Přejít na obsah

HD DVR Mediabox


Jirka007

Doporučené příspěvky

Řazení kanálů není posedlost, ale prachobyčejná logika. Já mám všechny filmové kanály (naše i zahraniční) v jednom balíku a v něm ještě přerovnáno - český, pak zahraniční, a tam jako první HBO, pak Filmbox, pak Cinema. U sportu také všechny (naše i zahraniční) v jednom balíku a tam také rozděleno - český, zahraniční (golf tam mám jako poslední - nekoukám na něj). Dětské kanály mám ke konci - nikdo už u nás na to nekouká. Muziku mám před dětským balíkem (a také dohromady český a zahraniční). A úplně na konci mám porno, Mňam, Papriku, křesťany, Brno (sorry, ale info z Brna jsou mě zde fakt na dvě věci) a pak ty kanály z Východních zaostalých stepí, jako jsou rusáci, číňani a vietnamci (to je fakt úžasná sbírka), ty si ani neplatím. Prostě mám to logicky (dle sebe) srovnané. A takových, kterým to individuální srovnání dle své svobodné vůle a potřeb bude chybět, je hodně. Řekl bych, že polovina. Té druhé je to fuk. Přitom to nemůže být pro programátora problém. Chápu, že se to nedělá u nás, že o tom rozhodují jinde ........ no ale to nic nemění na tom, že značná část uživatelů to chce.

  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB Vodafone, modem Compal CH7465
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník hlavsar

Presne jak pise Ivo Mašek. Kanaly mam take tematicky serazeny a to se jeste snazim aby zacatky "tematickych bloku" startovaly nejakym kulatym cislem. Napriklad Disney mam na 40, CT Sport na 45,....Proste chybi mi to! My Prime moc neresim, protoze ho mama "zadarmo", ale asi bych si ho normalne nezaplatil. No a archiv? To je proste hruza! Pokud tam vyrazne nepridaji dalsi programy, tak je to funkcionalita k nicemu! Apky na Mediaboxu taky nejsou zadnej zazrak a treba Youtube mi prijde na ovladani hrozny.

Krome toho jsme si vcera pustil nahrany porad, a box po cca pulhodine prehravani jakoby uplne vytuhnul. Nakonec po chvilce slo neco delat, ale des-bes! Mozna melo vliv soubezne nahravani dvou HD programu!

Takze stale plati, ze Mediabox mam jako takovej namakanejsi modem s pridanou hodnotou :-) A koukam prez LCDecko s modulem!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lada-vir

Také nechápu posedlost řazením, koukám na cca 5- 10 programů a to mi nedělá problém si zapamatovat, jiný člen si určitě také zapamatuje své oblíbené programy. Navíc je toto normální i v zahraničí že se programy plošně jednotně. jestli cestujete a jste někde v hotelu tak tam také nebudete mít seřazené programy jako doma navíc pokut jste každej den v jiném hotelu tak vám toto pomůže ze víte kde jakej program najdete můžete hledat stejně tak když mi někdo hlásí abych se na něco kouknul tak mi řekne číslo kanálu a protože je máme stejně. A stejně mám seřazené i v jiný pokojích a i při výměně zařízení se nemusím trávit XY minut řazením protože mám nové zařízení a protože chci mít golf na 1 místě navíc pochybuji že při 150 programech v cizině i více si při řazení v další místnosti nebo při novém zařízení budete pamatovat kam kterej program dat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Navíc je toto normální i v zahraničí že se programy plošně jednotně.

Ovšem i tam kdo chce, tak si to seřadí dle své chuti a ne dle chuti někoho jiného (náš zákazník - náš pán .... jo, to asi už v ČR bývávalo, že?). Kdo nechce, tak nechá jak je. Svobodná volba = to zde začíná být pojmem neznámým.

jste někde v hotelu tak tam také nebudete mít seřazené programy jako doma

S tím nemám naprosto žádný problém. DOMA je doma a HOTEL je hotel !! Tam mě to nepatří, tudíž se podřídím.

a i při výměně zařízení se nemusím trávit XY minut řazením

Ty obměňuješ STB každý měsíc ?? Tomu nevěřím. To není normální. Já si to jednou seřadím dle své svobodné vůle (věnuji tomu asi tak 20 minut) a mám na hodně, opravdu hodně dlouho pokoj. Proč bych se v tom měl vrtat každou chvíli. V děcáku je TV seřazena také jinak - protože kluk má jiné chutě, než já. Tak sem mu to seřadil tak, jak on chce

Prostě je zde nezanedbatelné množství zákazníků, kteří si chtějí individuelně seřadit kanály dle své chuti. Tito lidé, pokud vím i odsud, té druhé skupině lidí NENUTÍ aby si to také srovnávali. Přitom ta možnost napsat pár vět do programu pro programátora němůže být věcí nemožnou. Takový problém by to být neměl

  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB Vodafone, modem Compal CH7465
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz tady chybi pouze anketa, kdo si radi a kdo ne.

Taky patrim mezi ty, kteri to nechavaji tak, jak si to TV najde. Stejne kdyz vecer TV zapnu, jedu odshora dolu, az me neco zaujme.

 

To uz je to same, jak si nekdo radi na desktopu ikonky, vlevo, vpravo, nahoru, dolu, pak se mu to refreshne, vsechny se smrsknou doleva a nestastnik zacina s rozmistovanim znovu :lol:

  • -
  • -
  • Komplet
  • CA
  • OVA
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně jak říkám. Je tu skupinka lidí, kterým úžasně strašně moc vadí ta druhá skupinka, která si chce svobodně seřídit kanály tak, jak oni sami chtějí. A nezpozoroval jsem tu od té druhé skupinky, že by útočili na tu první, které je to fuk - jak jim to "vedení" přednastaví.

Prostě některým lidem moc vadí, že ve stádě nejsou všichni. A furt budou útočit a furt. Asi nějaký syndrom z toho Východu, nebo co.....

Pořád určovat druhým, jak a co smí a co nesmí.

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB Vodafone, modem Compal CH7465
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lada-vir

Ono nejde jen o pár vět ale to je ten problém možná. To napsat par řádků nemusí být takový problém jako pak místo kam se uloží seznam a těch pár desítek Kb nel li třeba Mb, se dají využít jinak lepe/huře a to je všude jak u STB tak u Počítačů / tabletů / telefonu prostě místo něčeho se dá něco nového. Ale do tohoto nevidíme :)

 

Ano STB měním celkem často, letos bych řadil: Test HZN USB a to přepojování na původní USB s původním frimware pro porovnání některých funkcí, test dvou HZN DVR to máš 4 boxy + PVR co mám standartně a CA moduly .

 

Ano je pravda mámě u ní doma jsem měnil PVR už asi 5x a pokaždé to chce seřadit a to je strašnej WOPRUS navíc to nechápu když kouká jen na Primu a Novu.

Ale řekl bych že je to spíše jen zvyk lidí kde měli TV se svýma 4 programy a měli to seřazené ČT1, ČT2, Nova, Prima ale u 150 programů to nechápu navíc se ta programová nabídka mění a to ne jen podle toho co si platíte ale také TV stanice zanikají a nové vznikají nebo některé přestanou dávat práva UPC na vysílání např Nova sport nedávno to si pak přerovnáváte programy? a poté když se po pár měsících když se dohodli zase znova zařadíte na nějaký číslo programu?

 

Psali jste že si to řadíte tematicky a někdo ještě aby to měl na kulatá čísla po pak děláte když vám přibude jeden program navíc se vám celé vaše řazení rozpadne:) protože sporu není 5 ale 6 a už teda nejsou 1-5 program ale 1-6 tak že pohádky nejsou 6-10 ale 7 až 11.

Tak že jste na tom hůře než já že si musíte pamatovat že golf už není na 5 ale na 6 programu protože tam přibyl nový sport a ten jsem si dal 3ti program. nebo opačně jeden ubyl tak se také vše posouvá zase dolů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řazení je nutnost, ať už si tady někteří píší co chtějí. Uměly to stb už před 20 lety na hardware s výkonem dnešních kalkulaček a není jediný důvod proč by to neměl umět STB v roce 2015!!! Za posledních 20 let jsem vystřídal opravdu hodně televizí a stb, ať už kabelových, terrestriálních nebo satelitních a řazení kanálů uměly všechny. A i dnes když zajdete do obchodu a koupíte nějaký dvb-c stb tak bude umět řadit programy.

 

Já si neplatím přes 100 programů pro to, abych se díval na 5-10 z nich a pamatoval si jejich čísla, jak tady někdo psal. A ani nezačínám z vrchu seznamu a nejedu dolů, protože bych kanály od třetiny níže nikdy ani nezahlédl. Ty názory jsou naprosto zcestné. Individuální řazení je základ, protože každý má jiné preference, děti, ženy, muži, staří, mladí, každý se dívá na něco jiného a každý má jiné oblíbené kanály.

 

To že někdo v UPC rozhodl, že řazení nebude, přičítám jen tomu, že daný člověk TV vůbec nesleduje a už vůbec ne tu co prodává, kontrolní mechanismy jsou v té společnosti nulové a evidentně není orientována na zákazníka a snahu o zlepšení služeb pomocí zpětné vazby. Nýbrž se snaží silou protlačit to, co si management (mizerný) myslí, že je pro zákazníky "dobré". To co UPC potápí ve srovnání s konkurencí je jen a pouze jeho management.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lada-vir:

Dobře, tak ty měníš STB velmi často. Však já (a i ostatní, co si chceme naladit programy dle své chuti) to respektuji a nenutím tě k nějakému řazení.

Teď přibyly ty HD sporty. Nebyl žádný problém si v menu otevřít "oblíbené" a tam úplně u konce, kde byli rezervy, to přesunout do sportovního bloku. Suma sumárum - 5 minut času (komplet se vším)

  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB Vodafone, modem Compal CH7465
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník hlavsar

Podepisuju co napsali cojoiner a Ivo Mašek!

 

Jo a k pripomince o dodrzeni cislovani (kulata cisla 50ka) - vzdy pouziji nejaky "vata" program, kterym dosahnu pozadovane "kulatosti", ze ho vlozim do pozadovaneho bloku:-) Pouzivam kanaly, na ktere vubec nekoukam a tematicky se blizi danemu bloku - napriklad Relax Pohoda, Noe, Fashion,BTV....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...