Přejít na obsah

Zrychlujeme internet na celé léto zdarma!


Pavel m

Doporučené příspěvky

Návštěvník computerboy

Tak to je fajn, že díky Wi-Free se takto navýší rychlost. A je to tak, že když na mou Wi-Free nebude nikdo připojen, tak mohu tedy využívat ten zvýšený Download o 10M a Upload o 2M. Ale v případě, že se na mou Wi-Free připojí 5 zařízení, tak jedu jen svou standardní rychlostí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lada-vir

no pocitam ze neplati tu QoS, ale spise neco jako RSVP tak ze otazku takto nelze zodpovedet protoze ano i ne, zalezi jak ji vytizi a to i treba jedne clovek na WiFi free

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Tak už máme víc jak týden od okamžiku, kdy mělo prázdninové zrychlení skončit ( http://www.upc.cz/o-upc/pro-novinare/ti ... _internet/ )... jenže mám internet 40/4 a pořád mi to reálně jede 130/8 (nějaký ten megabit navíc oproti 120 tam je díky Wi-Free). Zkoušel jsem i restartovat modem a beze změny. Jako ne že bych si stěžoval, že to jede daleko rychleji než má, to vůbec :) Že by to zapoměli přepnout zpět? Jede to pořád rychle i někomu jinému?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slamb:

I to je možné, že nestíhají. No ale když přechod na vyšší rychlost proběhl hladce, tak nevidím důvod proč by to zpět nešlo. Ale kdyby se to stabilizovalo na 100/10, tak bych si taky nestěžoval :) Mě by se žádný převod na nové tarify totiž týkat neměl, měl bych zůstat na 40/4.

 

kotasek:

Mě to začlo hned 1.7., tak bych měl být první na ráně, komu to zpátky zpomalí :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já takové štěstí nemám. Na začátku prázdnin proběhlo zrychlení s velkými problémy, nejdříve zásah na dálku, pak odstávka, pak zásah techniků v domě a rozeběhlo se to někdy v půlce července. Skončilo to přesně 1.9. :(

  • Internet 300
  • -
  • TV Start
  • Wifi Modem Compal
  • Praha 10
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě by se žádný převod na nové tarify totiž týkat neměl, měl bych zůstat na 40/4.

tak přes výpověď klasicky, to je jistota :) a snad se dostaneě na nějakou zajímavější cenu

Na to nemám čas ani nervy :) Těch 40/4 (resp. 50/6 díky Wi-Free) docela stačí a zajímavou cenu mám i teď, tak je už nebudu dráždit :D Jinak porád (i přes dnešní restart modemu) to jede na prázdninových 130/8, paráda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník TSY

Taky jsem měl ještě stále zvýšený download z prázdnin:

4643947793.png

 

Hned 2. září jsem ale zavolal se žádostí o změnu na Internet 200+ s Horizon Komfort+ a žádný problém s tím nebyl, akorát že to bude asi o 30kč dražší. Řekli že přijde potvrzovací SMS, místo toho přišel email s potvrzením o změně po 5ti dnech (v neděli). V podělí jsem restartoval modem a jedu:

4650626355.png

 

Kdybych jim nezavolal nebo nenapsal, tak asi budu mít stále ještě 240/12 (250/14). Minulý rok mi to snížili do cca 4 dnů (ale to se měnil i upload). Teď se to nějak ještě drží.. Musel jsem modem restartovat aby se ta změna projevila. Ale download mi ve večerních hodinách nedosáhne plných 210 často kolem 170-180. Když testuju po půlnoci tak už to jede krásně na max. Taky to je možná tím, že ti co by měli měli mít už nižší rychlost mají stále vyšší. Vím, že tam někde píší něco jako zaručená minimální úroveň kvality, ale doufám, že to časem vychytaj :). Jinak upload ten se drží pořád na max.

 

Žádná výpověď není třeba, stačí na UPC zavolat/napsat, že máš zájem o nové služby, pokud teď máš 40 s TV klasik tak můžeš klidně přejít na těch 100/10 (110/12) a budeš platit asi jen o 50kč víc.

 

A v Moje UPC to od neděle vypadá takto:

sluzby.png.492f953b60b63a823f9c412d640f0bc5.png

Akce.png.073ee57116fd609e7d83d95e7a6c281e.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...