Přejít na obsah

Zkušenost s retenčním oddělením :-)


Návštěvník Já

Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...

V Praze aktuálně dávají za 350,- (sleva 30%): BONUS RYCHLOST 200/20 NA 12M (ze 100) + TV START K I INTERNETU + modem. Napiště jim na FB, zavolají...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
Návštěvník Firestone

Zdravím, jak se nejlépe k retenčnímu oddělení dostat? Má cenu někam zkoušet volat a nechat se přepojovat, anebo spíš zavolat, že chci odstoupit od smlouvy a pak se sami ozvou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník hupkydupky

Po dvou letech končící věrnostní období na služby TV komplet, net 200MB a telefon 100. Veškerý HW v mém vlastnictví. Asi dvě minuty chatu s operátorkou a obě strany spokojené. Cena? - Za ty služby suprová. Nikomu jsem nevyhrožoval, "že u nich skončím a že chci lepší cenu a že jinde to maj levnější a že chci spojit na retenční, atd"

Prodloužené na další rok. Nikde nefňukám, jak se dostat na retenční a co jim tam říct a co kdyby a jak dál....

Edit: S UPC není problém! Problém je s blbama, co chtějí všechno nej a zadarmo! Ku*va, kde najdete někoho, kdo vám dá tytéž služby levněji než UPC?

 

To Kohy: Budoucnost není v optice, jak zde nepravdivě uvádíte. Budoucnost je v aluminiu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po dvou letech končící věrnostní období na služby TV komplet, net 200MB a telefon 100. Veškerý HW v mém vlastnictví. Asi dvě minuty chatu s operátorkou a obě strany spokojené. Cena?

No cena? u mě to bylo něco za něco. Byla mi nabídnuta také si myslím fér cena, ale na úkor věrnostního období. Mám to na 2 roky. Nevím jestli to byla chyba nebo záměr, ale v mém případě se stejně nikam nechystám odejít. V mém okolí není konkurent za služby, které mám v balíku... O2 o tom uvažuje jen blázen ohledně internetu. Wolfnet sice nabízí dobrý internet ( např: 100/100 Mb/s - 359kč s úvazkem tuším na 2 roky), na optice. U UPC mám též tv komplet + 100 Mb/s. Modem koupený a CA modul to vše za necelých 800kč...

  • Super
  • Super
  • ALLinONE
  • Compal CH7465
  • Karlovarský kraj
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Větší cenu má to připojení, který je spolehlivější. Je sice hezký, že kdejakej garážník šermuje těma 100/100 a ještě to v rámci marketingu strká na optice (když pak má obvykle zahraniční konektivitu v řádu sotva desítek Mbps pro všechny), ale v tomto kontextu je na tom UPC se 100/10 pořád líp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník upcman

ani garazova firma, ani UPC ani ktokolvek iny ti neda zahranicny konekt v sume sluzieb pre domacnost. tych 100mbit je sirka pasma, vramci vnutrostatneho peeringu to mas moznost realne dosiahnut pre naddimenzovanost kapacity liniek (NIX). transit je niekolko nasobne drahsi a kapacita je obmedzenejsia. mozes mat rychlost internetu aj 300mbit, proste viac ti to neda ako 20mbit max. s poskytovatelom to nema nic spolocne. ak chces mat garantovanu kapacitu linky to je uz ale o niecom inom, za 10mbit sa zvykne platit okolo 100eur, ale to je garantovana linka aj do zahranicia. to je riesenie pre firmy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...