Přejít na obsah

Pomalá rychlost bezdrátového internetu


Návštěvník Zbyněk

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zbyněk

Děkuji za vaši odpověď. Nebaví se mi s vámi dopisovat. Víše poslaný odkaz jsme si přečetl a hezky napsané a koncový zákazník nemůže nic, jen držet pusu a krok. Jsem rád co jste mi odepsal a aspoň jsme si udělal obrázek o vaší nabízené službě. 

Ano u mobilní sítě nikdy nebylo naplatilo co zákazník to port, bralo se to obrazně a bylo spočítáno, kolik zvládne vysílač zákazníků ve špičce, aby síť nedělala, co dělá teď. U nás vysílač musí být silně obsazený, protože je přesně vidět, kdy jsou lidi doma a mají zapluté internetové TV atd.  Jen je zvláštní, že když jsme měl děti doma a měli online připojení, internet šlapal bez jediného zaváhání a rychlost se pohybovala pře 20Mb a to jsme to vždycky měřil, když děti byly připojeni, abych viděl jak se to chová při zátěži. Vše vždy měřím na PC připojený kabelem rovnou do routeru.

Právě jsme se utvrdil v tom, že časy se mění, zákazníci odcházejí a přicházejí. Budu patřit mezi tu skupinu lidí, který bude odcházet hned po ukončení slevy a tím i konci smlouvy. Není důvod zůstat, konkurence vládne světem. Mám teď na zkoušku připojení od konkurenční firmy, která mi nabízela připojení vzduchem 50Mb a ve špičce to nespadne pod 50%. Standartně od 30 do 50 Mb a je to velice jednoduché proč, neberou kvantitu ale kvalitu. Měl jsme o vás stejné mínění a že nabízíte kvalitu, ale poslední měsíce jsme názor změnil, škoda.

Přeji hezký zbytek dne.

S pozdravem

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Centrum péče

@Zbyněk Zbyňku, zejména jsem vám psal (hned v první odpovědi), abyste se na nás přímo obrátil a mohli jsme k tomu zjistit konkrétní informace. Tedy určitě to není o tom, že byste měl "držet pusu a krok". Odkaz na podmínky jsem vám posílal, protože jste chtěl vysvětlit, proč jsem zmiňoval právě 9 Mb/s. 

Co se týká kapacity konkrétního vysílače, tak vytížení sledujeme a pokud už je v některém místě hodně uživatelů, tak další službu ve stejné oblasti už nezřizujeme. Nemůžeme ale zcela vyloučit, že se v průběhu času nestane, že zákazníci začnou internet používat jinak (více/méně), s tím může souviset změna reálně dosahované rychlosti. To neznamená, že bychom to pak neřešili, jen vysvětluji, jak to u tohoto typu připojení funguje.

  • Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...