Přejít na obsah

Na sledování musíte mít předplatné


Návštěvník zka

Doporučené příspěvky

Návštěvník zka

HorizonGo zavadí nějakou novinku nebo je to bug ??   Např. aktuální sledovaní zpráv TV Prima (19:00) - mě nedovolí pustit zprávy od začátku.

Jediné, co lze je, pustit 'Live' ze  ''Sledovani TV" - ale nelze to nijak pustit z "Pruvodce TV" ?

To  si bude stanice (Prima) určovat, co uvidíme nebo neuvidíme ze záznamu ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník zka

Ale mě zpětné sledování normálně funguje -  čí-li  pořady na Primě před zprávami  normálně zpětně fungují.   Taky jsem zjisitl, že se to chová jinak na  MiBoxS - tam to funguje a na tabletu to píše tuhle hlášku  Na TV Barandov se zdá, že to píše stejnou divnou hlášku  o nemožnosti zpětného shlédnutí.    Na MiBoxS mě běží verze   2.3.55 (22400)    na  tabletu pak  2.3.55(22401).    No asi raději nebudu upgradovat 🙂

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Korwin

Zdravím, mne se toto občas ukazuje i na setopboxu, občas pomůže restart. Někdy ale to nepomůže a pořad nejde přehrát nikde, jako by nebyl uložený na serverech pro zpětné shlédnutí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník zka

Takže update k dnešku -   dnes na tabletu  EPG ukázalo že nemá žádná data.   Samozřejmě o restartech vím - už v jiných vláknech doporučuji vymazání dat aplikace HorizonGO - a po opětovném přihlášení  naskočil EPG a včerejší Prima zprávy jde bez problému zhlédnout.  Přičemž včera tento postup nezabral a druhy android to hrál bez problému (jen s maličko nižší verzí)  - vážně by mě zajímalo, jak ten software jim tam vlastně funguje.  V každém případě to vypadá spíše na ten bug apk-y  než na záměr, že určitý druh pořadu by šel jen 'Live' .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník zka

Tak dneska se to tím způsobem zachovalo na MiBox-u (aniž bych ho aktualizoval)  se zprávami TV Nova -  takže to vypadá, že  HorizonGO funguje podle nějakého cachovaného EPG a až data asi nějak vyexpirují/změní se, tak se neupdatuji korektně - takže když zvolím přehrávání  - tak se to na serveru asi nespáruje k nějakému existujícímu pořadu podle již neplatného identifikátoru.    Zřejmě jak občas nějaký EPG titulky opravují, tak se někde něco přečísluje, a  není tam žádný mechanismus, jak vynutit, aby se data z EPG, které se lokálně cachuji pro rychle zobrazení, byla zahozena a znovu načtena.

Co zřejmě postačuje je v aplikaci  se odhlásit a  znovu přihlásit -  tím se to aspoň pro tento případ rozchodilo. Data aplikace jsem mazat nemusel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...