Přejít na obsah

Výměna modemu


Návštěvník computerboy

Doporučené příspěvky

Návštěvník Violetka

Nic ti nebudou nutit, dají ti modem o řídu lepší, stejný, tedy bez wifi, pokud nemáš doteď s wifi, pokud bys chtěl s wifi, je o 20 kč dražší... takže se uklidni, jde jen o výměnu křápu za jiný křáp :)8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník honziik

Sem netušil jaké se dá udělat drama z výměny modemu. Starý ti nenechají, protože potřebuji pře migrovat všechny na ED3. Takže pokud s tím mas nepřekonatelný problém budeš se muset porozhlednout po jinem poskytovateli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Časem určitě. Je hloupost udržovat si na síti starou technologii, když se potřebujete pohnout směrem vpřed.

 

Na výměnu zřejmě nepřistoupím - stávající modem mi vyhovuje a nemám důvod ho měnit. Dalo by se to brát jako porušení smluvních podmínek z jejich strany a mohu odstoupit od smlouvy v případě, že by mi nutili jít např. do WIFI modemu, který je dražší a nebo tvrdili, že s výměnou modemu je nejnižší tarif 40MB/s a tím pádem vyšší měsíční paušál.

Cena zůstane stejná, ke změně tarifu Vás nikdo nutit nebude.

 

Taky mi včera přišel email, že mne budou kontaktovat a někdo se mnou výměnu zařízení naplánuje.

Jsem zvědav co mi nabídnou za modem. Tedy jestli vůbec mi nabídnou vybrat si z nějakých typů - modelů.

Moje stará Motorola šlape mnoho let bez problémů a bojím se, aby mi nedali nějaký repas po někom, s kterým budou jen problémy.

 

Takže se rovnou zeptám, zda Vám, co už máte vyměněno, bylo nabídnuto co chcete za typ - model. A co v současné době nabízí. A zda jste dostali nový přístroj nebo repas.

Chcete nové zařízení? Kupte si ho. Jinak to může být repas. Na výběr u zařízení do pronájmu nedávají. Prostě to co aktuálně mají, to dodají.

  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník mipo

Myslím, že té výměně nebude možno se vyhnout. Jestliže je třeba, aby zařízení splňovalo nějaké parametry, které to dosavadní nemá, nezbývá, než na výměnu přistoupit, nebo se s UPC rozloučit. Mně osobně při sjednávání termínu operátorka řekla, že starý modem není schopen pracovat na dvou frekvencích a s výhledem na rozvoj služeb to bude třeba, proto jsem proti výměně neprotestoval. Dostal jsem TC 72500, který slouží stejně, jako mé dosavadní Cisco, se kterým jsem byl spokojen, a cena se nezměnila, takže k protestům rozhodně nebyl důvod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Tak dnes mamce vyměnili modem za wifi modem. Předtím měla modem bez wifi ! Takže ji vůbec nedali vybrat. vzhledem k tomu, že tomu vůbec nerozumí, to vzala. Pokud budou účtovat 20 Kč navíc, tak jim něco "hezkého" napíšu. Jde mi o princip. Mamka má nejnižší tarif 10 Mbit, aby měla internet co nejlevnější a takhle by to bylo navýšení o které vůbec neměla zájem..Oni něco chtěli, mamka jim vyhověla, takže pokud to povede ke zvýšení ceny, tak se s něma budu handrkovat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ona paní volala nějdříve mě, protože jsem ji ten internet zařizoval asi před rokem, tak měla číslo na mě - já ji pak odkázal na mamku,takže musím zjistit, jestli ji to říkala..Každopádně mi připadalo, že ta paní nevolala z call centra, spíše mi to připadalo jako obchodní zástupce..Přece jenom operátoři papouškují ty samé slova pořád dokola. Volala z mobilního čísla a předsatvila se jménem, al už ne firmou. Akorát sdelila, že bude třeba vymaěnit modem a pak jsem ji odkázal na mamku..Schválně to zjistím, jestli byla upozorněna na navýšení ceny..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...