Přejít na obsah

TV Prima zakázala přetáčení reklam


Pavel m

Doporučené příspěvky

Návštěvník dr_x
V 31. 5. 2022 v 16:25, Ondra - Vodafone napsal:

@tomus Technická specifikace přetáčení reklam od skupiny Prima není jednotná, funguje jinak u pořadu, který ještě probíhá a jinak u pořadu, který už skončil. Další věcí je, že zatím neexistuje standard na trhu. Protože Prima podmínky několikrát měnila, bylo na každém operátorovi, aby v rámci svých technických možností přinesl ve velmi krátkém čase řešení, které podmínky Primy splní. Proto může být u jednotlivých operátorů řešení trochu odlišné, výsledkem však vždy je, že není možné posunout reklamu vpřed. 

Na vývoji Vodafone TV a nových funkcí samozřejmě pracujeme průběžně a dál budeme novinky a vylepšení připravovat. Protože však pro zákaz přetáčení reklam teď není stanovený žádný standard ani jednotná specifikace z pohledu diváckého využití, a to jak ze strany legislativy, tak autorského zákona, nedokážeme z naší strany garantovat jakýkoliv výsledek do budoucna. 

Sorry, ale to jsou fakt jenom kecy. Proč to ostatní zvládli nějak rozumně vyřešit a Vodafone zase jako obvykle jenom hledá důvody proč to nejde? Takovouhle službu si strčte třeba za klobouk. Co jste dělali ty tři měsíce, o které Prima ten jejich nesmysl odložila? Primu jsem vymazal z nabídky, protože na tuhle hru přistupovat nehodlám, ale jestli se k tomu přidají i ostatní TV a vy budete postupovat stejně alibisticky, můžu rovnou celou službu zrušit, protože nebude k ničemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, kabitech napsal:

Řešení SledovaniTV je super,  napadá mě něco a vlkovi a koze 🙂

A oni automaticky přeskakují reklamy nebo je jen možnost? U Lepší TV jsem dnes četl, že to automaticky zkracuje reklamu na 3 minuty, w balíčkem to reklamy automaticky přeskakuje. Nezkoušel jsem ani jedno 

  • Kabel 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • V.Station 3.1, VTV STB 2G_A, 3xCAmodul
  • Hradec Králové
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník kabitech
Před hodinou, Adolf.Shitler napsal:

@kabitech Bez šance na úspěch, v Primě nejsou na hlavu, aby dopustili, že je bude někdo odrbávat.

Sám sem zvědav, jak dlouho jim to vydrží  🙂   - ale zatím to hodnotím docela pozitivně - zvlášť v porovnání s tím, jak to aktuálně funguje na VodafonTV - paradoxně v  tom provedení SledovaniTV  je to dokonce i  v něčem i lepší než to bylo předtím 😉 jen člověk mezítím musím trochu klikat....

před 33 minutami, vpa napsal:

A oni automaticky přeskakují reklamy nebo je jen možnost? U Lepší TV jsem dnes četl, že to automaticky zkracuje reklamu na 3 minuty, w balíčkem to reklamy automaticky přeskakuje. Nezkoušel jsem ani jedno 

Ano i u SledovaniTV se dá připlatit takový baliček 😉 ale za docela vysokou cenu (v porovnání s tím kolik mě stojí základní nabídka, kterou tam mám). Asi se tím ušetří několik kliknutí  (cca 3sekundy) tak to možná někomu za to stát bude.... ale aktuálně to pro trochu chytřejšího uživatele není třeba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník rssoucek

Dobrý den,

Mám televizi od Vodafonu, že bych měl být "násilně" nucen koukat se na reklamy, bych ještě zkousl. Je ale na prd, že si pustím film zpětně a musím se dívat na půl hodiny z předchozího pořadu. Koukal jsem, jak to vymysleli u SledujemeTV (což je IPTV asi zastřešená taky Vodafonem), reklamy u zpětného sledování trvají max 3 minuty, jsou vyznačeny žlutým posuvníkem a nejdou tak přetáčet opravdu jenom reklamy ale pořad ano. Už se těším až se mi ve 3/4 filmu zblazní aplikace (jak to má ve zvyku), vyresetuje mi přehrávač a ja se budu koukat zase hodinu a půl na něco co už jsem viděl, jen abych dokoukal zbytek + 2 reklamy.

Přeji hezký den,

R. Souček.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • tomus změnil název na TV Prima zakázala přetáčení reklam

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...