Přejít na obsah

Wi-fi síť UPC Wi-Free


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Návštěvník YABAKA
Jen nevím jak budou chtít zabránit tomu, když někdo ( kdo má doma UPC a sdílí UPC Wi-Free ) dá svoje přihlašovací jméno a heslo třeba na sociální síť - zveřejní ho.

To se pak na něj bude přihlašovat více ( desítky / stovky ) lidí ?

 

Podle článku na http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/upc-zacala-s-testem-sdilene-domaci-wi-fi-site/r~dd9d964ce38211e4ad630025900fea04/ to bude : Na jeden přístupový bod bude možné připojit až pět mobilních zařízení, stejně tak z jednoho zákaznického účtu se lze připojit současně pěti zařízeními.

Fakt si myslíš, že se má lidem bránit v realizování jejich vlastní blbosti? Když někdo vyslepičí svoje údaje, tak ať si za to taky nese sám zodpovědnost, je to úplně stejný, jako když někde vyžvaní PIN k platební kartě. Ale o tom sdílení WiFi v rámci UPC free vůbec není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Az zaklepe tak se budes divit i ušima, pokud Ip je tvoje a dostanou povoleni k dom. prohlídce, tak se te na nic ptat nebudou , jednoduse si odvezou všechny PC a datove uloziste a pokud tam nic nenajdou tak ti je vrati, ale to muze byt třeba za rok.

znamymu se něco podobného stalo... jo a když to bude jen firemni provozovna tak nepotrbuji ani tu domovni povoleni.

A to nemluvim o tom kolikrak tam budes chodit na zpoved a další otravovani.

to bych radeji odpojil v modemu kablíky od Wifiny a propojil si svoje AP a muze mi cely UPC skrabat na zadech..

 

Nešiřte tady bláboly , pokud UPC něco takového spouští , tak si je vědoma co musí případně Policii dodat , vše je ošetřeno, IP adresu dostaneš na svém wifi zařízení připojeném k Wi-Free veřejnou, navíc úplně z jiného rozsahu rezervovaného pro Wi-Free , takže UPC má záznam o IP, MAC, přihlašovacích údajích . Myslím že PČR bude stačit, a určitě ti nebude klepat doma na dveře... :salut:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejspis zbytecne hrotim dopredu, ale na Cisco EPC3925 po update firmware si uz nekdo vsimnul nejakych zmen? Vicemene me zajima, aby dal fungoval jako bridge, protoze ani tu wifi k zivotu nejak nepotrebuju..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
Návštěvník carlos74

...taky vám dnes přišel email z UPC ?

 

 

 

UPC Wi-Free – připojení k internetu i mimo Váš domov od UPC – zcela zdarma!

 

 

Vážený zákazníku,

 

rádi bychom Vám představili naši novou službu, která Vám umožní užít si Váš UPC Internet opravdu naplno! Díky službě UPC Wi-Free získáte možnost připojení svých zařízení k bezplatné Wi-Fi síti. Navíc Vám tuto službu poskytneme zcela zdarma!

 

Co je UPC Wi-Free?

Jedná se o zabezpečenou bezdrátovou síť, ke které se můžete připojit pomocí svého mobilního zařízení (mobil, tablet, notebook atd.).

 

Jak se do UPC Wi-Free přihlásím?

Jednoduše. Hlavní podmínkou je být zákazníkem služby UPC Internet. K přihlášení stačí použít heslo, které si jednoduše vytvoříte v MojeUPC. Přihlášení do sítě je jednoduché – stačí ze seznamu dostupných Wi-Fi sítí vybrat "UPC Wi-Free" a vyplnit přihlašovací údaje. Od této chvíle se k UPC Wi-Free automaticky připojíte vždy, když budete v jejím dosahu.

 

Jak UPC Wi-Free funguje?

Síť UPC Wi-Free je vysílána z Wi-Fi modemů zákazníků služby UPC Internet. Přenosová rychlost v této síti může dosahovat až 10 Mb/s pro download a 2 Mb/s pro upload. Rychlost však není garantovaná. Kvalita a stabilita připojení může být proměnlivá, protože záleží na mnoha faktorech, které UPC nemůže ovlivnit (např. klimatické podmínky, počet dalších bezdrátových sítí v lokalitě atd.). V rámci jednoho zákaznického účtu lze UPC Wi-Free využívat na 5 zařízeních současně. K jednomu modemu se do UPC Wi-Free může současně přihlásit nejvýše 5 uživatelů služby UPC Wi-Free.

 

Mám Wi-Fi modem. Jaký má UPC Wi-Free vliv na mé domácí internetové připojení?

Přenosové pásmo UPC Wi-Free je poskytováno nad rámec Vámi využívané a hrazené služby UPC Internet. Užíváním služby nedochází ke snížení šíře Vám vyhrazeného pásma. UPC Wi-Free je také zcela oddělená od Vaší vlastní Wi-Fi sítě.

 

Je to pro mne bezpečné?

Ano. Pro připojení jsou použity nejvyšší současné bezpečnostní standardy (zabezpečení WPA-2).

 

Jak službu aktivuji a jak se z ní odhlásím?

V případě, že od nás máte v pronájmu Wi-Fi modem (konkrétně se jedná o zařízení TC7200 a EPC3925), UPC Wi-Free Vám zapneme automaticky. Z UPC Wi-Free je samozřejmě možné se odhlásit. Po odhlášení nebudete moci UPC Wi-Free užívat. Můžete se však kdykoliv do UPC Wi-Free opět přihlásit prostřednictvím MojeUPC a začít jej znovu využívat. Pokud nesouhlasíte s aktivací UPC Wi-Free na Vašem pronajatém nebo vypůjčeném modemu, můžete aktivaci služby odmítnout vyplněním formuláře na stránce http://www.upc.cz/odhlaseni. Pokud tak neučiníte v následujících 30 dnech, bude Vám UPC Wi-Free zapnuta automaticky.

 

Jaké jsou další podmínky využívání služby?

UPC Wi-Free můžete využívat v souladu s příslušnými Všeobecnými podmínkami poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací společnosti UPC Česká republika, s.r.o. ("Všeobecné podmínky"). Službu můžete užívat pouze Vy nebo osoby oprávněné dle příslušných ustanovení Všeobecných podmínek. Nejste oprávněni poskytnout své přihlašovací údaje do UPC Wi-Free jiným osobám. Služba UPC Wi-Free je poskytována zdarma jako doplněk služby UPC Internet. V případě ukončení služby UPC Internet přijdete o možnost využívání připojení k UPC Wi-Free. Osobou odpovědnou za užívání služby UPC Wi-Free je konkrétní účastník přihlášený k této službě svým účastnickým jménem a heslem. UPC je oprávněno sledovat datový provoz a uchovávat provozní a lokalizační údaje v rámci UPC Wi-Free pouze v zákonem stanovených případech. UPC si vyhrazuje právo službu UPC Wi-Free v budoucnu dále rozvíjet, měnit a opravovat, a to i bez předchozího informování nebo souhlasu zákazníků UPC v případě, že tyto změny nebudou mít vliv na uzavřené smluvní podmínky. Rádi bychom Vás informovali, že služba bude spuštěna v testovacím provozu. Může tedy docházet k výpadkům a omezením funkčnosti služby, případně k ukončení jejího provozu.

 

Věříme, že se UPC Wi-Free pro Vás stane cenným rozšířením služby UPC Internet.

 

 

Vaše UPC

 

 

 

 

Zadáním přihlašovacích údajů aktivujete službu UPC Wi-Free na svém elektronickém zařízení a vyjadřujete svůj souhlas s podmínkami užívání služby UPC Wi-Free společnosti UPC Česká republika, s. r. o. ("Podmínky UPC Wi-Free"). Podmínky UPC Wi-Free jsou připojeny k této zprávě a naleznete je také na adrese www.upc.cz/wifree. V případě, že se budete chtít odhlásit ze služby UPC Wi-Free, můžete tak učinit v zákaznickém portále Moje UPC. Rádi bychom Vás informovali, že služba bude spuštěna v testovacím provozu. Může tedy docházet k výpadkům a omezením funkčnosti služby, případně k ukončení jejího provozu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já už testuji . Připojil jsem se v bytovce k jednomu modemu s WiFi free od souseda ale síla signálu je malá takže se připojení neustále odpojuje . Já sám nemám wifi modem ,tak nemohu hodnotit sílu signálu . Až se dostanu ve městě někam kde se půjde připojit ,tak napíšu jak to funguje.

  • Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465, CA modul
  • Plzeň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...