Přejít na obsah

Nová smlouva po ukončení smlouvy


Návštěvník JirkaMarek

Doporučené příspěvky

Návštěvník JirkaMarek

Hezký den, po ukončení smlouvy, která mi před před pár dny skončila na ICO chci udelat novou smlouvu na Giga internet at jiz na ICO ci na soukromou osobu, je nejaky problem

s udelanim nobve smlouvy tesne po skonceni puvodni treba s ohledem na probihajici akci?

Dekuji :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni, akce je limitovana jen vyuzitim jine akce v poslednich 6 mesicich. Ale nejspis ani nebylo nutne smlouvu ukoncovat, da se s nimi domluvit na vyuziti akce i se snizenim mesicni platby. Dokonce uz jde mit rezidentni sluzby na IC a SoHo sluzby na FO. Jen pozor, ted nejsou modemy pro gigabit, takze nejspis dostanete Compal a 500M tarif a az budou modemy, tak vam to vymeni.

Upraveno uživatelem MekliCZ
  • 4G LTE
  • -
  • -
  • Huawei B2368-66
  • JMK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník JirkaMarek

Dekuji moc, jase po pravde chtel zbavit toho tarifu 350 na 40 z ktereho mi to zmenili z puvodniho 240 a jen na rok, pak se zase dohadovat o prodluzovani, coz mne nebavilo. Tedy mohu ted prijit normalne do Vodafonu a uzavrit novou smlouvu na 1GB podnikatelskou tj.  takto ihned po skonceni puvodni si udelat tuto 500 Kč+ 100 Kč za modem a uploadem Rychlost nahravani az 60 Mb/s s tim, ze smlouva bude na tuto rychlost a zatim mi daji nez bude novy modem ten puvodni jako jsem mel a po naskladneni vymeni a bude mi platit tedy ta akce naporad pulka ceny?  Myslel jsem, zda to nemam radeji udelat na soukromo za tech 450 plus 100 pro pripad, ze by se jim odejiti a nasledne okamzite prijiti nelibilo. Diky za trpelivost. :-).

 

 

 

Upraveno uživatelem JirkaMarek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejlepsi bude zavolat a zeptat se, ale problem s odejitim a prijitim bych neocekaval. On je rozdil mezi business a rezidentnim tarifem (vyssi upload, pevna IP), takze tarif vybrat podle toho, jestli chcete tyhle dve veci, a napsat ho na FO/IC podle toho, jestli se to hodi danove.

Jak rikam, ja jsem mel Gbit za plnou cenu, napsal jsem jim, ze bych rad tu cenu snizil na soucasnou nabidku a jestli je potreba kvuli tomu vypovidat smlouvu a delat novou, odpovedeli, ze to urcite nejak vymyslime i bez vypovedi a za dva dny jsem mel hovor, kde jsme to vicemene jen zrekapitulovali a potvrdili, nemeli s tim vubec zadny problem.

Asi pul roku zpatky zacala platit novela zakona o el. komunikacich, diky ktere muzou jak fyzicke osoby, tak OSVC smlouvu vypovedet bez sankci po trech mesicich, takze praktiky typu „smlouva na rok, jinak bude penale“ uz ani u OSVC nehrozi. Nejspis bylo fakt zbytecne starou smlouvu vypovidat, ale to uz je ted jedno.

S docasnym compalem a 500M tarifem vlastni zkusenost nemam, ale podle lidi tady na foru to tak funguje - zatim Compal, jakmile budou Vodafone Station, tak vam ho vymeni a zvysi tarif s tim, ze tam bude ta soucasna cena.

  • 4G LTE
  • -
  • -
  • Huawei B2368-66
  • JMK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník JirkaMarek

Diky, tak nakoneec jsem to vyresil tak, ze jsem sel vcera okolo Vodafone, bylo tam prazdno, tak jsem tam zasel a rekl, ze chci udelat nepodnikatelskou smlouvu na 1 GB, udelali to ihned s tim, ze za 3 dny prijde technik, dostanu Compaq modem a priblizne za mesic, ze ho vymeni  a do te doby jak pisete budu platit tu castku za 500 rychlost/ je mi jasne ze to bude spise az v tom zari az snad budou modemy/. Mozna jsem ale udelal chybu, ze jsem to nedal znovu na OSVC, necham si to instalovat a rozhodnu se, zda do konce mesice nezkusim jeste zmenu na OSVC/ pokud to pujde a nebude to komplikace /. O te zmene vim, take jsem koncil prodlouzenou smlouvu mnohem drive nez po roce.ukoncil. Do upc prihlaseni mi zablokovali  jiz pristup, pritom faktura za cca 4 dny by mela byt prave tam a ne ta co tam byla na plnou castku za mesic kveten, doufam, ze mi ji aspon poslou mailem. Dostal jsem pristup do vodafone samoobsluhy, tedy to cislo zakaznickeho uctu a heslo, zajimave je, ze se prihlasit emailem a heslem nejde, nevim, zda ma platit ihned ci nikoli, s Vodafone zkusenost nemam. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...