Přejít na obsah

Gigabit za půlku napořád


kotasek

Doporučené příspěvky

No na tu akci prostě nemám nárok, a přes to nejede vlak, ale dali mi jinou srovnatelnou nabídku, takže svého jsem dosáhl. 

Teď mi jde o to potvrzení, protože ke změně má dojít až s novým zúčtovacím obdobím.

  • 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • modem Compal, VTV Box, CA Modul
  • Plzeň Bolevec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, srovnatelnou znamená prakticky stejnou, tedy dokonce o pár korun lepší. 😉

Stačí ti to už takto, nebo potřebuješ přesnou částku? Hele jestli jsem se tě nějak dotknul, protože zníš poměrně agresivně, tak sorry, to nebyl můj záměr. 😇

Nezlob se, ale tohle bych už rád nechal, a dozvěděl se to, na co jsem se ptal. 

  • 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • modem Compal, VTV Box, CA Modul
  • Plzeň Bolevec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdo chce výhodnější cenu, ať to nevzdává, nicméně u mě zatím smůla - 3x jsem volal na Vodafone linku a pokaždé 30 minut čekání na operátora a žádné spojení. A také 3x vyplnění čísla na Vodafone webu s tím že se mi do 15/30 minut ozvou a nic - přišla jen 1x SMS s díky že jsem jim dal data a že se ozvou - ozvali se jednou asi za 3 dny poté a já byl zrovna mimo. Takže jsem šel v sobotu 10.5.2021 do prodejny Vodafone zde v Praze - prodejna Arkády Pankrác, myslel jsem, že když se tu psalo že to je nejlepší řešení, tak že tomu tak bude. No nic, tam mi mladík nabídl ceny bez slevy a řekl že s tím co mám (balíčková sleva 150+ S tel (TV Klasik+, telefon 30 - měsíční platba 494,30 kč, modem Compal bílý, kdysi vyměněn místo Technicoloru tuším, protože byl nově net 500 a já ho chtěl zkusit alespoň, ale TC modem to prý neuměl - limit 300 mbps), internet ale kdysi dohodnut na 300, v systému veden jako 150 - chtěl jsem jen net, ale to "nešlo" musel jsem si vzít balíček TV+net+pevný tel., využívám jen net samozřejmě) mám smůlu a jedině že budu platit plné ceny bez slevy a nebo nechám co mám. Takže jsem podal žádost o výpověď a on že prý se mi ozvou z retenčního oddělení a s nimi se snad prý možná něco domluví, ale nevím, sázet na to nechci, jelikož se mi už v minulosti stalo, že mi řekli natvrdo ať si nechám co mám, nebo ať odejdu. Od soboty tedy čekám až mi někdo zavolá, ale zatím nic. Tenhle přístup se mi moc nelíbí, ale holt za to asi může COVID, nejsou lidi a kdo ví co. Kdyžtak pak napíšu jak jsem dopadl, pokud se komunikace dočkám. Ale iluze si nedělám, komu přechod z ExUPC vyšel i když má balíček/slevu, tak blahopřeju a i dalším přeju ať pokud to chtějí nevzdávají možnosti.

 

PS: A jako na potvoru dnes po dlouhé době výpadek pevného připojení z neznámých důvodů rušení, doufám že to nebude jako tuším v roce 2017/18 kdy to bylo nesnesitelné - net padal téměř denně a nikdo nevěděl důvody.

Upraveno uživatelem Wlassek
korekce textu
  • 1000 Mb/s
  • -
  • -
  • TG3442DE
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Danny_79
V 14. 4. 2021 v 7:36, sodekcz napsal:

@Evzen není to průchozí. Zkoušel jsem to s odkoupeným Technicolorem a s přechodem jen na 500Mb (věděl jsem, že TC na 500 nemá koule a pojede pomaleji). Ani tak jsme se nedomluvili, nejel přes to vlak. Buď 500 Mb a nový modem do pronájmu. Nebo TC a žádná úprava tarifu. Je to něco za něco.

 

Spekulace : hypoteticky - domluvíte se na Gb. Pošlou ti nový modem. Necháš si zapojený starý Compal (pokud ho máš odkoupený, jinak ho musíš vrátit při výměně modemu). Systém čeká na přepojení nového modemu. Do Compalu ti nepustí vyšší tarif, resp. Compal si nenahraje nový tarif ani po restartu. Net ti bude fungovat s posledním tarifem, co měl Compal. 

Moje zkušenost je taková, že v den kdy mi technik měl přinést Compal mi pustili vyšší tarif 500/30 a měl jsem ještě připojené Cisco. A Cisco dávalo 300/30 - až když jsem vyměnil za Compal a udělal restart pokoušelo se to na speedtestu o 500/30 - jak na kterých serverech to šlo :-)))

Dan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník wencel

Zdravim, presel jsem z 300Mbit na 1Gbit a mam cerstve vymeneny modem (nyni Vodafone station 3.1, aktualne par hodin). Nemate nekdo zkusenost, kdy presne dojde ke zvyseni rychlosti? V emailu mam potvrzeni objednavky se zmenou sluzby k dnesnimu dni (15.4.), nicmene zatim i po vymene a restartu modemu jede vse starou rychlosti.

 Ne ze bych spechal, ale jsem proste zvedavy a nateseny 🙂  

Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...