Přejít na obsah

Výměna zařízení HD DVR Mediabox za Vodafone TV


Návštěvník pavel8zvonicek

Doporučené příspěvky

Návštěvník IvanL

My už STB od Vodafone máme a nadšeni tedy moc nejsme. Mediabox UPC měl skvělý ovladač, který šel spárovat s TV, to Vodafone DO neumí. Takže teď místo jednoho ovladače musíme mít na stole dva. TV máme připojenou k soundbaru, opět problém, zvuk nejde ovládat ovladačem Vodafone. Samotný STB neumí řadit programy, neumí ani vybrat a odfiltrovat oblíbené. Za tu chvíli co ho máme jsme ho museli třikrát restartovat, protože to hlásilo, že nemáme předplacené programy. Občas nefunguje přepínání mezi posledními sledovanými programy. Za nás je to tady krok zpátky. Myslel jsem, že si koupíme nějaký vlastní STB s CA modulem, ale není to možné, Vodafone nenabízí karty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Evzen

Myslim, ze vsichni soudni lide uz daaaavno vystrizliveli z vidin nejakych softwarovych updatu... slibem nezarmoutis, ale v realu na to vzdycky vsichni vyrobci srali jak na placatej šutr.

Zajmem vyrobcu je predevsim prodavat (nove) vyrobky, uz daaaaavno neni jejich zajmem kvalita a funkcnost vyrobku

Upraveno uživatelem Evzen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Evzen

Pokud vim, tak pokud byl nejaky SW update, tak se tykal tak leda nejakeho zasadniho pruseru... ale ze by se nekdo nejak pretrhnul s vylepsovanim pouzitelnosti (UX), nebo nedejboze s vylepsovanim nebo dokonce pridavanim funkcionality, o tom jsem neslysel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
Návštěvník Chally74

Tak já už mám migraci ne/úspěšně za sebou. Za mě je to teda velkej průser. To co tady UPC léta pracně a v celku úspěšně budovalo, tak to Vodafone totálně zašlapal do bláta. Brutálně nestabilní internet výpadky klidně 6x za den. (možná jen špatný modem....technik objednán). Jsem poměrně zapálenej online hráč a spojení Xboxu s HD mediaboxem nebyl absolutně žádnej problém....s tím novým routerem už tejden totálně trpim...není hra aby mě to nevykoplo! STB je designově povedenej ale funkčně už moc ne. Pomalá odezva, neumí můj ovladač od TV (Samsung One remote) HD dvr mediabox to uměl. Prostředí STB je naprosto otřesný....rozpatlaný jak kdyby to mělo rozlišení tak 640x480. Obrazová kvalita podle mě šla taky celkem dolů oproti UPC....nevim no....jsem spíš nasranej. A to jsem se na to celkem těšil 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Strejda

Lze tu nabízenou výměnu STB naopak odmítnout a nechat si stávající HD Mediabox, abych se vyhnul těm zde uživateli popisovaným nepříjemnostem a zhoršení kvality služby, s kterou jsem aktuálně spokojen? Například nemožnost používat nadále jeden ovladač "Samsung One Remote Control" či si seřadit oblíbené programy bych vnímal jako skutečně dost zásadní zhoršení UX. A skutečně je i u ostatních uživatelů také horší kvalita obrazu (horší DVB-C tuner v novém STB?), jak tady zmiňuje uživatel Chally74? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...