Přejít na obsah

Propojení vodafone STB + Receiver + TV


Návštěvník Venca79cz

Doporučené příspěvky

Návštěvník Venca79cz

Ahoj, jsem nově "štastným" majitelem  STB vodafone po migraci z UPC.  Po výměně stb (měl jsem klasický kaon). Nenašel by se někdo, kdo má TV SONY (já mám model x90j) a  AV receiver DENON (mám x3700h). Po přechodu na vodafone STB mě po zapnutí boxu TV vždy zapne interní TV reproduktory a nejde s tím nic udělat, při pokusu o přepnutí zvuku do receiveru se zase zvuk přehodí do TV. Nikdy předtím jsem z žádným jiným zařízením neměl problém, až teď. Zkoušel jsem vše možné, i přehodit STB rovnou do HDMI na TV, ale vždy stejný výsledek. Při zapnutém STB vodaofne se mi prostě nepodařilo dostat zvuk do receiveru. Takže jsem dost .... Kdyby tedy měl někdo stejný setup zařízení, budu rád za každou radu, jak vše nastavit. Nebo se holt smířím, že při koukání na vodafone bude zvuk z reproduktprů TV. Díky moc. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Venca79cz Jo, to je standard dle Vodafonu. Dva měsíce jsem jim opakovaně vysvětloval, v čem je problém, ale asi je jim to jedno. Mně to přepíná zvuk do TV i když je STB vypnutý. Neděje se tak pokaždé, ale je to často a někdy to způsobí úplné umrtvení AVR, že se musí odpojit od napájení (jinak vůbec nereaguje). Musel jsem ten jejich STB úplně odpojit a už pět měsíců je v krabici - pořád (asi marně) doufám, že to někdo opraví a bude nějaká aktualizace. Jak je vidět, tak za celou dobu s tím neudělali vůbec nic. Jejich rada je, úplně v TV a AVR vypnout HDMI CEC. Na to já jim kašlu, když bez toho jejich krámu to funguje dobře. TV: Sony Bravia KD-55XE8505, AVR: Yamaha RX-V765.

  • 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník silebiscz

Ahoj, mám Sony TV a jako receiver Marantz. Jelikož je Denon ze stejného koncernu, bude fungování identické.  Měl jsem úplně stejný problém. Naštěstí se mi to nějak samo chytlo a pak už začalo fungovat standardně, přes receiver. Možná jsem různě restartoval a znovu spouštěl konfiguraci. Ovládání RS232C mám přes HDMI zapnuté, na hdmi nastaven "Vylepšený formát"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...