Přejít na obsah

Nefunguje zpětné zhlédnutí


Jack_6428

Doporučené příspěvky

Návštěvník David R.

@RichardHorcic Zdravím Richarde. Pošlete mi prosím sem do zprávy číslo Vaší smlouvy. Podívám se na to s kolegy, kteří spravují zpětné zhlédnutí. Opravdu ve zpětném žádné zásadní chyby neregistrujeme a i ze strany klientů je klid.

Díky! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník zby

Tak se přidám... včera kolem 22 hodiny jsem si pouštěl ZZ na Kaonu (malý STB) - HBO, Černobyl. První pokus - chyba (video nejde spustit). Druhý pokus - rozběhnul se, ale kvalita neustále (několikrát do minuty) přeskakovala mezi plnou a nějakou střední (je to otravné, když se u toho mírně mění i výška obrazu). Na 42 palcové TV je to přepínání kvality (byť jen do nějaké střední úrovně) hodně patrné. Internet po celou dobu bez problémů.

Nejspíše většina klientů hlášení problémů už vzdala.... proto žádné stížnosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Korwin

Včera cca 22hod - Jan Kraus, ZZ s malými výpadky, před koncem pauznuto na několik minut (cca 20). Po opětovném spuštění se to vrátilo zpět na bod, kde jsem pustil předchozí posun po reklamách. Rychlý posun dopředu naštěstí už jede rychle. Tyto skoky po delší pauze mám pořád.
Malý KAON.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, tomus napsal:

Měl jsem stejný problém na Mediaboxu, ale pak jsem zjistil, že nějak zdechl internet a byl nakonec i krátký výpadek, ted už se to zdá OK,
takže tentokrát za to ZZ zřejmě nemohlo.

S tím nemohu souhlasit, mě internet rozhodně nezdechl. Vše ostatní v tu dobu fungovalo naprosto normálně, v rámci předplacené rychlosti internetu. Přehrávání on-line videí z jiných zdrojů bylo v pořádku, plynule a bez zasekávání.

Tak třeba teď. Chtěl jsem si zpětně pustit dokument o Concordu na ČT2...  Opět komunikace v AJ a spustit to nejde, i když je program označený ikonou kolečka. Proboha, proč  byl odebrán ze seznamu sledovaných? Tohle má být ta stabilita?

Concorde.jpg

  • 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník freekarol

Mě teda zpětná zhlédnutí funguje, dnes ale byl kratší výpadek internetu a po tom, obraz zmršen u pořadu Kutil Tim, obraz už není po celé obrazovce. A abych dával zoom, to by byla kvalita.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zpětné zhlédnutí se občas rozběhne občas ne. Sleduji přes NTB (WIN10) nebo na TV SONY přes androidovský box. Když už se rozběhne zpětné zhlédnutí, je rozhozený zvuk proti obrazu. (Klec, ČT1)  Nemám moc chuti vypisovat kdy a kde a co nešlo, mám pocit, že je to UPC zcela jedno. Vím, že to opakuji , ale mrzí mne to.

  • -
  • -
  • TV Komplet
  • CA
  • Střední Čechy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Filip0000

zpětně zhlednutí mě funguje jak u jakych program u nekterych zamrza 

 

jinak dnes kvalita HBO cernobyl nedivatelne obraz i zvuk se kouse ostatni kanaly jdou OK... takze nezbyva nez si pustit zitra ze zaznamu

restart KDE 900 modemu nepomohl a internet mám 500mbit... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Tak jestli si někdo myslí, že jsem se dlouho neangažoval v tomto vláknu proto, že už to konečně funguje, tak se plete. Nezměnilo se totiž vůbec nic a to i navzdory ubezpečení technika, že se mi 28. května kolem desáté dopoledne ozvou a budou to řešit. Neozval se samozřejmě nikdo a zpětné shlédnutí dál funguje tak, že nikdy nevím, jestli se mi podaří něco spustit. Třeba dneska jsem chtěl se zpožděním koukat na pořad "Nikdo není perfektní" na Barrandově a za boha to nešlo spustit od začátku. Donekonečna se to načítalo stále znova a znova, a když to náhodou po mnoha pokusech naskočilo, tak do reálu. A to samozřejmě není jenom dneska, to je bohužel standard. Začínám to pomalu vzdávat, snažím se smířit s tím, že dokud tuhle službu bude provozovat neschopné UPC, plně funkční to nikdy nebude...😡

Uživatel Zby to o několik příspěvků výše napsal dobře: "Nejspíše většina klientů hlášení problémů už vzdala.... proto žádné stížnosti." 

 

  

  • 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...