Přejít na obsah

eSIM, duplikace SIM s identickým telefonním číslem


Návštěvník modeman
Přejít na řešení Vyřešil Ondra - Vodafone,

Doporučené příspěvky

  • po 3 týdnech...

@Iczeman Vodafone/Samsung/Google. Ale tam si myslím nebude takový problém jako v případě Apple a jeho uzavřeného ekosystému, kdy je třeba od nich koupit HW, SW, splnit certifikace a spousta dalších spíše administrativních překážek. "Jedna paní povídala", že Samsungy už se testují, do konce Vodafone hospodářského roku se asi vydání nestihne, ale kdybych mohl, tak si vsadím na 2Q nebo 3Q tohoto roku.

  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník jatom

Dobry den.

Vodafone je jako posledni klasicky operator v zemi, ktery nenabizi moznost eSIM u AppleWatch. Myslim, ze by velka rada zakazniku, kteri jeste neodesli, by vedela KDY planujete zavest tuto funkcionalitu. Sliby, ze uz na tom 2 roky pracujete a ze je to obtizne, uz vsichni cetli. Dokazete byt konkretnejsi?

Dekuji za odpoved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když to každých 14 dní člověk kontroluje a ono to pořád není... ta technologie je 5,5 let stará, velcí operátoři ji určitě museli mít k dispozici dost dopředu na to, aby ji zvládli zprovoznit před těmi 5,5 lety. Co jinýho může běžnej člověk jako my tady udělat pro to, aby to konečně vypustili, než se jak idiot každých 14 dní ptát, kdy to bude? Já se sice pořád neptám, místo toho čekám na konec smlouvy a OKU kód, ale naprosto to opakovaný ptaní chápu.

  • 4G LTE
  • -
  • -
  • Huawei B2368-66
  • JMK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Michal Chmelař
On 11/7/2022 at 11:59 AM, Honza Bartoš said:

Dobrý den,  na T-mobile funguje SIM a E-SIM se stejným číslem.  SIM je v telefonu  E-SIM v hodinkách.  Když jsou hodinky zpárované s mobilem,  funguje SIM v mobilu a přenáší se to do hodinek,  když se hodinky (Bluetooth) odpojí od telefonu. Například du běhat ven a telefon nechám doma,  začne fungovat E-SIM na hodinkách.   Kdy to takto půjde u Vodafone?  Děkuji. 

Dobrý den pane Bartoš,
rád bych se zeptal zda mluvíte z vlastní zkušenosti a zda používáte Apple či Samsung.

Děkuji za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník krubii

Dle uvedeného níže, je toto možné, sice se jená o Apple watch, ale evidentně to možné je. Kdy budou moci zákazníci konečně plně využít této služby u Vás?

 

“T-Mobile umožňuje jako jediný operátor v ČR plné využití Apple Watch Cellular i bez přítomnosti iPhonu. Díky službě Apple Watch Connection a zabudované elektronické eSIM v hodinkách mohou zákazníci volat ze svého telefonního čísla, aniž by museli být v blízkosti svého iPhonu. S nově aktivovanou službou tak lze z hodinek volat, zasílat a přijímat zprávy, používat hlasovou asistentku Siri, streamovat hudbu, využívat služby vyžadující mobilní připojení i řadu dalších funkcí,” popisuje operátor. Po propojení získají hodinky nastavení tarifu podle telefonu a v síti jsou přihlášené pod stejným telefonním číslem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník servismr

Vodafone je bohužel v tom co se týče těchto technologií velmi pomalý, Apple Watch slibuje skoro druhý rok, nevěřím, že je to technologicky natolik složité, když to ve větších zemích u stejného operátora dávno funguje. Je to o nákladech na tuto technologii, nechtějí do toho investovat, stejně jako do Vodafone TV aplikace pro televize a stále používají složité setoboxy (dnes již za zenitem), všichni mají dávno aplikaci přímo v mobilu nebo v televizi, pouze Vodafone stále ne.  Když k tomu člověk přidá vysílače a dokrývače jak jejich sítě fungují tak je to smutné téma. Je pravdou, že ceny mívají nižší, máme větší firmu takže jejich nabídka je vždy o 20-30% lepší ale ty služby jsou horší, viz. nedostupnost telefonů, když máte HW atd... To nejde srovnávat, kdysi byl ,,OSKAR,, dobrý a rychle rostoucí operátor, podporující technologie a nesl vývoj v ČR aby se tehdy Eurotel pohnul, ale dnes to dávno neplatí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...