Přejít na obsah

HD DVR Mediabox


Jirka007

Doporučené příspěvky

Neviem či ten prechod na Horizon TV nie je ako prechod z blata do kaluže. Ja mám zatiaľ doma zariadenie KAON K-B3000HDCO pretože v SR stale čakáme na spustenie platformy Horizon.

 

Z toho čo som tu čítal ma najviac zaskočili problémy s pretáčaním nahrávaného programu. Náhrávam si program preto aby som nemusel pozerať reklamy, čiže ak je problém ich pretočiť, tak je mi to ni nič

 

Ďalej niekto tvrdí, že box reaguje na pokyny pomaly a niekto píše zase opak, no pokiaľ reaguje pomalšie ako Kaon, tak to je Ďalší mínus. Pokiaľ ide o radenie programov to mňa až tak netrápi, ale obávam sa, že by to trápilo Ďalších členov mojej rodiny.

 

Ak by som sa mal momentálne rozhodnúť či by som si zobral tú tehličku ako to tu voláte alebo zostal na Kaone asi by som ju zobral aj keď sa obávam, že o niekoľko dní by som bol vyhodený z domu aj s tou tehlou :D Chcem ju zobrať najme preto lebo Kaon ma vytáča ak nahrávam dva programy nemôžem potom sledovať ktorýkoľvek program a zároveň Kaon mrzne a má dosť veľa chýb, ale to by bolo asi na samostatnú kapitolu. Zároveň ak by som naďalej používal to čo má nikdy sa nedočkám nejakej ďalšej funkcie digitálnej TV, jediné čo môžem čakať je rozšírenie programovej ponuky. Samozrejme na druhej strane aj Horizon má svoje chyby a tiež sa ich obávam, no snáď to nieje horšie ako Kaon.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kaplan007

Vybral jsem si oblíbené programy. Jak přepnu programovou nabídku, aby se mi zobrazovali pouze oblíbené? Nemůžu se k tomu dohrabat. Podle manuálu by to mělo být v akční nabídce, ale tam mám pouze přidat/odebrat program z oblíbených.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kaplan007

Už to mám. Jen mě zmátlo, že čísla kanálů zůstanou původní. Pro mě je řazení kanálů nutnost, kterou doufám dodají v nejbližším updatu. Jinak jsem se zařízením vcelku spokojen. Jen My Prime zatím zklamání, ale je nutné si uvědomit, že služba běží měsíc. Za rok může být úplně někde jinde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník inko1

Od instalace 18.5.jsem s HRZ spokojen.Vše funguje rychle a bez zamrznutí.Nahrávky přímo či z Guide vpořádku,přehrávání převážně také.Akorát se jednou něco nezdařilo,-záznam 3 programů,ztoho 2 zaheslované.Při přehrávání pak 1 zaheslovaný pořád přerušoval a chtěl znova a znova heslo.Možná,že chyba byla někde u mě.V dalším se to ukáže.

Nevíte,jak to je (nebo bude) s DLNA ?

Upraveno uživatelem inko1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník axelman

Jestli to zhasínání nesouvisí s nastavením v PVR, kdy je nastavena doba 1 - 5 hodin automatické vypnutí, kdy když nepoužiju DO, STB to vyhodnotí že nejsi aktivní (spíš) a vypne PVR. Nastavit na vypnuto a je to. Obdobné to je v Kaonu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník inko1

HD v YouTube přehrává.Je tam však toho hodně i v SD kvalitě,tak pozor na to,co se k přehrání vybere.Jinak dnes poprvé HRZ zamrzl (při přehrávání).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Budulman

Dnes ráno po spuštění ze "sleep modu" (oranžová dioda) na obrazovce hláška "Please wait" a nic víc...

Hláška tam byla přes půl hoďky a pak STB naskočil, zvláštní, že internet mezitím šel celou dobu.

Takhle to většinou vypadá po tvrdým resetu, ale ten jsem nevyvolával. (leda že bych byl náměsíčnej) :shock:

Ještě musím zjistit, až budu doma, jestli zůstalo nastavení, minimálně vím že zůstalo u wifi,tak nevim jestli to fakt byl tvrdej reset...

Jestli jo, co se to sakra děje :evil::roll:

Jestli ne, co se to sakra děje :evil::roll:

Nebo žeby se natáhl nějakej update, kterej vyžaduje takovejhle reset? Pokud jo, mohlo by o tom UPC někde nějak informovat, že tehdy a tehdy bude/bylo todlencto a změnilo se tamto a máme pro vás nový tohle, atd...

Jinak si přijdu jako blbec, kterýmu si krabička doma žije vlastním životem.

Ale asi jsem moc naivní a očekávám moc :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...