Guest Rado1 Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 Jen pro info: HBO Max a Discovery+ se spojí do jedné aplikace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel Vážný Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Pokud mám už registrované HBOMax z dřívějška na přímo a nyní mne převedli z UPC (kde jsem HBO neměl) do W, dá se to nějak propojit? Rozumím, že knihovna ano, ale kanály asi ne, že... 1 Quote 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226, VTV Set-Top-Box 2G_B Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 @Karel Vážný Je třeba se přihlásit a propojit účty, viz https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/vodafone-tv-hbo/ 1 Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel Vážný Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 @Marek-26 Já to myslel opačně. Mám soukromě HBOMax a chtěl bych ho připojit do VOdafonu, nikoli VOdafon do HBOMax... 1 Quote 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226, VTV Set-Top-Box 2G_B Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 @Karel Vážný Jo takhle, tak to nejde. U Vodafone si objednáváte lineární kanály HBO HD, HBO 2 HD a HBO 3 HD a k tomu jsou až VOD služby jakoby "navíc" (Dříve HBO OD, HBO GO, dnes HBO MAX). U HBO si platíte jen ty VOD služby (HBO MAX), nikoliv příjem lineárních kanálů. Každopádně bych se u HBO zeptal, jestli touto změnou nezůstane stejný účet, jen se změní ten, komu budete platit, od zavedení HBO MAX to tak vypadá. 1 Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted April 13, 2022 Help center Share Posted April 13, 2022 @Karel Vážný Hezký večer, napadají mě k tomu 2 možnosti, jen nevím, co přesně byste chtěl, tak třeba se jednou z nich trefím 🙂 1) Se svým stávajícím účtem u HBO Max se můžete přihlásit do aplikace HBO Max v set-top boxu Vodafone TV. To zmiňuji, aby bylo jasné, že pro využití aplikace v set-top boxu můžete využít i "soukromý" účet u HBO Max. 2) Pokud si teď platíte HBO Max kartou přímo u HBO a chtěl byste místo toho využívat přístup k HBO Max přes Vodafone (a platit ho ve Vyúčtování od Vodafonu), tak byste si mohl buď změnit celou programovou nabídku na Komplet, nebo si můžete ke Komfortu přikoupit balíček HBO, který obsahuje jak živé vysílání, tak přístup do HBO Max. U HBO Max byste si pak zrušil předplatné přes platební kartu a svůj existující účet propojil s předplatným přes Vodafone TV podle postupu, který najdete na https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/vodafone-tv-hbo/. 1 Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš Polák Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Rána pro předplatitele HBO Max. Z nabídky zmizí řada titulů. https://digital.rozhlas.cz/z-videoteky-hbo-max-zmizela-rada-originalnich-titulu-spojeni-warner-bros-a-8782180 2 Quote Kabel 500 Mb/s Profi Premium 5G Komplet Vodafone Set-top box + CI modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted August 9, 2022 Author Share Posted August 9, 2022 Ďalšia zlá správa: HBO Max už neponúkne kinofilmy po 45 dňoch od premiéry https://zive.aktuality.sk/clanok/CxEm8Ry/dalsia-zla-sprava-hbo-max-uz-neponukne-kinofilmy-po-45-dnoch-od-premiery/ Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet VTV box ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted January 13 Share Posted January 13 Zdraží HBO Max? Více zde Quote Kabel 300 Mb/s - Komplet Compal, VTV Box Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts