Přejít na obsah

Geoblokace STV 1


Návštěvník YABAKA

Doporučené příspěvky

Ono taky může jít i o začínající nebezpečný precedens - teď se to podařilo O2 s fotbalem, zítra s něčím podobným může přijít třeba Nova nebo Prima, že má vysílací práva pro území ČR na ten a ten film nebo onen seriál a my čím dál tím častěji po přepnutí třeba na Marízu/ZDF/ORF atd. uvidíme jen nápis, že "vysílatel tohoto programu nemá práva k vysílání pořadu na našem území". :?

 

JJ. Ono samozřejmě nelze s jistotou házet takové jakože "podobné" příklady, protože nejsem odborníkem na problematiku tv práv.

 

Ale představme si třeba Simpsonovi na Jojce (nebo kde přesně) s českým dabingem. Takže když se ozve Prima Cool, tak budou začerněni i Simpsonovi?

 

A co všechna předchozí mistrovství v hokeji, olympiády, fotbalová mistrovství atd. Opravdu to všechno fungovalo jen na nějaké shovívavosti a respektu obou stran? Třeba i v případě Markízy, která měla práva na olympijský hokejový turnaj? Prostě je to určitý "precedens". Neříkám, kde je pravda. Ale určitě tam prostor k nějakým takovýmto úvaham je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia
To se samozřejmě může stát, ale na druhé straně se tomu nemůžeme divit. Holt autorská a vysílací práva jsou jasná. To by potom každý mohl vysílát všude co chce, a jak chce. Takže britská SKY by mohla vysílat u nás a v Anglii by čuměli na Ordinaci. :lol:

 

 

Riki

 

Říká Vám něco pojem terestrický přesah na který myslí aj ty autorské práva. V té lokalitě kde možný příjem v DVB-T lze také legálně šířit v kabelu, STA a podobně!!! Jinak to znamená to, že v např. v Břeclavi smím legálně bez omezení šít rakouské a slovenské programy v kabelu ale už nesmím v Čechách šířit nelegálně žádné slovenské programy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia
Začátek konce SVK kanálů v ČR?

 

Šíření SVK kanálů je vlastně v Čechách od samého začátku nelegální. Slovenské progamy se smí legálně šířit jen ve východní části Moravy a Slezska.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Cipísek

Tak Sport 1 v uvozovkách ty práva asi nemusí tolik hrotit když je dostupná u každýho operátora tudíž má daleko větší sledovanost než ORF 1.Ale každopádně můžou zopakovat stejný postup jako o2 a během přenosu F1 bude na ORF taky černá obrazovka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jezecek

Vraťme se k původnímu tématu. Nápad zablokovat vysílání LM je prý z hlavy jistého Davida Duroně (*1974, bytem Vršovická 1525 - to kdyby si na něj chtěl někdo počkat a dát mu po hubě, asi ale bude chodit s ochrankou), ředitele marketingu O2 pro segment domácností. Nevím, neznám ho, několik lidí, kteří měli tu čest (nebo spíš smůlu) se s ním pracovně setkat, mi ale potvrdilo, že arogantnějšího člověka než Duroň v životě nepotkali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...