Přejít na obsah

Gigabit za půlku napořád


kotasek

Doporučené příspěvky

Návštěvník Terminator3

Já jim napsal e-mail, že chci 500 Mb za těch 500 Kč (doposud jsem měl jen 150 Mb). Nejdříve mi zlá paní napsala, že to nejde, ale že jako ještě se někdo ozve. A pak zavolal za týden hodný pán, že mi to jako zapojej. A dneska zapojili. Jede to hezky. Přes LAN (1 Gbps karta v PC) plná rychlost, fifina s tím jejich Compalem tak do 300 Mb, více to přes  wifi nedává.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník JirkaMarek
V 8. 4. 2021 v 22:52, tomus napsal:

8. 4. 2021 v 0:45, JirkaMarek napsal:

Hezky den, pokud dam vypoved ze stavajici smlouvy,, kde mam i TV a telefon/ a tedy drazsi tarif nez je 1000/50/, a tak nemohu vyuzit akce jelikoz bych mel platit mene a budu chtit se naslende pripojit jen na internet, mam to udelat az po skonceni smlouvy a pripadnem odpojeni? Nebo mohu drive a novou smlouvu ma uzavrit treba manzelka ci dcera? TV nepotrebuji, internet rychlejsi bych bral Diky za radu pokud jste si jisti s odpovedi.

 

Tomus:

Na takovou otázku ti s jistotou nikdo neodpoví, ale mysli také na to, že to může brát Vodafone jako porušení podmínek pro slevovou akci a nakonec tuto slevu dostat nemusíš, jak tady někdo uváděl několik příspěvků nazpět.

Ahoj, tak jsem to nakonec udelal tak, ze jsem zasel do Vodafone, behem chvilky mel novou nepodnikatelskou smlouvu na sve prijmeni stejne jako u podnik.smlouvz  na 1000/50 s tim, ze novy modem pro vyssi rychlost mi daji az po naskladneni, do te doby mam vyuzivat za cenu 500/30 ten cerny modem pro rychlost 500.

 

Jen mam ted nizsi rychlost pres wifi a ani pres ethernt kabel neni rychlost takova jako byla s puvodnim bilym modemem Compal. Jestli to je modemem ci necim jinym nevim.

 

Jeste uvazuji, ze zkusim jeste zmenit smlouvu na opet podnikatelskou s 50 slevou naporad, coz mi opozdene i nabidli pro puvodni smlouvu, kdyz jiz byla skoncena. Je tam preci jen vetsi upload plus peena IP, antivir a moznost odpoctu dph. Uvidim, zda mi to zmeni ci nikoli. :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník JirkaMarek

Nejvetsi rychlost pres Ethernet s novym modemem byla cca 440, ale vetsinou nizsi, pres wifi nejvyssi 340, ale vetsinou tak 270 , upload polovicni tj. vva 15,, drive kdy byla rychlost 350/40 tak pres ethernet to bylo i lehce pres 350 a pres wifi jen o malo mene., upload i pres wifi na stejnem miste vzdy pres 30.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník paina

Přešel jsem na z 300mbit internetu na 500 mbit ve středu. Mel jsem do teď vlastni Cisco modem a nyní mám černý Compal v režimu bridge. Zatim spokojenost veliká. Žádné výpadky a v podstatě i stálá rychlost 500/30 mbit, dle měřeni na speedtest.net. Měření za fw Cisco ASA 5506-X. Dokonce plná rychlost i na wifi (Linksys Velop MX10600) na iphone i ipadu. Za mne musím zatím providera pochválit. image.thumb.png.d9da5801b04fcee10d3abe62b0045d1f.png

Upraveno uživatelem paina
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník clockgene

Já jsem měl 150Mbit + TV komfort od UPC za 750Kč měsíčně, napsal jsem na UPC email, že chci 500Mbit za tu akční cenu (mám koupený bílý Compal modem). Po týdnu mlčení se ozvala hodná paní a ještě ten den mi aktivovala 500Mb; nechal jsem si zatím TV komfort a platím teď jen 660 měsíčně. Také musím tedy Vodafone pochválit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...