Přejít na obsah

HD DVR Mediabox


Jirka007

Doporučené příspěvky

Telka občas, co jí sleduje člen rodiny pozoruji, že tam je 4:3. Nevím, jak je to na cihle přesně, ale na Smíchově/Telce tam mam ty černé pruhy a pokud se to dá roztáhnout to nevím, nezkoušel jsem.

Pak záleží, zda Vám vyhovují černé pruhy na levé a pravé straně a nebo chcete mít roztažené obličeje s tím, že telka Vám to zvětší.

 

...černé pruhy mi vůbec nevadí (naopak-nepotřebuji vidět obličeje s každou vadou :? ), protože jinak je obraz deformovaný v případě starších pořadů. Vadí mi to hlavně na CS filmu, Smíchově, někdy na Telce a prostě jakákoliv starší záležitost. K vůli tomu to vůbec nesleduji. Před aktualizací to šlo dobře.... :( Myslíte, že to CA modul vyřeší??? Momentálně chytám signál z antény a tam je vše v pořádku... :diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A máte to nastavené právě na 4:3, aby tam byly pruhy? Sice by se to muselo stále měnit nebo to tam nastavit a myslím si, že by problém nebyl. Co už. A nebo počkat.. Pro mě tenhle režim je banalita. Cihlu prý aktualizují denně.

 

Ono hodně záleží, jak přesně cihlu využíváte. Jak tomu rozumíte nebo jestli najdete někoho, kdo tomu rozumí.

Když zapojíte přímo cihlu do "hloupé" televize, tak najednou máte chytrou televizi (berte to s nadsázkou) - možnost nahrávání na HDD, My Prime (videotéka UPC), připravovaný TV archív), timeshift. Na druhou stranu, pokud Vaše TV má USB, tak můžete mít CA modul a nahrávat si na svůj vlastní externí disk.

CA modul se dá na bazoši/aukru sehnat a tak by jste nemusela platit pronájem. Záleží, co je pro Vás vhodné. Dále záleží, zda od UPC máte také internet, pokud ano, tak by jste musela přejít na modem. A to jsou další peníze za pronájem. Případně se to dá také odkoupit od bývalých/současných zákazníků UPC, kteří to prodávají.

Záleží, co je pro Vás výhodné. Nevím jakou máte televizi, ale pokud je to Samsung, tak tam bych asi doporučil CI modul bez +, protože při každém zapnutí to ta chytrá Tv ověřuje, ale to je zase pár kliknutí, raz dva a máte to.

  • Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Otázkou je, jestli má Dáša opravdu cihlu, jestli si to spíš zase neplete s malým Kaonem. U cihly, jsem žádný problém s formátem obrazu nezaregistroval a myslím, že ani nikdo jiný to tady na fóru nezmiňoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otázkou je, jestli má Dáša opravdu cihlu, jestli si to spíš zase neplete s malým Kaonem. U cihly, jsem žádný problém s formátem obrazu nezaregistroval a myslím, že ani nikdo jiný to tady na fóru nezmiňoval.

 

 

Je to KCF-SA700PCO...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda
Mate nekdo zmerenou spotrebu cihlicky ve stand-by modu? Na to, ze nic nedela (sitove funkce resi kabelovy modem + router), tak se dost hreje.

No je fakt, že mě cihlička vždycky překvapí tím, že si "vymyslí" něco nového, co nikdy předtím nepředvedla. :-) Onehda se mi sama od sebe úplně vypla - nic nesvítilo. Tak jsem ji zase zapnul, ale asi po deseti minutách se vypla zase, ale tentokrát do červeného stand-by modu (ten jsem u ni viděl poprvé, i když o něm píšou v manuálu, tak se mi jej nikdy nepodařilo docílit). Když jsem si na ni sáhnul, tak byla docela žhavá. Přisuzoval jsem to zrovna panujícím vedrům, kdy jsem měl i doma v pokoji třicítky. Ale i když vedra přestala, tak se mi zdálo, že hřeje docela hodně, i ve stand-by režimu, a pro jistotu jsem ji alespoň na noc a na dobu, kdy není nikdo doma, úplně vypínal, i když už fungovala bez problémů. No a teď přes víkend najednou, jak v pohotovostním režimu, tak i při plném zapnutí a koukání se na televizi, byla po celou dobu jen docela mírně teplá, naprosto v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...