Přejít na obsah

Výměna zařízení HD DVR Mediabox za Vodafone TV


Návštěvník pavel8zvonicek

Doporučené příspěvky

Návštěvník Evzen

Akorat, pokud si vzpominam, v tu dobu nikdo nebyl schopen spolehlive potvrdit nebo vyvratit, jestli v tech konkretnich pripadech (kdy si lidi stezovali na zhorsenou kvalitu obrazu po vymene zarizeni) ta TV jela pres IP nebo pres DVB-C.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník silebiscz

Potvrzené zprávy Vodafone TV:

  • Dnes měla jít na Vodafone TV oprava, která řeší problémy s různými úrovněmi zvuku mezi kanály
  • Na Vodafone TV box nefungují domácí kina, receivery ani soundbary. Oprava v nedohlednu.
  • Řazení kanálů tento rok
  • Verze pro PC tento rok (neoficiálně léto)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 26. 4. 2021 v 13:05, Budulman napsal:

Mě to přišlo úplně stejně minulej týden a dnes potvrzující email se sumářem služeb co se na co převede a mám platit o cca 30 kaček víc než doteď.

Mám balíček Komfort+ a 300Mb/s internet (a cihlu).

Cinknul jsem rovnou na tu jejich linku a rovnou jsme domluvili "akční" internet 1Gb s tím, že to mi zprovozní tuhle středu odpoledne.
Aby mi zůstala funkčí TV a mohl jsem mít ryhlejší net, tak mi dočasně přivezou nějaký zařízení, který to umožní (nevím co to bude, ale bude to dočasně namísto cihly).

Mno a po převodu mi už zůstane 1Gb internet za 450+100 a prozatím Komfort balíček od VF, kterej pak asi navýším na Komplet.

 

Mám jeden dotaz (vlastně dva):

1) Má cenu brát Premium set top box, kterej mi v tom sumáři uvedli, že dostanu za 120Kč pronájem, když mám chytrou bednu? Podle mě je to zbytečný... budou tam úplně stejný aplikace jako má chytrá telka předpokládám (Samsung) - i operátorka mi říkala, že je to takhle zbytečný... Má to něco "navíc"?

2) CA karty - ví někdo, jak to bude po přechodu na VF s CA kartama? Budou dál fungovat? To mi nedokázala slečna na lince říct. Jen že VF překvapilo, kolik lidí to má a že nad tím hluboce bloumali.

Hezký večer, můžu mít dotaz, prosím? Vy jste si za stejnou cenu, jakou máte doposud (+30 Kč cca), dojednal 1Gb internet, ano? Volal jste na linku UPC nebo přímo na Vodafone? Protože mně přišel přehled vyúčt, které budu mít po migraci, a bude to o 50 Kč více, složení internet + tv stále stejné a když jsem volala na linku UPC, tak mi tam paní poradila, abych zavolala na retenční odd., až mi technici nainstalují ten nový box (resp. boxy, protože mám 2 připojení). Tak si nejsem jistá, jestli to nebude pozdě...? Děkuji za odpověď. 

  • Internet 150
  • -
  • TV Komplet
  • HD DVR Mediabox, modem (odkoupený)
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Budulman

U UPC/VF jsme měli do minulého týdne toto: TV balíček Komfort+ a 300Mb/s internet (a cihlu - HD DVR Mediabox).

Ceny byly původně takto:

Pevný internet Kabel 300 Mbps za 558,98Kč měsíčně

KOMFORT+ K INTERNETU za 228,11Kč měsíčně

PRONÁJEM HD-DVR MEDIABOXU za 189,99 měsíčně

Nově to mělo být po převedení na Vodafone:

Pevný internet Kabel 300 Mbps za 542,23 Kč měsíčně    
Vodafone TV - Komfort za 231,66 Kč měsíčně    
Pronájem modemu za 70,00 Kč měsíčně    
Pronájem nového prémiového Vodafone TV set-top boxu za 120,00 Kč měsíčně

Zavolal jsem na linku 241 005 100, nevím, jestli je to exUPC (retenční), nebo Vodafone, každopádně jsem se proklikal až na operátorku. Podle toho, jak jsme se bavili, spíš asi retenční.

S tou jsem domluvil prozatím změnu na 1Gb internet za 450Kč + 100Kč za pronájem Vodafone station, s čímž byla spojená dočasná záměna HD DVR Mediaboxu za základní Mediabox a celé to proběhlo víceméně bez problémů, za dva dny byl modem doma a druhý den všechny služby aktualizované jak mají být.

Teď už jen proběhne změna na Vodafone a tím pádem i TV boxu na Vodafone.

Nově tedy budeme mít Internet 1Gb za 450+100 a TV za 231,66 + 120 (po přechodu na VF) Komfort. Což jsme plus mínus skoro tam kde předtím, dokonce o kousek níž.

 

Jelikož teď nejsou modemy pro 1Gb internet dostupné, je nutné se na lince domluvit na postupu, jak to udělat, jestli počkat na modem, nebo jestli prozatím mít 500Mb a pak až budou 1Gb modemy, pak změnit... Myslím, že v jiném vláknu někdo psal, že jde 1Gb "zamluvit" dopředu, aby pak zůstala cena 450+100.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník JK7906

Katastrofální způsob výměny. Technik mě kontaktujte vždy náhodně již třetí týden . Každý týden jednou. Vždy se zeptá zda jsem doma a pokaždé když mám raní,nebo odpolední se přesně trefí do doby zaměstnání. Marně se mu snažím vysvětlit, že takto se budeme nahánět dlouho. On na to, že to jinak nejde. Bože říkám mu příští týden jsem dopoledne doma, že můžu celý týden dopoledne a on na to, že to takto nejde že to prostě musí dělat jejich způsobem. Mě snad jebne!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník JK7906

tak dnes opět telefonát zda můžu a já seděl v autě na cestě do práce. Pane bože ,říkal jsem mu ,že mám celý týden odpolední ,že mohu tento týden kdykoliv dopoledne ! Je to marné , pán si jede tu svou. Věděl to týden dopředu, ale protože ho nezajímá co říkám ,tak to asi nikdy nedopadne. Ten člověk musí mít QI houpacího koně ,protože jinak si to nedovedu vysvětlit!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník JK7906

Tak tady nejde jen o mně. Jde o systém jakým to dělají přeci. Co je to vlastně za systém? Přeci jednodušší je domluvit výměnu na den a čas. Chcete říct ,že vy by jste obvolal každý den X lidí a spoléhal se na to zda můžou teď hned jo? Co to je za systém? Náhodný? Ne,idiotský! A pokud mu 3x řekněte s týdenním předstihem kdy jste doma a dáte mu týden k dispozici a on  vám zavolá a vůbec nic nebere v potaz tak co si mám myslet.? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jak je to v Pardubicích, ale v Praze to za Vodafone/UPC dělají externí firmy (konkrétně ve Vršovicích myslím fa. Suptechnik ) 

Jejich operátorka(y) klienty obvolávají a nabízejí v cca 3-4 termínů, kdy si vybere každý. 

Např. teď známému, který to má teď pracovně nějak moc rozlétané, to budou měnit teď v neděli mezi 10 - 12 h 

A já mu to pak za oběd a pivo půjdu nastavit 😄  Má rád seřazený kanály, ten bude nasra......, ale zase se těší na hlasové ovládání.  Možná to rovnou vyzkoušíme jak funguje s 1,5 promile 😄

 

Zkusil bych tedy zavolat na Vodafone, ať předají té firmě požadavek na dohodnutí konkrétního termínu, protože takhle se evidentně budete nahánět ještě dlouho.

  • Basic 250 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • Compal black, CA modul
  • Praha 10
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...