Přejít na obsah

Dokončení spojení s Vodafonem


marek-81

Doporučené příspěvky

Návštěvník Bolejo88

Ahoj, jelikož mě pravděpodobně čeká v brzké době přechod  pod Vodafone (zatím mě žádné info nedošlo) a jelikož mám jak TV, tak internet od UPC, tak bych měl pár dotazů.
Vodafone TV mě nevyhovuje - hlavně nemožnost sledování TV v počítači a také zatím neexistují možnost dívat se přes Chromecast na TV. Je možnost vypovědět jen TV při přechodu na Vodafone zařízení? A to bez doplatků a sankcí? Také, jestli to dobře chápu, tak Vodafone zrušil věrnostní období UPC? (takže se již nemusí doplácet vysoké částky, když se nedodrží?). V My Upc jsem ho už nenašel totiž.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zachoval bych klid, ono je možné že než na tebe přijde řada, tak už Vodafone takovou funkční aplikaci bude mít (alespoň já v to tajně doufám). A pokud ne tak televizní službu můžeš kdykoliv vypovědět, momentálně je to již bez jakýchkoliv sankcí, pouze je tam tuším 30 denní výpovědní lhůta.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Mr Mo

Zdravím a slavnostně se prohlašuji za právě zmigrovaného, ačkoli žádná sláva se nekoná, tak se tu podělím o pár postřehů.

Míval jsem HDDVR Mediabox, OS byl nic moc, pomalý jak za dob klacka, sekalo se to, nucený restart tak jednou za týden, Wifina 5g nedosáhla ani na druhou stranu bytu ale fajn, hlavně že internet po kabelu frčel jak z praku a Horizon apka jak v mobilu ,tak v PC paráda.

Vodafone modem vzhledem nenadchne, neurazí, síť drží parádně a Wifina zdá se s lepším dosahem, akorát bootuje tak 10min.

STB pěkná malá krabička, výstupy standard bez Digi audia a USB bůh ví k čemu. OS konečně rychlejší i když nějaká odezva tam pořád je. Přehlednost naopak utrpěla dost, jako první jsou doporučené blbosti a zbytak v dalších malých sloupcích, EPG je hůř čitelné, méně se toho vejde na obrazovku, plus se vespod ještě hned objeví info o programu, takže další místo fuč. Jak tu někdo psal tak se do něj dá dostat dvěma způsoby (z menu, nebo zelené tlačítko) rozdíl je jen v tom, co se načte jako první program. Programy se opět bohužel nedají řadit.

Chválím rychlý přístup k YouTube, prime, netflix atd. Navic na STB se dá vysílat z telefonu třeba YT takže super.

Ovladač funguje přes BT, takže STB může být i ve vedlejší místnosti a funguje bez problémů. Narozdíl od toho co tu někdo píše se ovladač dá spojit i s televizí, bohužel není o tom ani zmínka v manuálu, jen na stránkách Vodafone, tak pohledejte. Škoda jen, že občas se podaří zapnout TV a nesepne STB.

Neexistující Vodafone tv na PC je neomluvitelná chyba a jejich aplikace na android je pěknej hnus, kde se v EPG nedá navigovat, přihlašovací údaje nejdou změnit, ještě že se dá vysílat obraz přes wifi do TV tak alespoň něco.

Jako perlička na závěr mi technik řekl, že staré UPC zařízení si můžu nechat a že pojede pořád stejně a ono kulový. Hned po převodu na VDF starý Mediabox ztratí práva na programy, takže si přes něj pustíte akorát klasiku z antény a už do něj neteče ani internet, takže nemá smysl ho vůbec používat. Závěrem se vám smaže přístup do Horizon v PC a je vymalováno. Doufám že co nejdříve dodají apku do PC no a zbytek je na zvážení jestli nejít jinam. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Evzen

Co znamena, ze "te ceka migrace taky"? To uz ti nekdo opravdu napsal email, nebo se jen plasis predcasne (protoze uz tady bylo vickrat psano, ze ti s CA modulem muzou jeste dost dlouho zustat v klidu, protoze neni co 'migrovat')?

Upraveno uživatelem Evzen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Mr Mo
V 29. 3. 2021 v 16:05, marek-81 napsal:

@Mr Modíky za informace. Můžu se zeptat, zda aplikace Vodafone TV pro android podporuje Chromecast? Protože mě čeká migrace taky, ale mám CA modul, takže si nyní pouštím pořady z mobilu do TV přes Chromecast.

Mno, tak jsem to zevrubně prokoumal a musím opravit svůj původní vzkaz. VDF TV sice jde streamovat do TV, ale jen pokud u ní máte VDF settop box, čili na mobilu si vyberete na co chcete koukat, posunete vpřed vzad atd a pošlete na STB. Aplikace sama nejde streamovat přes google chromecast, nebo jiné, dokonce i když jsem dal zrcadlení obrazovky a pustil apku, tak mi to vyhlásilo nějaký error, takže bohužel ani tak to nejde. Ještě zkusím Samsung Dex, ale to nemá každý, tak stejně je to k ničemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Info z komentářů u aplikace Vodafone TV:

Vodafone TV

Hezké odpoledne, Martine, Vodafone TV Chromecast aktuálně skutečně nepodporuje, nicméně můžete využít odeslání rozkoukaného pořadu z mobilní aplikace do set-top boxu. Podmínkou je, že máte mobil nebo tablet a set-top box připojené ve stejné Wi-Fi síti. Zavolejte nám na 800 77 77 31 a nebo nám napište na aplikace@vodafone. cz a pomůžeme vám blíže. D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vodafone.vtv.cz

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...