Přejít na obsah

UPC Zone v novém


Návštěvník David R.

Doporučené příspěvky

před 37 minutami, Zlaťák napsal:

Koukám, že tu mizí (nežádoucí?) příspěvky.
Jinak si nedovedu vysvětlit, kam zmizel například můj nedávný příspěvěk ohledně CA modulu.

Jo, ten si pamatuju (myslím, že jsem mu dala plus bod) - a teď ho taky nemůžu najít (nevidím ho ani na záložce Poslední aktivita).

  • Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník David R.

Přiznám se, že vůbec nevím, o který příspěvek šlo. Bylo to celé téma nebo jen jeden příspěvek? Víte přibližně datum, kdy byl uveřejněn? 

Znovu musím zopakovat, pokud zde napíšete cokoliv o UPC, ať už pozitivní nebo negativní, je to váš názor, na který máte plné právo. Ani já, ani nikdo jiný nebude váš komentář mazat. Pokud by se to dělo, nemělo by fórum žádný smysl. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree
před 55 minutami, David - UPC napsal:

Přiznám se, že vůbec nevím, o který příspěvek šlo.  ...

Zlaťák reagoval na poptávku po CAM a poměrně velký zájem o zakoupení CA modulu, postavil jej do protikladu ignoranci UPC. Bylo to tuším v sekci Bazar. Já jsem ten příspěvek ohodnotil a bylo to, pokud mohu věřit údajům v profilu,  21. července...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník David R.

Spíš bych to tipoval, že uživatel, který ca modul prodal téma následně smazal. Což se občas děje. Například "platí do smazání" atd. Podívám se do logů. 

CA Moduly neprodáváme / nepronajímáme  z důvodu, že nepodporují videotéku My Prime, ani zpětné zhlédnutí. Cílem je, aby si klienti mohli užívat veškerých funkcí (MyPrime, zpětné zhlédnutí), což na CA Modulech nelze. Chápu argument pohodlnosti, jedno dálkové ovládání, žádná "cihla" u televize. Já osobně jsem se set - top boxu bránil a nedal na modul dopustit, ale s HD DVR Mediaboxem jsem změnil názor. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenomže ne všichni jsme stejní. Já mám také "cihlu", a jsem s ní spokojen. MyPrime často využívám a zpětné shlédnutí také (pracuji i na nočních směnách, takže onu funkci využiju).

Jenže jsou i lidé, kteří na TV koukají málokdy, občas na nějaký film, když zrovna není jiná zábava. To se spíše týká mladších ročníků. No a těm ony přidané funkce (MyPrime, zpětné shlédnutí, ...) moc k ničemu nejsou, .... respektive se bez nich obejdou. A právě tahle sorta lidí by opravdu využila onen CA modul.

Je to o svobodě rozhodnutí. A to by se mělo respektovat.

  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB Vodafone, modem Compal CH7465
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree
před 31 minutami, David - UPC napsal:

... nepodporují videotéku My Prime, ani zpětné zhlédnutí. Cílem je, aby si klienti mohli užívat veškerých funkcí (MyPrime, zpětné zhlédnutí), což na CA Modulech nelze. Chápu argument pohodlnosti, jedno dálkové ovládání, žádná "cihla" u televize. Já osobně jsem se set - top boxu bránil a nedal na modul dopustit, ale s HD DVR Mediaboxem jsem změnil názor. 

To vše jsou jen (slušně řečeno) zástupné důvody, CA modul by to vše zvládl také, ale jak je známo, peníze jsou za vším až v první řadě. Pokud UPC investuje do ne zcela úspěšného vývoje vlastního firmwaru pro STB, těžko bude v jeho zájmu podporovat rozvoj jiných technologií....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Evzen napsal:

A ten normalni a POUZITELNY design bude kdy?!

co přesně je na tomhle k nepochopení? dokonce to máš na začátku i tvym oblíbenym VELKYM PÍSMEM

V 11. 7. 2017 at 6:56, David - UPC napsal:

 

VZHLED FÓRA - podíváme se na možnosti stylování fóra a je tu ještě varianta napsaní skinu, který bude stejný jako stáré fórum. Je to spíše otázka budoucnosti.

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 34 minutami, ritchi napsal:

CA modul priamo v TV  tieto funkcie nepodporuje (My prime,archiv) ale k mojej plnej spokojnosti funkcie vyuzijem v laptope s tym,ze  CA modulu by som sa za ziadnych okolnosti nevzdal.

Taky to tak mám, zpětný zhlédnutí občas použiju v PC, ale CA modul bych za STB vyměnit nechtěl. Ale u mě je tím hlavním důvodem, že bych si tam nemohl seřadit a očíslovat kanály podle sebe, to je asi jediná věc, která by mi tam vadila.

  • Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník David R.
před 13 hodinami, Evzen napsal:

 

Je hromada lidi, kteri ZAMERNE a ZCELA VEDOME zadnou hloupou videoteku ani zpetne shlednuti NECHTEJI (treba proto, ze dotycne funkce maji zajistene jinak a MNOHEM LEPE svym vlastnim zpusobem... nebo proto, ze je proste NEPOTREBUJI).
A vy jim pod tou vasi NAPROSTO HLOUPOU zaminkou ZNEMOZNUJETE pouzivat sluzbu TAK JAK ONI SAMI CHTEJI.

Jdete uz se opravdu vycpat s tou svoji hloupou argumentaci a nechte UZIVATELE, at si o zpusobu pouzivani sluzby ROZHODNOU SAMI!!!!!!!!

Klidne si cpete uzivatelum nejake hloupe set-top boxy jako default, ale UMOZNETE(!!!) lidem pouzivat sluzbu i tak jak oni sami chteji!!!!
JA TO PLATIM, tak JA budu urcovat, jak to budu pouzivat!
Ne nejakej marketingovej jouda! :(

S tím až tak nemohu souhlasit, že znemožňujeme využívání CA Modolů. Pokud si klient sežene vlastní CA Modul, pak mu ho samozřejmně napárujeme na jeho smlouvu a může ho využívat dle libosti. Ale chápu, jak to myslíte. Mohu se ještě poptat podle lokalit, zda-li něco nezůstalo ve skladech, ale ta šance je minimální :(

K vzhledu - zatím UPCZONE zůstane tak, jak je. Psal jsem zde o možnosti přidání dalšího vzhledu, který by vypadal podobně, jako staré fórum, ale to je opravdu otázka budoucnosti. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...