Přejít na obsah

Chyba při načítání stránky Můj Vodafone


Návštěvník radimekk

Doporučené příspěvky

Návštěvník radimekk

Pěkný den přeji,

mám problém s načtením stránky Můj Vodafone (https://www.vodafone.cz/muj/), na které mi vyskočí chybová hláška "Při načítání došlo k chybě" ještě s dalším textem a měnícím se číslem chyby, viz odkaz níže. Tato hláška mi v poslední době začala vyskakovat přes domácí připojení k internetu a to na stolním počítači (zkoušeno přes různé internetové prohlížeče), tak i přes domácí wi-fi (stejné internetové připojení jako domácí pc) na dvou telefonech. Pokud se na telefonech připojím přes data (u jednoho telefonu vodafone a u druhého O2), stránka bez problémů naběhne. Např. v práci jsem s načtením této stránky také neměl problémy. Nevíte čím by to mohlo být?

 

Screenshot s chybovým hlášením zde....  https://ctrlv.cz/MUtA

 

DěkujiId4ogJlyyQ5kPcU9qiiVpgWhNaJsl4sDjCJekl5Uaifg47IvsCgbz10wZ_rpPPMGREh_EkI.thumb.png.0eb77cff0e9efc142fdde48a434b2cb6.png

Radim

 

Jo a nevím, proč to mám v sekci technické podpory pro televize, za to se omlouvám.

Upraveno uživatelem radimekk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník radimekk

děkuji za tip, zkusím až budu doma! I tak mne ale překvapuje, že to nefunguje ani na počítači, ani na telefonech na domácím internetovým připojení, jakmile ale jedu na telefonech přes data, tak to funguje. 

Konzultoval jsem to s poskytovatelem mého domácího internetu a ten odpověděl, že to na jejich IP adresách zkoušeli a bez problémů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník radimekk

 Tak bohužel, smazání coockies atd nepomohlo. Zkoušel jsem i dcery mobil, ten je vodafonem netknutej a to samé. Na domácím internetovém připojení (PC - připojeno kabelem a tři mobily přes wi-fi) to prostě nejede a jinak jo. Spíš se zdá, že to něco u mne blokuje a nevím co, ale jen ten vodafone. Před 1-2 měsíci vše ale fungovalo. 😔

Myslíte, že by mi mohli poradit, pokud bych kontaktoval přímo linku Vodafonu?

 

Díky za rady.

Upraveno uživatelem radimekk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník radimekk

@Marek-26 nemám facebook, ale zkusím je nějak kontaktovat.

 

@Adolf.Shitler poskytovatele internetu jsem kontaktoval, jak jsem zmiňoval již výše, jeho odpověď..... "zkusil jsem se prihlasit z rozsahu nasich IP adres do samoobsluhy Vodafone a prihlaseni se zdarilo. Problem tedy bude nekde na strane Vodafone"

Tento problém jsem neměl vždy, je to záležitost cca teď léta. Přijde mi, jako že je ta samoobsluha nějak blokována, proto ten error. Nemyslím ale, že by to bylo jen na nějakém lokálním zařízení, protože to nefunguje ani na telefonech😒. Asi budu přehazovanej, jak horkej brambor, než se najde řešení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Může být blokována jenom jedna konkrétní IP adresa, což by šlo zjistit tak, že ti tvůj ISP dočasně přidělí adresu jinou a tu původní si sám otestuje. Nebo ti tu novou IP rovnou nechá a hotovo. Tak či onak je problém někde mezi tvým ISP a VF, což ty nevyřešíš a ani to není tvoje záležitost (ať si to ti dva operátoři nějak domluví mezi sebou, ty jsi zákazník a tebe to nezajímá).
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...