana 6 - Svítí bíle -> Zapnuto - Bliká zeleně -> Spouštění - Nesvítí -> Vypnut Quote Basic 250 Mb/s - Klasik Compal black, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thaischumi Posted November 29 Share Posted November 29 (edited) Podívej se na docsis stav jestli ti fungujou všechny kanály. Pokud si pamatuju dobře, když je nějaká závada na trase tak může modem fungovat "na půl", znamená pouze jeden download a jeden upload kanál, stav připojení není "online" ale něco jako tak, a LEDky v těchto případech taky jinak svítí. Edited November 29 by thaischumi Quote Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto04 Posted November 29 Share Posted November 29 Může se přehřívat, má dostatek prostoru pro větrání?. V každém případě je s ním určitě něco v nepořádku. Quote Super 500 Mb/s - Komplet 1x CH7465LG-LC, 2x CA modul - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotasek Posted November 29 Share Posted November 29 prehrivanim to asi nebude, je ted v predsini , kde se netopi takze je tam dost chladno, jedine co pomohlo nastavit v q bittorentu celkovy pocet odesilacich slotu 2 Quote Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted November 29 Share Posted November 29 @kotasek To jsou odpovědi na můj dotaz. 🙂 Ale přehřejvat se mi taky nebude, je pořád na stejném místě už minimálně rok. Kanály jsou taky OK Down 24 kanálů 11-10 signál jen 24 má 8 a o cca třetinu větší chybovost, UP 4 kanály OK. Rychlost 240 / 25 Až budu doma restartnu a třeba se změní barvička 🙂 Quote Basic 250 Mb/s - Klasik Compal black, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotasek Posted November 29 Share Posted November 29 jeste dotaz ,posledni cca . dva mesice mi hodne laguje hra WOT tanky, prosim muze se nekdo mrknout na vysledek z ping plotru , jestli je to ok, diky Quote Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted November 30 Help center Share Posted November 30 @SparrowPěkné dopoledne, kolegové nechali otestovat oba Compaly, které mají v testování a mělo by se jednat o stav „Svítí bíle (byť oranžově😊) -> Zapnuto“. Nevypadá to tedy na žádný defekt 🙂 Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted November 30 Share Posted November 30 @Veronika - Vodafone Děkuji za info, říkal jsem si, že možná někomu při poslednim upgradu FW ujela ruka v kódu barev diod a nebo dioda odchází. Ale na funkci modemu to naštěstí nemá vliv. Quote Basic 250 Mb/s - Klasik Compal black, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts