Přejít na obsah

Nahrávky u Vodafone TV


Návštěvník Leoš

Doporučené příspěvky

Návštěvník Leoš

Ahoj, přešel jsem z UPC a dostal jsem premiový STB Vodafonu a učím se ho ovládat. Bohužel jsem zjistil, že u Vodafonu oprátoři nedokáží poradit a v průvodci Vodafone TV je kromě popisu tlačítek ovladače jen minimum informací. Nahrávání používám už mnoho let nejen k zábavě. Byl jsem vždy zvyklý, že jsem si Např. z TV novin nahrál některé reportáže, abych se k nim mohl kdykoliv vrátit. Nahrávám si také některé vědeckopopulární seriály a vždy jsem si stisknutím tlačítka vyvolal seznam nahraných dílů a přehrál jsem si ten který mně zajímá a smazal jsem díly které nejsou potřeba. Bohužel jsem zatím narazil jen na neochotné operátory kteří neví o podrobnám manuálu, ani neví kam by mně z dotazem přepojili a už vůbec nic netuší o daném zařízení a schází jim i ochota poradit.

Poradíte mi prosím někdo jak si nahrát jen tu reportáž na kterou se dívám a kde uvidím seznam nebo přehled nahraných dílů seriálu?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Leoš
před 6 hodinami, Ladik napsal:

Zmáčknete menu (domeček) a jeďte dolů. Doporučení na míru, sledovat další, nahrávky. Pak jeďte do leva a potvrďte. A tam je všechny budete mít.

Ládíku to jste si špatně přečetl moji otázku a nebo jste to popletl. Ptal jsem se:    "A kde najdu seznam nahraných dílů seriálu?"  Mně se tam ukazuje jen název celého seriálu, ale nevím jak se dostanu k tomu, abych si mohl vybrat jen ten díl, který mně momentálně zajímá.  Na to jsem nepřišel a pan technik mi na to neodpověděl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Leoš

Ládíku děkuji, to mi pomohlo. 

To ovládání je tak nepřehledné a nelogické a vzpomínám s nostalgií na SetTopBoxy od UPC. Doufám, že Vodafone bude časem nabízet i nějaké "normálnější" STB.

Nepotřebuji abych na STB mohl mluvit, nebo aby mi třeba vařil kávu, ale uvítal bych abych si mohl nahrát cokoliv a pak se k tomu vrátit anichž bych musel několik minut pátrat jestli to mám někde nahrané.

Je mi jasné, že tento STB vůbec neumí nahrávat, že jen indexuje jeden z pořadů které jsou všechny nahrané na cloudu, ale mrzí mně, že si nedokáže označit jen část pořadu a také to jednoduše a přehledně zobrazit. Takhle přemýšlím že jednodušší je psát si kdy byl jaký pořad vysílán a doklikat se na něj v přehledu pořadů. Nebo jít někam kde mají lepší STB :o(

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, taky nechápu ten masochismus používat nějaké dodávané krámy od operátora, když se dá pro účely nahrávek použít svoje zařízení (a platí to nejenom u VF, ale prakticky i u všech dalších poskytovatelů TV, protože všichni bez výjimky dodávají jenom ten šrot).
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...