Přejít na obsah

analogové TV programy ze zásuvky UPC


Návštěvník Roger

Doporučené příspěvky

Návštěvník Roger

Nevíte prosím, jestli těch +- 15 základních programů analogové TV pouští UPC zdarma do úplně každé aktivní zásuvky, až už má člověk u nich objednánu jakoukoli službu, třeba jenom ten nejnižší telefonní tarif?

 

Nejste někdo náhodou z oblasti Praha 3, okolí ulic Baranova a Vinohradská, nenapsali byste kdyžtak, jaké přesně analogové programy vám z UPC zásuvky běží?

Mám na mysli jen bezplatné programy, ne TV tarify.díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud máš jakoukoli aktivní službu od UPC, tak to půjde. Je však otázkou jak dlouho budou ještě ten analog pouštět. Současně s analogem pouštějí i DVB-T, takže si myslím, že dojde k postupnému vypnutí analogových programů pro uvolnění pásma pro internet a DTV

  • 300 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • modem, VTV box
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Roger

Standa: A to zakladni DVB-T poustej k jakykoli aktivni sluzbe od Upc taky zdarma?

Jake v tom jsou programy, mohu li se zeptat?

 

Ale k tomu Dvb-t uz by asi byl potreba settopbox primo od Upc, ne? A oni poskytnou settopbox i v pripade, ze od nich nemam TV tarif? Pokudsi ho clovek od nich pronajme nebo odkoupi, tak s tim nemaji problem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Roger

Aha, tak já jsem to asi popletl. Takže klasické TV tarify a balíčky od UPC jsou v DVB-C (na to je potřeba settopbox od UPC) a kromě toho UPC ještě zdarma vedle analogu pouští do zásuvky i DVB-T? Rozumím tomu správně?

 

A to DVB-T zdarma poskytujou treba i k samotnemu internetu nebo k samotnemu telefonu, podobne jako analogovou TV, nebo je to u DVB-T jinak, ze ji davaji treba jenom k zaplacenemu DVB-C tarifu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdykoli je UPC zasuvka zapojena (at uz za ucelem telefonu, internetu, nebo televize), je v kabelu pritomen analogovy signal (dokud jej UPC vysila) i DVB-T signal. Krome nich je tam i DVB-C signal.

Vsechny tri druhy TV signalu naladite na televizich schopnych prijmu DVB-T/C/analogove kabelovky. DVB-T a analog prijmete i bez dekodovacich karet. Nektere kanaly v DVB-C bezi taktez bez dekodovacich karet. Ktere? Naladte a vyzkousejte, meni se to a seznam na webu nebyva presny. ;-)

  • -
  • -
  • -
  • Compal, 3xCA modul
  • Praha
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Roger

to zajdee: No sám to bohužel vyzkoušet nemohu, ptal jsem se kvůli známé. která bydlí právě v té lokalitě Vinohradská/Baranova a má špatný terestriální TV signál. Má dostupnost UPC, ale zatím nemá nic objednáno a nemá zřízenou jejich zásuvku, takže to nemůže vyzkoušet. Jasně, mohla by možná žadonit o zkoušku u sousedů, ale to je takový..., asi by to nešlo.

 

Ona má jenom starou analogovou TV plus klasický DVB-T settopbox. Takže očekávám, že nějaké základní kanály v analogu i DVB-T by měla i se stávajícím vybavením po objednávce Upc telefonu nebo Upc internetu z jejich zasuvky chytat.

 

Bydlí v přízemí asi 7-poschoďového baráku, STA tam bohužel nemají. Říkal jsem jí, ať vytáhne soukromou běžnou anténu kabelem až na střechu, tam by podle mne byl dobrý signál (přímo pod žižkovským vysílačem), ale byly tam nějaké problémy, navíc jim mají rekonstruovat střechu.

Ještě mne napadlo řešit to satelitem, třeba od Skylinku, ale ty myslím taky furt zdražujou a dřív bych teda asi zkusil to Upc.

 

PS Kdyby přece jenom někdo věděl konkrétní programy v tom UPC analogu a DVB-T v této lokalitě, tak to uvítám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...