Přejít na obsah

Vodafone TV na smart televizi


Návštěvník Roman
Zprávu přidal Ondra - Vodafone ,

Přehled podporovaných systémů u chytrých TV najdete v Centru péče.

Doporučené příspěvky

Zdravím ano o tom mluvím. Co jsem to zkoušel tak na tv Philips se obraz jakoby zacukava. Na boxu strong ematic to funguje o dost líp. Snad to vyladí časem. Chybky to má a do Apky od Telly a sledování tv tomu ještě něco chybí ale jako základ fajn.

  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • Nemam
  • Ostrava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník kabitech

Ono se to bude asi zacukávat na každém slabším hw -  aplikace - alespoň v aktuálním prvo-vydání se nezdá být moc optimalizovaná.

Zatímco na Nvidia Shield to běží celkem  OK včetně AI upscaling na 4K,  tak například na  Xiaomi  MiBox S je to už cukatura.  Když se na Xiomi boxu sníží rozlišení na 1080/50Hz - tak to škube o něco míň - ale sledovat takto hokej nebo fotbal je  i tak trochu 'masochismus'.  Co běží relativně s minimem škubání je  snížení rozlišení na  720/50Hz -  ale zase je tam docela poznat to nízké rozlišení v celkové rozmazanosti obrazu - pick your poison...

Otázkou je, jestli tohle bude chtít VodafonTV nějak řešit a nebo odkáže na jejich boxy či eventuálně nějaký nový silnější HW.   Xiaomi má akceleraci - ale na nějaké standardní kodeky (h265)  - co používá VodafonTV těžko říct -  dle mých pozorování to bude ale asi nějaký 'selfmade' -  protože  SledovaníTV běží s polovičním bitrate (možná až 1/3) na h265  a přesto s viditelně  vyšší kvalitou   -  VodafonTV ztrácí film grain,   v rychlejších (např bojových) scénách  (například včerejší Pacific Rim Utok na Zemi)  se z toho stává kostičkové divadlo.

Apka má řadu much, ale za sebe bych uvítal, kdyby se Vodafon přednostně více zaměřil na kvalitu  (jednak by si výrazně snížil nároky na kapacitu vlastní sítě a serverů a druhak by to bylo konkurenceschopné....    Ale jak už sem psal v mém předchozím komentu s Shieldem je to použitelné.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak já puvodně tu philips telku bral jenom jako zobrazovadlo kdy jsem ji v nějakych akcích pochytal za nějakych 9000. Tehdy jsem měl ještě android box. Ale on ten android celkem fičí doteď a takový ten základ (KODI HBOMAX, občas Netflix, Youtube) + IPTV to zvládá v pohodě takže box se přestěhoval do jiné místnosti. Už když jsem tu telku kupoval tak jsem počítal že tv časem přestane stačit apkám a bude sloužit jenom pro DVB příjem a box si pořídím dodatečně. Na cesty mám Blaupunkt a stream a je to celkem fajn dongle. Tam jsem apku ještě nezkoušel tak nevím jak to tam pojede. Uvidím aspoň jak se doba posunula a co všechno ty boxy zvládnou pokud se vodafonu nebude chtít nic s apkou dělat.

Mám možnost to srovnat s Podou kde mám tv zdarma k netu, skylink od známého a občas sledovani tv. A zatím ta vodafonacká apka je taková nemotorná tak se snad časem trochu uskromní. Nejvíc přívětivá mi je práve ta poda a je asi i nejsvižnější orpoti zbytku. Akorát u ní mám jenom ten základ a na rozšířené kanály jsem chtěl používat spíš ten vodafone ale ten skylink si ještě asi ponechám pač ten vodafone je občas jak trhací kalendář.

  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • Nemam
  • Ostrava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník OndrejB
V 13. 4. 2022 v 20:18, Medvěd napsal:

Hele, pro zajímavost: funguje to někomu na nějakém androidním mediacentru? Na jakém? Já skončil s MV1803  /root, odemknutý bootloader?/
Jiná TV žádný problém nemá a funguje...
 

Amazon FireTV Stick 4K nefunguje, chyba MG007, unsecure device.

Konkurenční služby na tom zvládají jet bez problémů (Kuki, SledováníTV)... Nu což, holt je to nebezpečné zařízení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 Marek-26:

No, když to budu brát podle sebe, tak než si jen kvůli VodafoneTV kupovat nové MMC, tak radši zůstanu u toho co mám a pojedu na něm jinou službu.
Nevím, proč je Vodafone papežštější než papež, ale takový je prostě život a protože tohle mám vyřešené, tak mě to mrzí nejmíň z těch vychytávek, které pro své věrné exUPC zákazníky Vodafon připravil aby byli spokojení a chválili jej 😊.

  • -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník GG_76
V 13. 4. 2022 v 20:18, Medvěd napsal:

Hele, pro zajímavost: funguje to někomu na nějakém androidním mediacentru? Na jakém? Já skončil s MV1803  /root, odemknutý bootloader?/
Jiná TV žádný problém nemá a funguje...
 

Ja to mám nainstalovaný na Google Chromecast with Google TV a tam mi to jede bez problémů, stejně tak nově na Sony Bravia XR TV

Měl bych na vás tady dotaz ohledně zvuku přes Vodafone TV android app. Pokud vím některé stanice vysílají s 5.1 zvukem. Mě teda přes tuhle apku všechno detekuje ve stejnem 2.0 formátu, ovšem žadné nastavení v aplikaci jsem na zvuk nenašel a ostatní aplikace mi jedou tak jak mají přes muj AV receiver.

Upraveno uživatelem GG_76
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...