Jump to content

Recommended Posts

• honza265 changed the title to Funkční Vodafone TV v PC prohlížeči

Vždyť to píšu 😀 Jsem převedený z UPC na Vodafone TV loni v prosinci a TV přes web na PC funkční. Internetové připojení v rámci "západní Evropy", mimo EU, ČT Sport funguje bez omezení. Moc jsem to neprocházel, jsem v práci a nemám na to čas. Ale vypadá to celkem v pohodě, jen mi tam na první pohled chybí TV program. Je to rozdělené dlaždicemi na jednotlivé stanice, u kterých je napsaný právě vysílaný pořad, ale program stanice je vidět až po kliknutí, dole pod videem. Přehled programu všech stanic například na časové ose (něco jako webové EPG) jsem zatím neobjevil. Přihlašovací údaje jsou stejné jako do mobilní aplikace.

Edited by honza265
Doplněna informace o přihlašovacích údajích
  • 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Vodafone TV STB
  • Praha

Nelze se mi prihlasit a kdyz jsem se dovolal na infolinku,nevi proc to nejde.Tak mi poslali novou sms vygenerovanou primo na prihlaseni i s novym heslem ale nejde to stejne,takze to pry predavaji na technickou linku.Protoze vse je zadavano spravne a stejne se prihlasit nejde.

• Disagree 1
  • 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox.
  • Ústí nad Labem

Konečně nějaká dobrá zpráva. Přihlášení funguje, přehrávání také. Zobrazení pořadů jako EPG by asi bylo lepší, než ten seznam dole. Ještě by měli zapracovat na zvýšení datového toku záznamu. I ze zpětného zhlédnutí jsou bohužel dost viditelné a rušivé artefakty digitální komprese (pustil jsem na zkoušku olympiádu z rána). Někdy vypadá obraz dobře ale při dynamičtějším pohybu v obrazu se to horší. Je to stejné jako u nahrávky přes VTV box. Zatím zůstanu u vlastních nahrávek na disk u TV z DVB-C.

Co se mi líbí, jsou náhledy obrazu na časové ose.

Edited by kenny
Oprava chyb
  • Thanks 1
  • 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina

Tak jsem přišel na to, kde je zřejmě kámen úrazu, aplikace je funkční pouze pro Windows počítače a notebooky, pro Macbooky bohužel ne. 😞

Doufám, že je to pouze dočasný stav a časem to zpřístupní i pro Macbooky.

1294274921_Snimekobrazovky2021-07-29v21_36_24.thumb.png.873dfd9c6a4ee37a358c17d5789dcbce.png

• Agree 1
  • 300 Mb/s
  • 4 GB
  • Komplet
  • Premium VTV BOX, CA modul, pevná linka
  • Plzeň Doubravka