Přejít na obsah

Gigabit za půlku napořád


kotasek

Doporučené příspěvky

Návštěvník JirkaMarek
před 21 hodinami, tomus napsal:

Zkus zkontrolovat přívodní kabel od zásuvky Vodafonu k modemu a zda jsou dotažené konektory případně je odšroubuj a znovu dotáhni, možná tam máš nějaký špatný signál.

Díky, vyzkouším to 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník paina
před 19 hodinami, petrmet napsal:

Prozradíš nám, kolik jsi platil předtím a kolik teď ? Jak jsi přechod řešil ?

Platím o pár korun míň ale i tak je to dost. Asi v tom dělá dost TV komplet. Bylo to něco přes 1100 a teď to bude něco pod. Zároveň s navýšením rychlosti, jsem vyměnil HD box za čtvrtý CA modu, kde platím nájem, další 3 mám již nějakou dobu odkoupené. Též jsem neplatil za Cisco modem, který jsem vlastnil a teď platím za nájem černého compalu. Asi zvážím, zda výhledově TV neponížím, stejně si platím ještě Netflix a Apple TV+.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník Myjak

Jen tak pro informaci.

Tak jsem si naivně myslel,  že Vodafone se bude ke starým zákazníkům chovat lépe než UPC...Stručně. Mám pouze Internet 300/20 za 429+70 Kč. Nový zákazník dostane 300/20 za 392+70 Kč. Nejsem chtinda, chtěl jsem 500/30 což je 430+70 Kč.. Bohužel žena od Vodafone mi nutila balíček, který nepotřebuji. Stačí mi opravdu pouze Internet. Chtěl jsem pouze zvýšení rychlosti,  bral bych i tu dnešní moji cenu,leč marně... Takže až příště bude nějaká další vypečená akce, bude to jako dříve. Výpověď a nová smlouva pro nového zákazníka, že je to baví...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem se kouknul na platbu, byl mi nastaven 1gb za půlku no asi tak, prostě mi nechali cenu jako jsem měl na 500 a koukám tak si tam přihodili 800kč, tak jsem tam napsal a jsem zvědavej....no a na tu prodejnu to ani nezkoušej dneska jsem tam byl a myslel si že to pořeším, jsem se dozvěděl že žádnej zákazník Vodafonu vlastně nejsem a že s tím na prodejně nic neudělaj, hlavně že tam na jejich stránkách je že si to klidně můžeš řešit na prodejně.....nemaj převedenou databázi, No opravdu Vodafon jeden velikej BORDEL tak pokud jste taky s něčím hejbali myšleno smlouva tak si to pohlídejte

  • 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
Návštěvník Prazdroj

Já přešel na na 1 Gb Vodafone jako nový zákazník asi před 9 měsíci. Kvůli nedostatku modemů prý budu mít nejdříve 500 Mbit/s a asi na podzim mi dají nový modem a nejvyšší rychlost. Podzim je pryč, zima je skoro pryč, a pořád jen těch 500 Mbit/s. Přitom technik (exUPC), který to montoval, nechápal, o jakém nedostatku modemů na helplinkách mluví, že prý o ně zakopávají ve skladu. Skoro to vypadá, že na 1Gb lákají zákazníky, ale síť na to není připravená.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Prazdroj

Čekal bych, že se ozvou sami. Nebo aspoň napíší. Každopádně jsem zavolal a prý si mám dojít na prodejnu. Donést tam starý modem, a vyzvednout si nový. Že je to nejrychlejší způsob, jak to zařídit, a jak být bez internetu minimum času.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...