Přejít na obsah

Zkušenost s retenčním oddělením :-)


Návštěvník Já

Doporučené příspěvky

Návštěvník Já

Rád bych Vám popsal mou nejnovější zkušenost s retenčním oddělením UPC a tím vlastně i potvrdil, že UPC lepší nabídku než tu co je na jejich stránkách nenabídne...

Zanedlouho mi bude končit retence na 30 Mbit + klasik a 1 tématický progr. balíček zdarma a navíc v naší oblasti bude PODA.

 

Pro ty co neznáte PODU, tak se jedná o poskytovatele internetu na optické síti + TV. PODA garantuje stabilní internet s GARANTOVANOU rychlostí. Slovíčko GARANTOVANĚ uvádím velkým písmem záměrně, protože ještě teď jsem v šoku ,co si zaměstnanec UPC může vše dovolit.

 

Nabídka PODY:

 

100Mb/30Mb + min. 65 TV programů + 4 prémiové programy za 540 Kč měsíčně a jediným jednorázovým poplatkem je aktivační poplatek 650 Kč.

 

Takže jsem se podíval na oficiální nabídky UPC a napsal jsem jim, jak se věci mají.

Meil jsem jim posílal kolem 14.3, ale ozvali se až 1.4 (hned mi došlo, že to bude nejspíše kvůli toho, že kdybych podal výpověď, tak ať mě mají ještě i v květnu "jistého").

 

1.4 se mi tedy ozval operátor, který se mě nejdříve vyptával na co internet využívám apod. Pak mi začal sdělovat, že si zjišťoval ceník od PODY a sdělil mi, že za cenu 540 Kč nemůžu předpokládat, že dostanu 100 Mbit internet + TV, že to je super nabídka, na které by prodělávali a začal mi doslova tlouct do hlavy nesmysly, že se jedná o agregovanou rychlost, že mi to nikdy 100 Mbit nepojede a že se bude internet dělit mezi více uživatelů a v lepším případě budu rád za 25 Mbit ! Nevěřil jsem svým uším a několirát jsem mu sdělil, že se jedná pouze o jeho domněnky, na to mi opět pohotově sdělil, že to takto určitě je, jimak by se jim to nevyplatilo a začal mi tedy říkat o ohromné a "velice zajímavé" nabídce (jak to nazval) a to 40 mbit + balíček klasik + 1 tém. balíček "zdarma" za neuvěřitelných 499 Kč + pronájem modemu + pronájem STB. Na to jsem mu sdělil, že se jedná o jejich nabídku z UPC stránek a že právě kvůli toho jsem se jim ozýval s tím, že chci přejít k PODĚ..Znovu jsem mu řekl o PODA nabídce a on mi znovu sdělil, že jejich 100 mbit se vyrovná 40 Mbit co mi nabízí, to už mě vážně dostalo do kolen. Navíc mi sdělil, že si nenechá vymluvit, že tam není sdílená rychlost.

 

Na to přešel k další "výhodné" nabídce, tentokrát 120 mbit s tím, že pokud mi to nebude balíčkovat, tak mi nabídne cenu 660 Kč včetně pronájmu modemu (za 120 mbit 450 kč + balíček klasik + 1 tématický balíček "zdarma"). Opět jsem mu sdělil, že se v podstatě jedná o nabídku, která je přístupná na UPC stránkách, akorát s tím, že budu mít méně TV (UPC nabízí KOMBI KOMFORT 120+ za 689 Kč + pronájmy).

Nabídka se mi logicky oproti Podě nelíbíla, což jsem mu sdělil, takže přešel znovu na pomlouvání internetu od PODY. Snažil se mi vnutit svou myšlenku, že internet 120 mbit za 450 kč, co mi nabídl (chytře tam nepřipočetl cenu TV,aby to opticky vypadalo lépe)je super nabídka a navíc velmi výhodná. Sdělil jsem mu, že nabídka od Pody se mi líbí více, že prostě 540 Kč je lepší nabídka než 660 Kč. Tentokrát začal s tím, že UPC je nadnárodní společnost, která má nejvíce HD programů, nejrychlejší internet, tlačí vývoj stále dopředu a že zákaznící vůbec nevnímají dlouhodobé výhody. Chtěl jsem mu začít vyjmenovávat hnusy UPC co za poslední dobu udělalo, ale s tímt operátorem to nemělo cenu (velmi loajální zaměstnanec). Aby zvýšil vážnost toho, jaká je UPC "skvělá" společnost uchýlil se znovu k tomu, že začal PODU nevybíravě shazovat s tím, že si nedokáže představit kdo je tam za majitele, že není vůbec jisté zda ta společnost nepůjde za rok či dva do úpadku a že bych měl být rád, že jsem u UPC ! No opravdu na mě silné kafé...Chápu, že chválí UPC (nakonec UPC ho za to platí), ale aby pomlouval konkurenci, to mi přijde minimálně hodně nevkusné a mám za to, že teoreticky, kdyby se toho chytil někdo z pody, tak by mohlo UPC fásnout nějakou pokutičku, podle mě už to hraničí s nekalými obchodními praktikami.

Sdělil jsem mu znovu, že se jedná o jeho doměnky a že já jim nedávám žádný význam.

Zeptal se mě tedy, jestli se mi může ozvat následující den s tím, jak jsem se rozhodnul. Sdělil jsem mu, že ne. Na to se mě tedy ironicky zeptal, jestli si myslím, že ta "Vaše" poda to má nejlepší. Já mu sdělil, že určitě výhodnější. Na to mi sdělil, že nechápe co vlastně chci, že mi dal jak lepší, tak nižší(levnější) nabídku. Sdělil jsem mu, že mi nabídl možná parametrově lepší nabídku, nikoliv výhodnější. Sdělil mi, že 499 mu přijde méně než 540 kč. Já mu sdělil, že porovnává neporovnatelné a znovu mu zopakoval nabídku Pody za 540 Kč, na to mi sdělil už asi podesáté, že ten můj kýžený 100 mbit u pody za 540 kč mít nebudu. Já už neměl sílu mu ani jakkoliv nadávat, jak moc byl přesvědčen svým tvrzením. Nakonec mi sdělil, že je dlouholetým zaměstnancem a ví kde UPC spěje a že mám jistotu, že UPC nikde neuhne, což u té "mé" pody nemám :-) No bylo toho ještě mnohem více ale už jaksi nemám sílu to vše vypisovat. Šlo vidět, že mě asi opravdu chtěl udržet, ale prostě neměl asi možnost jiné nabídky.

 

Nemám ve zvyku se samozřejmě s někým handrkovat o ceně a pochopím, že mi UPC prostě lepší nabídku než je standartní na jejich stránkách nemůže (nechce) dát, ale snažit se tak zbabělými zbraněmi (jako je pomlouvání konkurence) ?

 

Takže stručně řečeno, lepší nabídku než je nabídka na stránkách UPC (popřípadě stabilní internet) od UPC již nedostanete. Jen, aby jste byli trochu v obraze, co můžete na retenci UPC zažít..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tomu bych i věřil, neboť i já jsem z Ostravy a nabídka PODY se UPC nelíbí. A budou zákazníky odrazovat a pomlouvat konkurenci, jen aby nepřišli o klienty, což je neetické a věřím, pokud by jste měl hovor nahrán, tak by UPC dostalo po uších. :D

 

Už je mi jasné, proč před časem UPC nabíralo nové pracovníky na retence do Ostravy... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Já

Ve zkratce řečeno jsem se chtěl poinformovat, zda může UPC konkurovat Podě nějakou mimoceníkovou nabídkou a dozvěděl jsem se, že UPC je nejlepší a u PODY se nikdy nedočkám proklamované rychlosti a navíc hrozí, že za nějaký teen rok skončí možná v úpadku :-) A nabídli pouze víceméně to, co mají na stránkách...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník mipo

to Slamb: nejsi američan? Ti také dělají jednostránkové výcucy z bible, nebo tisícistránkových románů pro chudáky, kteří nemají chuť číst a přitom by chtěli všechno vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak sem to přežvejkal, nakonec to bylo i docela zábavný :lol:

tohle je klasická situace, kdy týpek buď neodhadnul klienta (asi nějakej nováček), nebo byl natolik zoufalej, že se snažil za každou cenu... ono je docela těžký někomu smysmluplně rozmlouvat lepší nabídku :) buď se do toho dostane a pochopí, co má a nemá smysl, nebo brzo vypadne...

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

Já mám s retenčním oddělení ruznou zkušenost"někdy narazíte na blbce a někdy vám vyjdou vstříc".Já většinou když narazím na někoho s kým se nedá mluvit zavolám druhý den a to se dovolám na někoho jiného.

Už několik let využívám retenční oddělení ke sleváma minulý týden znovu dojednána nová nabídka na rok.

Konkrétně:TV-komfort 259,74kč + Superfilm 156,75 kč + Digi filmbox plus free (všechny filmboxy) 0kč + Digi plus free (balíček plus) 0kč =416,49kč za všechny kanály mimo erotiky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník bufalobil

Tak já ted budu řešit slevu na internet. Už asi 4 roky mám 30/1 za 310 kč i s modemem. V baráku máme i a1m.cz který ted nabízí 50/50 za 300 kč. Včera jsem poslal výpověď abych dodal jednání intenzitu a jsem zvědavý s čím přijdou. Nechci platit ani korunu navíc a nechci žádný závazek a rychlost mi stačí. Jsem u UPC asi 15 let ale úplně klidně to s nima ukončím. Tak dám vědět jak jsem dopadl. Jo a televize mě nezajímá.

 

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/333 ... isice.html

 

a s touhle prasárnou je hodlám poslat do prdele

Upraveno uživatelem bufalobil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník PESFILIPES

Tak tady je to jejich cestny jednani http://www.novinky.cz/internet-a-pc/333 ... isice.html

Ja to tvrdim porad jakou ma upc klamavou reklamu -doufam ze dostanou tu nejvetsi pokutu - a nejlepsi by bylo kdyby jim zakazali v nasi republice podnikat ty jejich machynace - takovahle firma sem vubec nepatri - pryc s upc :salut:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...