Přejít na obsah

Vodafone Station - Port Forwarding


Návštěvník YvesCube

Doporučené příspěvky

Návštěvník Evzen

@karelKK No ale to je - prinejmensim tady na foru - notoricky znama vec, ze routerova cast firmware modemu UPC i VF je uplne napicu (to jinak rict nejde), protoze je stavena pro Bezne Franty Uzivatele, kteri proste NIC NENASTAVUJI ('bo jim ty jejich fejzbuky a netliksy fungujou a to jim staci).
Ze pro power usery je JEDINE mozne reseni prepnout do bridge mode a pouzit vlastni router s normalnimi moznostmi nastaveni, to je taky notoricky znama vec.
A ze ve Vodafone Station v CZ nefunguje bridge mode (a ze bude fungovat az kdovikdy v novem firmware)... tj. ze je cely 1 Gbit/s pro power usery v CZ zatim ku hovnu, to tady taky uz vime.

Stacilo si precist predchozi prispevky.

Upraveno uživatelem Evzen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Pagan

Protože je "in" mít vlastní firmware... Když se v minulosti používal cizí Modem s cizím FW (Cisco) tak vše bylo nádherné.

 

před 5 hodinami, Adolf.Shitler napsal:

Například?

Co městská část to jinej ISP... T-Mobile má Huawei gpon která krásně funguje včetně rozšířeného nastavení, Centrio Hua, A1M si nejsem jistý jestli mají gigabit ale stížnosti jsem na ně neslyšel. Osobně já třeba řeším připojení od tukanet kde mi nabízí i gigabit přes rádio. a pak je tu zával VDSL providerû... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Pagan

o xDSL se tady nebavím ani já jako seriózní řešení stejně tak nemluvím o nějakém 2.4/5GHz WISP... Jestli se vám něco nelíbí na radiovém spoji o kapacitě 2-10Gbps který navíc poskytuje i vyšší upload než DOCSIS 😄 to už bude chyba na vašem přijímači... Lepší konektivita u všech co jsem jmenoval bude minimálně z hlediska kapacity linky + ukončení linky u klioše. Jestli pokrytí berete jako značku lepšího ISP tak je mi vás líto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Karle to nemáte dostupnou jinou síť než jen Vodafone? V Praze se většinou dá připojit k lepším ISP"

Takže konkrétně kdo? Bez nějaké omáčky okolo.

A ukončení linky je u VF špatné? Důvod? Jestli mám doma kabelový modem nebo u jiného ISP pak GPON převodník z optiky na metaliku, případně nějaký xDSL modem, to je úplně jedno. A kapacita u VF také není nijak tragická, na upload 50 Mbps zase nedosáhne úplně každý ISP co kde je a download až 1000 Mbps je dostatečný zcela. Buď trochu nohama na zemi a hlavně, není až tak důležitá nějaká papírová konektivita kdesi na poslední míli, ale celková u ISP neboli všemožní garážoví optikáři s 1 Gbps vláknem u zákazníka a pak někde po cestě propoj přes WiFi je podstatně horší, než co má VF v kabelu.

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...