Přejít na obsah

Opětovná blokace Dvojky od RTVS


Návštěvník notizia

Doporučené příspěvky

Návštěvník notizia

Dnes jsem opět zjistil že Vodafone opět blokuje sport na "Dvojke" zrovna tak jak před týdnem. Aj když sport nesledují tak mě štve tento současný přístup ze strany Vodafone/UPC oproti jiným opetátorům v České.republice.

Např. Skylink toto blokovaní již oproti minulosti vzdal a poslední dobu to již neblokuje jak jsem zjistil. Momentálně mám asi dva týdny k dispozici kartu d nabídkou balíku DIGITAL CZ s nabídkou pro Českou republiku a ze zajímavosti jsem opětovně.otestoval tak jako asi před týdnem. Opětovně to u Skylinku CZ funguje bez černé.obrazovky oproti dávné minulosti. Tímto si vlastně sám.Vodafone podřezává větev a dává jeho zákazníkům podnět ke migraci ke konkurenci!!! Na jedné straně si zmínil že za žádnou cenu nezařadí Trojku od RTVS a nejede přes to vlak aj když je ze strany zákazníků velký zájem a tlak na zařazení Trojky když ji má mnoho operátorů v České republice normálně v nabídce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chytrému napověz ...

To, že Vodafone dodržuje zákony a ostatní ne ... no co k tomu říci. Třeba i to, že O2 by proti Vodafone asi zakročilo rychleji a rázněji. Jestli máte ve své smyšlené zemi nějaké svoje zákony, pak OK, ale Vodafone se řídí zákony ČR a EU.

  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia
před 8 hodinami, Marek-26 napsal:

Chytrému napověz ...

To, že Vodafone dodržuje zákony a ostatní ne ... no co k tomu říci. Třeba i to, že O2 by proti Vodafone asi zakročilo rychleji a rázněji. Jestli máte ve své smyšlené zemi nějaké svoje zákony, pak OK, ale Vodafone se řídí zákony ČR a EU.

Jízlivého provokatéra trkni.

 

Nezlob se na mě ale tyto jízlivé a provokační řeči ohledně Moravy ze Slezskem se můžete laskavě nechat od cesty. Posle vás jako není Morava ze Slezskem součástí České republiky, Prosím přečtěte si aspoň úvodní preambuli Ústavy České republiky aby jste byl v obraze.

Jinak za první Československé republiky oficiálně existovala Země Moravskoslezská vedle Země české, Země České a Země Podkarpatská Rus. Pa aj fašistické Německo s Hitlerem respektovalo Moravu (Slezsko bylo součástí zabraných Sudet) na rozdíl od Čechů kteří k 1.4.1949 definitivně zrušili Zemi Moravskoslezskou  a byl to jedině projev jejich nacionalismu, zahleděnosti jen sami do sebe a toho že uznávají jen Čechy, český národ a nikoho jiného. Raději v tom to směru mlčte něž tak diskriminačně provokovat.

 

Jinak nic nemění na tom že Vodafone se chová arogantně vůči zákazník tím že za žádnou cenu nechce zařadit požadovanou Trojku od RTVS.

před 7 hodinami, Adolf.Shitler napsal:

Pokud to Skylink nezablokoval, tak jenom z technických důvodů, jinak to blokovat pochopitelně bude.

A neměl by jste ještě nějako další pohádku ohledně Skylinku a dodržování toho jak zákazníkům zpřístupňují stanice zahraničního státu co nemají byt vůbec v nabídce.

 

Mám SK Skylink s nabídkou Digiral SK a do dnešního dne neoficiálně a vlastně podvodem slovenským zákazníkům nabízí úplně všechny Primy kro mě hlavní Prima HD a Prima  +1 HD. až asi necelý měsíc nazpět Skylink odpojil pro SK Prima Comedy Central po výzvě společnosti která tuto stanici zastupuje že si to nepřeje a vyzvala je k vyřazení této stanice. pak jsem su málem pochcal smíchy jak to následně Skylink s Jarinem Glisníkem uboze a trapně vysvětloval slovenským zákazníkům. Nakonec to odůvodňovali tak že to ve slovenské nabídce nešlo a pokud to na dané kartě šlo tak že to byl za ty celé roky technický problém. Dodnes Skylink také nabízí pro všechny slovenské zákazníky také stanici ČT Sport s ČT D/art která se na Slovensku nesmí šířit a není ani nikde v seznamu stanic pro Slovensko zrovna  tak jako u všech stanic Prim kromě Prima Plus která je jediná povolená pro Slovensko . Stejná situace je se všema stanicemi od TV Barrandov které také Skylink neoficiálně spouští pro všechny zákazníky na Slovensku.

 

A to že Skylink již delší dobu neblokuje na RTVS sport pro zákazníky v ČR oproti dávné minulosti má ověřeno do mnoha známých co mají Skylink CZ.

Nezlobte se na mě ale známý tím že jste velký obhájce a propagátor Skylinku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Které stanice Skylink zpřístupňuje na území jiného státu a nemají být v nabídce? Nevím osobně o žádné. A takové ty tlachy, jestli nějaká Prima má nebo nemá kdesi být, to nelze brát vážně, protože neznáš smlouvu mezi Primou a Skylinkem. A buď si jistý, že pokud by někde něco nebylo oprávněně, tak to dotyčná stanice velmi rychle zjistí a učiní patřičné kroky k nápravě.
Prima Comedy Central, dnes již Paramount Network, nemá s Primou vůbec nic společného kromě záštity, kterou tomu Prima jako taková poskytla, ale není to její stanice.
Veřejnoprávní televize a šíření na území jiného státu EU mají oporu v EBU, takže tvrzení o nějakém Sportu a Déčku jsou jenom ve stylu JPP. Stejně jako ten Barrandov, opět nikdo nezná smlouvu mezi ním a Skylinkem a nějaké kategoriciké závěry co má nebo nemá kde být, jsou pouhé tlachy o ničem.
Stanice televizních skupin Markíza a JOJ se na území ČR šíří pouze v podobě Markíza International a JOJ Family, žádné další Skylink přístupné pro CZ karty nemá.

Skylink pro karty s registrací CZ blokuje určité sportovní přenosy na RTVS od doby, co Kellner (O2) vyhrál soudní spor ohledně práv. Není to tedy nic, co by si někdo ve Skylinku vymyslel. Jenom doplním, že zdaleka ne všechny sporty této blokaci podléhají a pokud mě paměť neklame, tak minimálně rok zpátky se neblokovalo nic, protože RTVS ani nic s právy jenom pro SK nevysílala a nebyl tedy důvod něco blokovat.

Jsem obhájce funkčních služeb a naopak nemám důvod se pořád proti něčemu negativně vymezovat. Když mně nějaká služba nevyhovuje, tak dám prostě výpověď a po 30 dnech končím, je to naprosto snadné i bez zbytečného vybrekávání na fórech...

Upraveno uživatelem Adolf.Shitler
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia

Adolf.Shitler

 

Laskavě mě nepoučujte co šíří Skylink v nabídce pro Českou republiku a také aj pro Slovensko. Protože chodím běžně dosti známým a jejich známým přelaďovat Skylink CZ aj SK včetně pozemáku tak jsem plně v obraze a nesnáším když kuře učí orla létat a myslí si o sobě že je ten nejchyhtřejší ze všech a všichni ostatní podle něj neznají vůbec nic! 

 

Já jsem hlavně psal o slovenské nabídce Skylink a co tam reálně funguje a podle přehledu stanic tam nemá vůbec byt. Jinak Česká televize dala na Slovensku oficiální souhlas pouze k šíření stanic ČT 1, ČT2, ČT 24 a nic dalšího. K dočasné ČT 3 její stanovisko nevím. Podívejte se laskavě na seznam stanic Skylinku pro Slovensku a pokud tam někde najdete následující současně fungující  stanice na Slovensku:

1. ČT sport HD

2. ČT :D / art HD

3. Prima MAX HD

4. Prima COOL HD

5. Prima Love

6. Prima ZOOM HD

7. Prima KRIMI

8. TV Barrandov HD

9. Kino Barrandov HD

10.  Barrandov Krimi HD

u kterých Skylink jasně uvádí že jsou určené pouze pro Českou republiku a přitom je od úplného začátku až do současné doby úplně bez problému pořád šíří.

U České republiky opravdu šíří ze Slovenských kromě RTVS jen Markízu International, JOJ Family, TA3 a Senzi.

 

A to že Skylink po odpojení slovenských stanic v ČR začal Skylink v zákaznické zóně nabízet úplně bez problému možnost platit na jedné dekódovací kartě současně a společně dvě SERPA po ČR aj pro Slovensku nebudu raději ani komentovat. tady jde jasně vidět že Skylink za cenu zisku úplně bez problému umožňuje aby na jedné a té samé dekódovací kartě umožnil aby na fungoval současně nabídka pro dvě země současně. Toto jako podle vás není obcházení ze strany Skylonku jen kvůli tomu aby měl co největší zisk.

Pokud si nepřiznáte že jste se mě snažil jen oblbovat tím co není vůbec pravda tak následně opravdu nemá cenu s vámi diskutovat a reagovat na vaše žvásty co nemají vůbec nic společného se současnou realitou ze stany Skylinku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je asi jedno, jestlu je to Skylink, nebo Vodafone (ex. UPC) foru. Urcite si dovedeme vzajemne poradit, doporucit a vse bez zbytecnych emoci a narazek. Osobne doma vyuziva nabidek TV obou spolecnosti a ke kazde by byla nejaka vytka. Bud k portfiu programu - kanalu, aplikace, podpory Android TV. Kauzu distribuce CZ programu na Slovensku a SK programu v Cesku jsem sledoval. Tusim verejnopravnich se to prilis nedotykalo, hlavni problemy mely komercni stanice. Mam na Skylinku dohledatelne ze jsem si SK stanice za ery AT&T jednorazove doplacel a nemam na ne narok. 

  • Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...