Přejít na obsah

Nové obchodní podmínky


Návštěvník warman

Doporučené příspěvky

Já před chvílí dotelefonoval s UPC a musím naopak pochválit vstřícný přístup. Ihned nabídli slevu - již několikrát zde deklarované promo na 200+komplet.

Ve vašem případě je navíc možné vypovědět smlouvu a tím pádem objednat jako nový zákazník, kde máte např. Internet 100/10 + digi mini za nějakých 429 tuším. Zkuste tam zavolat znovu a zkusit milejší přístup, třeba Vám taky hned něco nabídnou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K výsledku daleko, tak aspoň mezivýsledky.

 

Takže další posun, dneska telefonát od UPC, během pětiminutového hovoru všechno vyřízeno. Slečna mi nabízela 200 Mbit za cenu lepší než ceníkovou, ale neměla nejmenší problém, když jsem chtěl 100 Mbit za cenu ceníkovou. Slíbeno převedení do týdne.

 

Doba vyřízení dle standardů UPC mizerná (6 dnů, v tom víkend), když už se to začlo řešit tak řešení kvalitní a rychlé, vysoce nad standardy UPC. Sečteno - za mě má UPC při řešení zatím malé plus.

  • 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal
  • Zlín
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mamce zdraží 10 Mbit z 259 Kč na 290 Kč a to už ji letos jednou zdražovali z 250 na 259 Kč. Dostali jste někdo z UPC v rámci retence lepší cenu než je 290 Kč na tento nejnižší tarif ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Stuha

Ja mel 10 Mbit + tv s balickem relax za 312( modem a ca modul vlastni) - info o navyseni o 49 kc. Pres retnce jsem dostal 100Mbit a tv s balckem relax mini za 310,- na 12+ 12 mesicu. Ubylo sice par programu, ale zase rychlejsi net:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes telefonát z UPC, paní operátorka docela příjemná :) Napsal jsem jim přes formulář, proč mi jako nenabídli 100M místo těch 200M, že ho nevyužiji. Paní na telefonu se prakticky jen zeptala jestli to myslím vážně:-D že ona cenu pro mě nedokáže vypočítat, jelikož mám individuální slevu a že to předá dál.

 

Jdu si přečíst VOP z doby, kdy jsem uzavíral smlouvu, jestli vůbec mají právo mi měnit svévolně tarify, jak se jim zlíbí.

 

 

Tak jiná paní volala, nakonec jsme se dohodli na 100M se stávající cenou 350Kč/měs., sice nic do mailu neposlala nic, jak slíbila, ale budu doufat v čestné slovo UPC společnosti :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...