Přejít na obsah

Výměna Set top boxu


BimboCZ

Doporučené příspěvky

Návštěvník YABAKA
Krabici s rozvodnou máme myslím venku na ulici. Jde o rodiný dům, přívodní kabely jsou ve sklepě ve zdi. Uvnitř domu asi žádnou další skříň nemáme, jen ty tři černý kabely. Jeden z nich je napojen na bílej koax a vede do další místnosti, kde je modem a další změť koaxů. :) A jinak u nás je všechno jinak, než je zvykem, takže na nějaký zvyklosti bych moc nedával.

 

Druhým vývodem si představuju, že mě oživí druhý kabel, který si navedu kam potřebuju a nebudu oslabovat signál z toho prvního. Jeden by "zasoboval" první a druhý patro, a druhý by vedl jen do třetího patra. Teď to máme vedený jedním kabelem do všech bytů a pater a nic moc. Do toho třetího patra to může být odhadem 20 metrů kabelu a mezitím jsou ještě rozbočovače...

 

Ono je otázka, na kolik by přišla profi práce rozvodů na celej dům, protože nevěřím, že toohle pomůže :)

Aby po tobě nechtěli za každej připojenej kabel smlouvu a platbu. Co si pamatuju, tak někde na Jílkové to tak bylo, jednalo se o 4 bytovej soukromej dům (za bolševika ovšem s nájemníkama, po revoluci tam bydlel jenom majitel se svou rodinou) a do každýho bytu extra kabel. A co kabel, to smlouva a platba. Tak se pak nechal připojenej jenom jeden kabel, na konec dal zesilovač, připojili ty jednotlivý byty a hotovo. Nikdo nebude UPC platit za nesmysly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník china

Někde se to už řešilo, že UPC nepřipojí další přívodní kabel na tu samou smlouvu, pouze novou. Nebo to řešit jako přídavnou zásuvku a rozbočit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dave67

Na to jsem se ptal a bude to pod jednou smlouvou. Jen tak nějak tuším, že mi neoživí druhý vývod ze zdi (což by pak asi byla druhá smlouva), ale na ten jeden mi hodí rozbočovač a druhou zásuvku... No údajně by se měl aspoň zesílit signál, tak nevím, bude na tom něco pravdy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník china

Signál Vám za nějaký poplatek rozbočí bez problémů.

Garantují dostatečný signál do dvou přípojných míst, pak pokud by byl slabší z důvodu většího rozbočení, nabízí zesilovač.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...
Návštěvník redroker

Máme doma ještě starší typ STB Handan CV-5000 a v únoru t.r. jsme dostali sms zprávu,že nám bude vyměněn za nový,ale do dnešní doby nic.Měl bych kontaktovat zák.linku,nebo výměna ještě probíhá?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník redroker

Jak vidět,je na čase s výměnou.Handany nedokáží naladit Prima MAX (Jirkov).Na konci nabídky je jen v HD.Nepomohlo ani opětovné naladění kanálů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je nějaká čerstvá informace? V poradně tvrdí něco jiného.

 

PRIMA MAX SD 18. 11. 2015 12:21

Hezký den, tak dle obdržených informací Primu MAX ve standardním rozlišení neplánujeme. Většina TV přijímačů dostupných v České republice, má kabelový (DVB-C) tuner již v HD verzi. Stejně tak postupujeme i u digitálních přijímačů. Více než 80% klientů již využívá přijímače s HD přístupem, takže si vychutnají Primu MAX v nejlepším možném obrazovém provedení. Primu MAX ve standardním rozlišení pustíme do konce příštího týdne pouze v nabídce Digi Mini (v modulaci DVB-T). Péťa, UPC Facebook tým

  • Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...