Přejít na obsah

HD DVR Mediabox


Jirka007

Doporučené příspěvky

Návštěvník palox

To buď rád,já jsem si dal na radu Katody rychlý start a problém vyřešen,za což mu ještě jednou děkuji. Při pomalém startu se mi to nepřehrávalo každou chvíli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník superpepino

Při přetáčení reklam mně to poprvé vždy vypadne a potom to pokračuje od začátku filmu a ne od chvíle, kdy jsem skončil. Nevím, jestli to je chyba mé cihly, nebo je to normál. Mám ještě O2 a tam to jde perfektně. Snad UPC jednou dosáhne úrovně konkurence. :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník eelke78

ahoj, jakozto novy uzivatel cihly dva dotazy, jestli mohu:

 

1. da se sparovat dalkovy ovladac s LCD monitorem Benq, ktery je pripojeny pres HDMI 1.3, aby sel ovladat zvuk na dalkovem ovladaci cihly? Cihla je tedy zapojena do LCD monitoru, nikoliv do LCD TV. Stary DVR box mi takhle normalne fungoval, tj. ovladacem jsem mohl davat volume +/- a mute. Z LCD monitoru mam pak audio out do line in v pocitaci a to cele pres zesilovac propojene, takze ted kdyz chci regulovat hlasitost tv stanice, musim bud a) upravit volume na zesilovaci coz nechci, nebot je pod stolem nebo za b) upravit volume mysi v pocitaci. Ani jedno nechci, rad bych reguloval hlasitost tv stanice tim dalkovym ovladacem.

 

2. da se nejak zobrazit custom seznam stanic kdyz pouzivam "guide" ? ve starem mediaboxu jsem mel vlastni seznam stanic a guide se ukazoval jen na ne. Tady vidim ze je pouze neco jako "oblibene" ale kdyz dam Guide, jsou tam i ostatni stanice.

 

Diky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

,

rodiče se opět upsali do nové smlouvy s novým HD DVR Mediabox. Já jako hodný syn se již třetím dnem pokouším zprovoznit router TP-Link TL-WR1043ND, který byl připojen na původní vámi dodávaný router. Jeho funkce, byla pokrytí signálem zahradního domku, který je mimo dosah jak minulého tak nového Mediaboxu. Muže mě někdo říct jestli nový HD DVR Mediabox vůbec podporuje připojení roureru či opakovače signálu. /nebo napíše způsob nastavení nebo aspoň odkaz. který se tímto problémem zabívá/

 

Jinak se budeme muset vrátit k původnímu řešení sítě.

předem děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...