Přejít na obsah

HBO 2 HD,HBO COMEDY HD cena bude stejná bez změny


Pavel m

Doporučené příspěvky

děkujeme za váš dotaz. HD vysílání všech našich kanálů je z naší strany připraveno. V tuto chvíli záleží na podpisu smlouvy na jejich šíření ze strany UPC.

S pozdravem,

 

HBO Online Support

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station, CA modul
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník c12345

Samozřejmě uživatel myslel HBO 2HD, HBO Comedy HD a oba Cinemaxi v HD..... jediné co mě stále nepřestává překvapovat ze strany UPC, že všude píšou testujeme, ladíme, připravujeme, jsme v konečné fázy a dozvídáme se, že ani nemají ještě podepsanou smlouvu. Co to znamená nemít podepsanou smlouvu ze strany UPC tak vzhledem k jejich totální nepružnosti to hned tak nebude..... Navíc když nemají podepsanou smlouvu tak jak mohou testovat ??? Nemohou.... pouze v této společnosti neví pravá ruka co dělá levá a informace, která UPC podá (spíše nepodává) jsou přinejmenším velmi, ale velmi zkreslené.... neli nepravdivé.... Panebože to je poskytovatel :thumbdown:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslete si co chcete, ale ty HD verze se testují už necelé tři týdny. Problém je v tom, že ty programy ještě nejsou úplně v ideální podobě a UPC také čeká na dořešení HBO GO. Bude se to spouštět současně a proto se čeká. HBO touhle odpovědí získává UPC čas a naopak. Platí, co jsem psal vedle. Do měsíce a do dne.

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To samozřejmě taky. Problém je v tom, že v UPC pracuje hodně lidí a není tam nějaká pořádná zpětná vazba ve smyslu kdo kde komu co řekl. Jednotlivé informace se rozchází a pak to takhle dopadá. Někdy řeknou něco brzy, podruhé pozdě a jindy vůbec. Myslím si, že operátoři už jsou vyškoleni lépe a už to není taková tragédie jako před pár lety, ale furt to není ono. Otázkou je, jestli to vůbec jde.

 

Pak je tu druhá rovina - jak je to doopravdy. To už UPC bohužel neovlivní. Příklad: UPC slíbí, že program XY bude tehdy a tehdy. Provozovatel si to na poslední chvíli rozmyslí a pak se to protáhne a všichni jsou naštvaný a píšou, jak UPC mlží a lže.

 

Je to trochu začarovaný kruh :lol:

 

Berte to tak, že ani HBO ani UPC nejsou ještě ready. UPC zápasí s HBO GO a HBO zápasí s lokalizací...

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

Za prvé si nemyslím že kdyby UPC sdělilo že zařadí k nějakému datu nový program a pak by si to provozovatel rozmyslel tak by to nějak diváky naštvalo.

Jde ale o informace,kdyby v tom případě vydaly tiskovou zprávu proč k nezařazení došlo tak to každej pochopí že to není jejich vina.

 

A za druhe Jack má tak zaručené zprávy že se mi chce smát.

Už několikrát tady něco tvrdil a nakonec vše bylo úplně jinak.

naposled mě pobavil před 1 a 1/2 měsícem kdy jsem já tvrdil že Nova sport se jen tak nevrátí a bude to trvat několik měsícu a Jack napsal 2.4.toto:

 

... prostě tak. Budu se smát až někdo teď odejde, podobně jako kvůli Slovak Sportům, a UPC za měsíc ty HD verze zase přidá. Jinými slovy ten odchod bude zbytečný. Ale ať každý dělá jak chce. Možná se z toho poučí jak Nova tak UPC. A pokud někdo nevydrží měsíc bez jednoho sportovního kanálu, ..

 

Prostě někdo by třeba ten měsíc vydržel,ale jak známe UPC tak měsíc ani 1 rok pro ně není žádná doba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník c12345

Tak, ale přitom by stačilo nějaké vyjádření oficiálního vedení UPC, ale to musím konstatovat vůbec nekomunikuje... Operátoři se možná zlepšili, ale stačí se juknout na poradnu UPC jak tam různé kačenky, pavlové apod odpovídají už asi 3 měsíce.... Tam vůbec neexistuje nějaká zpětná vazba co se týká komunikace uvnitř té společnosti. Stačí na tu poradnu kouknout a každý soudný člověk si musí udělat obrázek sám. Já osobně jsem psal ohledně vyřazení těch kanálů Novy od UPC odpověď žádná, tiskové oddělení Novy mi odpovědělo , že i v průběhu jednání i když neměli uzavřenou smlouvu mohli během vyjednávání klidně stanici Nova sport vysílat dál (mají to tam i takhle nějak smluvně zajištěno), ale ze strany UPC došlo k vypnutí. Chápu, že je to boj o peníze, ale moc to nechápu proč to mám odnášet já koncový zákazník. O tom, že v rámci celé skupiny UPC je česká hodnocena na samém spodku taky nemá cenu diskutovat, stačí si přečíst pár článků.... Takže asi tady to nevyřešíme, ale já se opravdu podivuji nad politikou UPC a to i vzhledem k tomu jaký mají masivní odchod uživatelů.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník hlavsar

Ja uz sem na forum vicemene chodim jen tehdy, kdyz mam technicky problem a potrebuji si overit, ze chyba neni pouze u me. Toto vlakno sleduji cim dal mene, nebot informacni hodnota je velmi nizka...

Pokud UPC zaradi HD verze ostatnich kanalu od HBO, tak budu rad. Pokud ne, tak mi to tak nevadi, nebot i SD verze jsou velmi kvalitni a na to moje koukani dostacujici.

Trochu me vadi Nova Cinema HD a Fanda HD, kde je treba fotbal opravdu strasnej, skoro nekoukatelne, ale taky to preziju...

Takze bych se asi spis kvuli ostatnim primlouval za to, aby si nekteri rozmysleli, nez sem nejakou "zarucenou" zpravu umisti!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník c12345

Kdyby sem občas někdo něco nepřispal tak není o čem psát :) a např. vlákno "nové stanice" by se mohlo přejmenovat na "vyřazené stanice" .... ano máš pravdu ty sd novy zvláště při sportu jsou nekoukatelný....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...