Přejít na obsah

Zkušenost s retenčním oddělením :-)


Návštěvník Já

Doporučené příspěvky

Návštěvník Stanley

Dobrý deň,

za akú cenu je reálne možne zohnať pre verného zákazníka už cca 2r. u UPC Internet 100+ + nejaká TV v ČR? Klasik/Komfort? Stačil by asi aj základný klasik... moc na telku nepozeráme, ale Slovenské kanály vyžadujeme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Já platím okolo 230,- Kč za internet 100+ bez pronajatého modemu, s modemem je to kolo 300 Kč a zdá se mi to hodně výhodné, kolik nabízejí vám? Případně jak jste na tom ostatní?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci vám tu do toho nějak kecat, ale to chlubení není zrovna dobrý nápad. Mlčeti zlato - se oprávněně říká. A zkuste popřemýšlet, proč asi.

Vy, co jste si dojednali hodně nízkou cenu, tak to zkuste nevytrubovat širé veřejnosti (i když v Čechách to asi bude problém). Já mám také s retenčním oddělením leccos vyjednaného a k mé naprosté spokojenosti. Ale z jistých důvodů si to nechávám pro sebe.

  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB Vodafone, modem Compal CH7465
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že Sir Winston Leonard Spencer-Churchill, alias Ivo Mašek nám něco tají. Asi má na hentotok onom retenčnom nějakého známého, který mu to dává za hubičku. Mě osobně by třeba ty "jisté důvody" zajímaly, protože mám s retenčním oddělením pouze jednu (nechtěnou-z mé strany) zkušenost a ta mi stačila. Ale možná jsem měl jenom smůlu na osobu na druhém konci telefonu. Během hovoru jsem byl malý, menší, ještě menší načež jsem se skoro ztratil a jediné co mi tak nějak utkvělo v paměti je adresa kam mám poslat výpověď.

Podotýkám že jsem nebyl ani arogantní ani sprostý ani jsem nekřičel. Možná to bylo tím že mě ta baba skoro ani nepustila ke slovu, a přitom původním záměrem mého telefonátu na infolinku UPC bylo ověření si mých současných plateb v rámci nových tarifů. Asi jsem nebyl pochopen a dotyčný mě asi spojil s tím retenčním a dopadlo to tak jak to dopadlo.

Jediné co bych si teď přál, mít k dispozici telefonní záznamy hovorů všech těch "hrdinů" co si vyhádali supernízké ceny :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...