Přejít na obsah

Ztrátovost, výpadky, restarty


Návštěvník Icydead

Doporučené příspěvky

Naprosto přesnou lokaci :)

 

Existuje linka, kam se dá o víkendu dovolat, že to zvedne technik? 241 005 200 to není.. Po namluveném vzkazu ("všichni operátoři jsou obsazeni") následuje totiž akorát položení telefonu automatem.

Upraveno uživatelem Vulva
  • Kabel 1000 Mb/s Profi
  • Premium 5G
  • Klasik
  • Vodafone Station 3.1
  • localhost
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Icydead

Jo takhle mi blbnul download vcera... nicmene ze by mi ten automat polozil telefon, se mi jeste nestalo a to ani v nedeli. Kazdopadne je zajimavy, ze ve starym byte se mi za celej rok restartoval ten modem jednou a nikdy nebyl zadnej problem. Prestehuju se ve stejny lokalite jenom o 500m vedle a je to cely v haji. Kazdopadne po vypojeni televize to vypadalo nadejne celou noc a cely dopoledne a pak bum, z niceho nic se pred pul hodkou stejne zase resnul. Vidim to na nejaky zly ruseni. Technik bydli nademnou, ale v nedeli ho otravovat nebudu :D

Nonstop technicka podpora je na +420 241 005 100

Upraveno uživatelem Icydead
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel, tenhle moderní, nebo lépe, módní, trend se vyskytuje u mnoha webů, u nichž je čitelnost základním předpokladem (např internetová bankovnictví). Někdo to těm blbům webovým dizajnérům musí před uvolněním do ostrého provozu schvalovat... Nebo se pletu?
Ano, marketéři, kteří udělají i zadání :) v tomhle to mají ve stavebnictví lehčí statici, kteří jednají s projektanty.
  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Icydead

Tak na dalsi navstevu si technik vzal dalsiho cloveka s merakem, aby zmeril celou linku. Nasledne merenim zjistili, ze problem byl ve svorkovnici v rozvodny bedne dole v baraku. Tak me asi dali do jiny, nebo tamtu vymenili, nevim, a zavolal mi, ze to mam v cajku. Uz v tu dobu jsem se vzdalene dival do routeru a koukal na mraky Lost MDD Timeout chyb. Pak prijdu domu, kanal 15 tentokrat klesa az za 21 SnR a obcas se kompletne ztrati, SnR je 0 a ukazuje se "unlocked". Rychlost se pohybuje okolo 30Mb/s. Takze za me dobra prace :D asi velice kvalitni linka. Nic, pockam do zitra a pujdu na dalsi kolo.

Upraveno uživatelem Icydead
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
Návštěvník rapman

Něco podpobného co je zde popisováno se děje i mě. Celé je to umocněno tím, že k výpadkům dochází v zimních měsících a mají přímou souvislost s větráním. Ano čtete dobře, prostě když otevřu okno, na déle jak cca 2-3minuty, přestane mi jít internet.
Sám se pohybuju ve světě IT, tušil jsem že mi technik takovou blbost nebude věřit, tak si to musel ověřit na vlastní oči, což se povedlo nasimulovat. Při výpadku dochází k úplnému restartu modemu Technicolor, což je vidět v logu i v síťové notifikační ikoně síťového připojení ve windows.

Vysvětluju si to tím, že pod oknem je krabice ve zdi, ve které je kabel napojený přes konektor a díly teplotní roztažnosti se asi nějak jinak zkroutí. Technik zkusil do místa propojení přidat další kus kabelu, aby to celé nebylo tak zkroucené, ale nepomohlo to... Pokud existuje i jiné vysvětlení, rád se ho dozvím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník upcman

urcite pri teplote par stupnov pod nulou nemeni tvar materialu v tvojej upc zasuvke, vidim to skor na nedostatocne tienenie koax kablu do modemu alebo problem v samotnom modeme. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...