Přejít na obsah

HD DVR Mediabox


Jirka007

Doporučené příspěvky

Zvláštní, kabel jsem vyšrouboval a našrouboval zpět (byl zamotaný do druhého původního kabelu TV, který se ani neobtěžovali vytáhnut) a jak jsem ho tam dal znovu, tak už to funguje.

 

Dík za tip.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník allien

U samoinstalace bych tohle pochopil, u instalace technikem je to jinak, měl by to ověřit, zapojení a instalaci DAWNu a odejít až je vše funkční... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník wit.cz

Rada k nezaplacení. Neumí třeba to DO od cihly přijmat IR? ty tři kódy (zapnout, zesílit, ztrlumit) by tam šly nahrát i ručně z DO od TV.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník iguka

Po neustálém zamrzání cihly v programové nabídce i mikrovýpadků internetu, jsem ji poslal k ledu a vzal jsem si Kaon + ten jejich nový wifi modem a světe se div, vše šlape jak má a žádné výpadky internetu ani zamrzání televize nemám. Ta cihla mi už nesmí do baráku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník janda008

Zdravím taky bych se rád podělil o své zkušenosti. Mediabox mám asi 3 měsíce a abych to shrnul funguje celkem dobře.Jediné co mě štve je rychlost a absence hbb tv ale to jsem si vyřešil přepojením koaxu ze zásuvky (tv - tv) - ( Rádo - domácí kino ) - ( Data - Mediabox ) takže hbb provozuji na TV. Ještě než došel technik zalištoval jsem si nový koax a nechal jsem si na něj nalisovat konektory abych se vyhul problému ze signálem a zbytečným útlumem redukcemi.Co se týče výpadku jednou zhoršený režim. To mi vysvětlili že není problém na mé straně. Asi jeden restart vypínačem - zasekání v my prime. Co se týče modemu neprovozuji nějakou složitou sít.TV+PC LAN , Wifi 2 notebooky + mobily každopádně jede stabilně 2,4 Ghz 300mb/s (přepnuto Bandwidth na 40MHz only) , a jelikož mám v jednom notebooku AC wifi kartu tak tam se mi připojuje 866,7 mb/s což je maximalni rychlost wifi karty v notebooku.Co se týče signálu tak všude v bytě dostačující oproti routeru který jsem měl předtím (TP-Link archer c2 + cisco EPC 3208).Nahrávky v mediaboxu taky ok. Jelikož vlastním TV LG s ovladačem magic remote tak jsem zjistil že mediabox obsahuje INFRA PŘÍJMAČ a musím říct že odezva je rychlejší než přes dodaný rádiový ovladač.Pro mě to není zas tak špatný STB a je hodně možností jak ho zlepšit nebo rozšířit jeho funkčnost je jen otázkou co s tím bude UPC dělat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník sako verife

Nic, dokud nebude nový přístroj v nabídce, tak bude stav stejně neutěšený jako je nyní. Absence českých znaků v teletextu (využíváme titulky v pořadech) je do nebe volající. Prostě absolutní neschopnost.

Nyní máme malou cihlu, titulky ok, ale má jen 1tuner. Takže z bláta do louže.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...