Přejít na obsah

Megasilné WiFi routery od UPC využívá již 100 000 českých domácností


Návštěvník David R.

Doporučené příspěvky

Návštěvník David R.

Vysoce výkonné WiFi připojení poskytované díky inovativnímu WiFi routeru od UPC - Connect Boxu – využívá již 100 000 domácností v České republice. Connect Boxy si získávají stále větší přízeň internetových uživatelů zejména díky poskytované extrémní síle WiFi signálu, který zaručeně pokryje celou domácnost a zvládne i všechna připojená zařízení. Zákazníci UPC internetu si tak mohou užívat bezstarostnou jízdu internetem, ať už se doma nacházejí kdekoli.

„Cílem společnosti UPC je maximalizovat výkonnost své sítě přes nejmodernější zařízení, a to bez dodatečných nákladů pro zákazníka. Tak našim klientům umožníme, aby získali co nejvíc ze služeb UPC. Dosažení počtu 100 000 Connect Boxů u našich zákazníků je pro nás významným mezníkem, kterého jsme dosáhli díky vysoké důvěře, kterou naši klienti do služeb UPC vkládají. Vnímáme to také jako výraz trvalého závazku naší společnosti nadále zlepšovat a inovovat poskytované služby ve prospěch uživatelů,“ uvedl Martin Miller, generální ředitel UPC Česká a Slovenská republika.

Špičkový výkon Connect Boxu

Megasilný Connect Box je kompaktní WiFi modem určený jak pro domácnosti, tak i domácí kanceláře nebo menší podniky. Stabilitu a rychlost signálu zabezpečuje díky technologii dual band, prostřednictvím které podporuje obě pásma 2,4 a 5 GHz, automaticky vybírá nejlepší signál, a zároveň inteligentně distribuuje signál mezi více připojenými zařízeními. Connect Box má optimalizovaný hardware, efektivně komunikuje se všemi připojenými zařízeními a poskytuje jim rychlost a stabilitu za nejlepších podmínek. A navíc, aby do domácnosti či kanceláře vhodně zapadal, má Connect Box kompaktní design, který zároveň šetří místo. 

UPC internet je stále rychlejší

Potvrzuje to i dlouhodobé nezávislé měření na webu upccz.speedtest.net, podle kterého průměrná naměřená rychlost stahování dat u zákazníků internetu od UPC překročila již 130 Mb/s! Výrazně se zvýšil i celkový objem přenesených dat v síti UPC, který dosáhl za loňský rok až 508,3 milionů GB. Je to o 29 % více než v roce 2015, kdy bylo přeneseno celkem 393,6 milionu GB. Toto výrazné zvýšení objemu přenesených dat je výsledkem neustálého zvyšování počtu zákazníků UPC internetu, ale také svědčí o tom, že zákazníci UPC své připojení využívají naplno a stahují objemnější soubory.

UPC internet využívá 481 000 zákazníků

UPC nabízí svým zákazníkům internetové tarify s rychlostí 100+, 200+ a 300+ Mb/s. Zákazníci UPC mohou v ceně internetových služeb využívat i sdílenou WiFi síť „UPC Wi-Free“ s více než 235 000 hotspotů. Na konci prvního čtvrtletí roku 2017 využívalo UPC internet v České republice 482 000 zákazníků. Vedle vysokých přenosových rychlostí klienti UPC internetu oceňují příznivou cenu služby a stabilitu připojení, stejně jako jednoduchou instalaci, 24-hodinovou zákaznickou podporu a datově nelimitované připojení. Díky těmto vlastnostem patří internet od UPC mezi nejoblíbenější internetové služby v České republice.

5981be6a05583_WiFiConnectBoxyUPC.jpg.e3aede89bba235d57e022dc5e11aa9b2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli nějaká hnusná z modemu trčící klobása je zárukou kvalitního signálu, tak bych poprosil spíš tu o popelce :D

na integrovaný anténě samozřejmě neni vůbec nic špatnýho, naopak může bejt daleko lepší, pokud je zařízení dobře navržený

u tohohle modemu bude spíš jinej problém, na stránce http://badmodems.com se jim něco nezdá na bezpečnosti o.O ale jak moc je to aktuální, to netušim

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník David R.

To bezpečností issue se týkalo jen Technicolorů. Šlo zjisti heslo na Wi-Fi, když si měl nastavené defaultní od výrobce. Tohle se u Compalů neděje. 

Viz třeba https://www.zive.cz/clanky/mnozi-zakaznici-upc-stale-riskuji-jejich-wi-fi-modemy-jsou-casto-spatne-zabezpecene/sc-3-a-181708/default.aspx 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...