Přejít na obsah

Nové obchodní podmínky


Návštěvník warman

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tommu

Tak jsem jim taky napsal. Jsem zvědav co odpoví.

Mám v současnosti balíček KOMBI KOMFORT 120+, za kterou platím věrnostní cenu 711Kč měsíčně. Napsali mi, jako asi kde komu, že mi to od ledna změní na balíček Internet 240+ s Horizon Komfort+ a navýší cenu o 51Kč. V jejich ceníku, který platí od 15.1.2016, budou od tohoto data v rámci krátkodobé marketingové akce nabízet balíček Internet 240+ s Horizon Komfort+ včetně služby My Prime a Horizon Go za cenu 759Kč. Ovšem tato "marketingová akce" je platná pouze od 15.1.2016 do 31.3.2016. Takže je tam jen kvůli tomu, aby mohli zákazníkům zdražit jejich předplatné. V tom ceníku je i balíček Internet 200+ s Horizon Komfort+ včetně služby My Prime a Horizon Go za cenu 719Kč, který bude plati celý rok. V případě přechodu na tuto službu by totiž zdražení bylo jen 8Kč a to by nebylo pro UPC tak zajímavé. Tak jsem jim napsal, že rád zůstanu na rychlosti 120Mb/s, kterou asi obchodně nazývají Internet 100+. V novém ceníku se to nazývá Balíček Internet 100+ s Horizon Komfort+ včetně služby My Prime a Horizon Go za věrnostní cenu 659Kč měsíčně. Oproti mému současnému balíčku je tam navíc služba My Prime.

Tedy budu rád platit o 52Kč měsíčně méně, za lepší služby, než platit o 51Kč více pouze za navýšení rychlosti internetu, které nepotřebuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník rudolf.kvitek

Ahoj.

Nyní si dopisuji ohledně technických parametrů nové služby Internet (100,200,100+,200+) s operátorkou. A možná nové zjištění je že se mění počet přidělených veřejných IP adres. Nyní mám až 3, nově pouze 1.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník thera

od jara mám v nějaké akci FIBER POWER 120+, KOMFORT+, HBO, CA modul, modem za 938,-/m, teď tedy klasicky "doporučen" přechod na Balíček Internet 200+ s Horizon Komfort+ s navýšením o 61 Kč. Teď se tedy asi jeví jako nejvýhodnější řešení výpověď k 15.1.2016 a buď tedy zde vychvalovaná retence a nebo přechod na business. Na jaře mi ten business tak výhodný nepřišel, tak jsem si to dal normálně bez IČ. Nyní se dívám na ten konfigurátor a Fiber Business 240 + TV Premium Business + ostatní stejné a vychází 754,-/m. Co byste doporučovali? Má někdo zkušenost s přechodem na business variantu? (jako třeba, že s vámi jednají nějak lépe?) díky a omlouvám se za amatérské otázky, u upc jsem jen necelý rok :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem se náhodou dozvěděl o změnách služeb a automatickém přechodu na vyšší rychlosti připojení a zdražení o 51,- Kč ... tak jsem se podíval kolik by to dělalo, kdybych byl nový zákazník a pořád je to levnější při lepší rychlosti ... takže se nic neděje a já se aspoň dokopu k upgrade na gigabit domácí síť :wink:

  • Basic
  • -
  • Základní, Sport, Cinema
  • Compal CH7465
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník skanderborg

Nevíte někdo, kam se poděl na stránkách UPC nový kompletní ceník služeb 2016?

V prosinci tam ještě byl, teď jsem si chtěl vybrat podle něj změnu služeb a nijak ho nemůžu dohledat.

Hledám špatně, nebo ho ze stránek odstranili?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník saturn77

Zdravím, podařilo se u internetu 10M, v rámci retence, někomu dostat se s cenou pod 280 Kč/měsíčně (včetně pronájmu modemu) ? Děkuji za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...