Guest Richard001 Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Dobrý den. Ve středu 24.11.2021 došlo výpadku datové konektivity. Zařízení Vodafone Station 3.1 P muselo být restartováno. Od té doby led diody na čelním panelu Vodafone Station 3.1 P blikají a vytvářejí blikající řadu.. Po opětovném vypnutí Vodafone Station 3.1 P od napájení a po chvíli zase spuštění, se diodky na čelní straně rozblikají a nejde sto zastavit. Prosím, co s tím? Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wlassek Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 A není to "jen" aktualizace FW? U mě také byl výpadek, pak kolotoč světýlek a po nějaké době klid a byl i nový FW. Quote 1000 Mb/s - - TG3442DE Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 nic nebliká všechny kontrolky normárně svíti.Ale nějak záhadně mě klesl SNR/MER (dB) měl jsem před výpadkem 40 teď mám 38 . Quote Premium - Základní, Family, Sport, Cinema Vodafone Station, CA modul - Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Pokud na modemu blikají kontrolky, tak buďto stahuje a instaluje nový firmware jak už bylo uvedeno, nebo může být nějaký problém s kvalitou signálu, kdyžtak se přes webový prohlížeč přihlas do modemu a koukni se jestli to tam nehlásí nějakou chybu. SNR 38 dB je ještě pořád v normě. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 @ Richard001 Co s tím? Koupit za deset kaček černou izolačku :) Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts